t.A.T.u. !!!

Andrijana Alempijevic

Zainteresovan član
Poruka
351
Ne mogu da verujem da ova tema jos ne postoji ovde... :confused:
Kako god, popravicemo to. :D

„t.A.T.u.“ ili Tatu je ruski pop duet koji su činile Jelena Katina i Julija Volkova. Grupa je osnovana u Moskvi 1999. godine pod pokroviteljstvom menadžera Ivana Šapovalova.
Njihov debitantski singl „Я сошла с ума“, odnosno engleska verzija „All The Things She Said“ koji je objavljen u decembru 2004. je postigao veliki uspeh širom evropskog kontinenta. Već početkom naredne godine potpisale su ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music Russia i objavile svoj prvi album „200 по встречной“ koji je postigao platinasti tiraž u Evropi.
U maju 2003. grupa je predstavljala Rusiju na Pesmi Evrovizije u Rigi, gde je sa pesmom „Не верь, не бойся“ zauzela treće mesto u finalnoj večeri.
Oktobra 2005. objavile su drugi po redu studijski album „Dangerous and Moving“ koji je takođe doživeo platinasti tiraž.
Krajem marta 2011. devojke su objavile da su odlučile da rasformiraju bend i orijentišu se na solo karijere.

Vise o grupi ovde... http://sr.wikipedia.org/sr-el/T.A.T.u._(%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0)

Diskografija:

200 по встречной / 200 km/h in the Wrong Lane

Люди инвалиды / Dangerous and Moving

Весёлые улыбки / Waste Management

Izdale su 3 odnosno 6 albuma. 3 albuma na ruskom jeziku i svaki od njih i na engleskom.

9f67a1da.jpg

tatu-7.Jpg

Tatu_68.jpg

tatu%205.jpg

Нису лоше, имају добре песме. Ова ми је једна од најлепших

Da, to je odlicna pesma. Ipak, tesko da moze da se ubroji i njihove jer nije ni na jednom albumu. Ipak, sjajna je. :)
Moja omiljena...hmmm...nemam je... :D All about us, Stars, 30 minutes, Not gonna get us, All the things she said, How soon is now, Dangerous and moving, You and I, Perfect enemy... sve ih volim! :D :lol:

Slušala sam ih još pre nego što su izdale album na engleskom. Drug je u Rusiji dao duplo više u nekoj muzičkoj robnoj kući da mu daju poslednji primerak cd-a. To je bilo negde 2001. I tako nas zarazio, pa smo sa diska, preko njegovog muzičkog stuba snimali na kasetu. Tata je hteo da me izbaci iz kuće.

A tek kad sam jednog jutra čula ,,All the things she said"...
Nerviralo me samo što su se pretvarale da su lezbejke.

Hahaha ma ako si ti blesava, onda je i pola sveta koji ih jos uvek slusa. :) A to sa pretvaranjem, mislim da to nema veze, vidi se da su bile veoma bliske cak i vise nego sestre, a cela ta stvar sa gay pretvaranjem je bila samo trik da se probiju sa prvim albumom, i uspeo je...na drugom i trecem albumu nema niceg slicnog tako da su uspele da naprave ime za sebe i kasnije da prikazu sebe u drugacijem svetlu. I ispalo je apsolutno fantasticno. :D

Ни мени се то геј ''експериментисање'' није свидело, али знам да је све био маркетинг. Код њих ми се највише свиђа што су посебне, имају свој неки стил.

Nisam gay, ali mi apsolutno nije smetalo sto su se makar pretvarale da jesu lezbejke. Cak mi je bilo simpaticno. :) Svidela mi se ta njihova hrabrost da se suprostave celom svetu i kazu: Da, zajedno smo, volimo se, ljubimo se i sta sad?! I svi su ih voleli zbog toga. E za to treba imati petlju. :)

Back