Ta ..ljubav..nosi li uvek razocaranja....?

nikodim:
Ako uspes da zauzdas svoje emovije... evo pristajem da budem prvi polaznik jednog takvog kursa.
Cooliranje... koga ces da cooliras, sebe, njega...
Pokusaj da cooliras osecaj gladi... potrebu za vodom... tesko... Tako isto mislim da ces tesko uspeti da ostanes hladna sama pred sobom... mozda ces se fino ususkati u tu laz, ali svakako ces pre tim nekim uraditi nesto sto bi te lako razotkrilo.

Dozvoli da se desava, tako kako ide... nema tu dogovora, nema sablona, ili nekog "ugovora".
Emocije su nepredvidive... barem je tako kod mene, i sto se vise trudio da nesto cooliram ili napravim neku slatku laz kako bih se negde sakrio... ispadam smesan, sebi samom... a to je nejgore. :lol:
kazes dozvoli da se desava....znaci opusti se i prepusti se...moras biti spreman na bol, jer se u 90% slucajeva tako zavrsi...uvek neko voil vise, zasto mi to prihvatamo kao normalno? Jeli to normalno? mozda i jeste?
Dok je on mene volio i molio ja valjda mislila on ce to tako celog zivota, kad je otisao ja pocela da njega trazi, on mene ignorisao, ...i tako i dan dans se vrtimo u krug. I nisam srecna a neverujem da je i on srecan....Al opet kazem to je normalno....sta god to znacilo.Neki na ovom forumu kazu da se s godinama nauci kako da sakrijemo emocije. nema to veze sa godinama, to je samo strah koji se uvuce u ljude posle previse razocarenja. odbijam da skrivam bilo sta..."Samo hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene"
P.S.
Dok slusam Janice Jopline, razmisljam o vama, o sebi, o njemu, i kako me zivot uci svaki dan...a ja nikako da naucim....

malecka 80:
Ne znam kako Vama , ali cini mi se da je to u neku ruku neminovno. Kao, ne mogu oba partnera voleti istim intenzitetom, uvek jedan voli vise...A kada je tako, onda vise i pati , a najgora varijanta (moja pogadjate) je da samo jedan i pati a drugi se ponasa kao da je to cool, i samo se pravi baja,... ne bih Vas sada davila svojom tuznom pricom, cisto me zanima Vase misljenje. Ili sam ja samo jedna emotivna budala....

Kakvo crno razocaranje u ljubavi.Nemoj vise to da sam te cula.Mesas pojmove.Razocaranje je tamo gde nema ljubavi.A ako nema ljubavi okreni se tamo gde ima ljubavi.Lako pitanje.

malecka 80:
Razumemo se , Betice. Ono sto je bitno je da nas oni ne razumeju, ne razmisljaju kao mi. I na kraju ispadnu pametniji. A ustvari nisu jer smo mi emocionalno potkovane, za razliku od vecine muskaraca, koji misle da su ispali cool ali dusa im je prazna
Zasto mislis da te muskarci ne razumu, da su muskarci nesposobni za emocije... zar je nemoguc i obrnut slucaj...
Ma blah... jos jedna lezburaca... ili bar tako razmislja... Pun mi k. ovakvih razmisljanja...

Lubav i jeste jedan osecaj boli...
Emocije jesu osecanja za koje je svako ljudsko bice sposobno... prirodno... bez obzira na pol...
I nema nista lose u tome sto ti njega volis i sto mu se dajes 100%... Samo je on glup sto to ne zna da ceni... Ne valja biti navalentan svom partneru sa insistiranjem na emocijama, ljuvavi, vezi... Sve treba da ide prirodno i spontano...

zamisli:
kazes dozvoli da se desava....znaci opusti se i prepusti se...moras biti spreman na bol, jer se u 90% slucajeva tako zavrsi...uvek neko voil vise, zasto mi to prihvatamo kao normalno? Jeli to normalno? mozda i jeste?
Dok je on mene volio i molio ja valjda mislila on ce to tako celog zivota, kad je otisao ja pocela da njega trazi, on mene ignorisao, ...i tako i dan dans se vrtimo u krug. I nisam srecna a neverujem da je i on srecan....Al opet kazem to je normalno....sta god to znacilo.Neki na ovom forumu kazu da se s godinama nauci kako da sakrijemo emocije. nema to veze sa godinama, to je samo strah koji se uvuce u ljude posle previse razocarenja. odbijam da skrivam bilo sta..."Samo hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene"
P.S.
Dok slusam Janice Jopline, razmisljam o vama, o sebi, o njemu, i kako me zivot uci svaki dan...a ja nikako da naucim....

Naravno da jeste normalno, zato sto se desava... tebi, Miki, Simi, meni...
Ma... nema tu ucenja, stvari su takve kakve jesu, osecas, volis, ponekad povredjena ponekad povredis... ali to je to.
Zamisli kada bi se u jednu vezu ulazilo kao u banku, sa tacno odredjenim detaljima ugovora, kamatama... bla, bla... gde je tu lepota... nema je. I ma koliko neko bio povredjen, kada se stvari srede, taj neko je opet spreman da voli kao manijak. E... to se zove zivot... ;)

Back