Z
zamisli
Gost
kazes dozvoli da se desava....znaci opusti se i prepusti se...moras biti spreman na bol, jer se u 90% slucajeva tako zavrsi...uvek neko voil vise, zasto mi to prihvatamo kao normalno? Jeli to normalno? mozda i jeste?nikodim:Ako uspes da zauzdas svoje emovije... evo pristajem da budem prvi polaznik jednog takvog kursa.
Cooliranje... koga ces da cooliras, sebe, njega...
Pokusaj da cooliras osecaj gladi... potrebu za vodom... tesko... Tako isto mislim da ces tesko uspeti da ostanes hladna sama pred sobom... mozda ces se fino ususkati u tu laz, ali svakako ces pre tim nekim uraditi nesto sto bi te lako razotkrilo.
Dozvoli da se desava, tako kako ide... nema tu dogovora, nema sablona, ili nekog "ugovora".
Emocije su nepredvidive... barem je tako kod mene, i sto se vise trudio da nesto cooliram ili napravim neku slatku laz kako bih se negde sakrio... ispadam smesan, sebi samom... a to je nejgore.![]()
Dok je on mene volio i molio ja valjda mislila on ce to tako celog zivota, kad je otisao ja pocela da njega trazi, on mene ignorisao, ...i tako i dan dans se vrtimo u krug. I nisam srecna a neverujem da je i on srecan....Al opet kazem to je normalno....sta god to znacilo.Neki na ovom forumu kazu da se s godinama nauci kako da sakrijemo emocije. nema to veze sa godinama, to je samo strah koji se uvuce u ljude posle previse razocarenja. odbijam da skrivam bilo sta..."Samo hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene"
P.S.
Dok slusam Janice Jopline, razmisljam o vama, o sebi, o njemu, i kako me zivot uci svaki dan...a ja nikako da naucim....