Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pu prvazove me drug,kaze,Cheri devojka me za vikend vodi u svingerski klub.ok nije ovo tema o moralu itd mada ce se u to pretvoriti kao i uvek.zanima me sta mislite koliki je to nivo poverenja,ljubavi ili cega god,pa da sa partnerom udjete u tako neku akciju.
zove me drug,kaze,Cheri devojka me za vikend vodi u svingerski klub.ok nije ovo tema o moralu itd mada ce se u to pretvoriti kao i uvek.zanima me sta mislite koliki je to nivo poverenja,ljubavi ili cega god,pa da sa partnerom udjete u tako neku akciju.
kontam i ja da je taj vikend samo paravan da se dooobro izhebe sa drugima
- - - - - - - - - -
ima u beogradu ali se ide na preporuku ne moz tek tako upasti
Sto se onda drzi njega..ako je dotle doslo..ne znam..ah necu da moralisem al..
![]()
Da li kao zensko verujes da jedna zena koja voli svog partnera MOZE da gleda taj prizor..a kamoli da uziva u njemu.mada,ajde drugi ugao,mozda devojka stvarno uziva u tome u smislu da je lozi da gleda kako joj momak hefta neku strendzerku,sto je moguce
mada,ajde drugi ugao,mozda devojka stvarno uziva u tome u smislu da je lozi da gleda kako joj momak hefta neku strendzerku,sto je moguce
Da li kao zensko verujes da jedna zena koja voli svog partnera MOZE da gleda taj prizor..a kamoli da uziva u njemu.
Da li kao zensko verujes da jedna zena koja voli svog partnera MOZE da gleda taj prizor..a kamoli da uziva u njemu.
kontam jedino ako je emotivno frigidna,ja ne bih mogla ni pijana.
То није морално.
То није ни доказ поверења, љубави или чега год. Ниво тога је јако мали, готово да је пресушио. Све што ту имаш је сексуална жеља + жеља за нечим новим и авантуром. Поверење и љубав то никакву улогу не играју. То би исто било као да је рекао: ''Девојка ме води на банџи џампинг. ''
zato i napisah EMOTIVNO FRIGIDNA,nema emocijaemocije nemaju veze sa ovim...
ma ima svega... mene ništa ne može iznenaditi... inače, na zapadu po tim swing klubovima sve babe i djedovi... nigdje dobre ribe (tako kaže moj ortak)...
- - - - - - - - - -
ima nas svakakavih... definitivno ima takvih žena i još više muškaraca...
meni taj profil nekako vise odgovara muskarcima,ima njih dosta koji su voajerski nastrojeni i pali ih da gledaju svoju devojku,zenu dok se sexa sa drugim
Da vam ja kazem,iskopala bih mu oci kasikom za sladoled i sipala zivu sodu u rupe da samo spomene tako nesto.
sigurno si nekad nekom partneru pričala seksi priče u tom fazonu... kako su reagovali?
- - - - - - - - - -
nikad mi nećemo u EU![]()
Ja ne zelim u EU,neka mene ovde gde sam ako je cena toga da bahanalisemo,i budemo stoka.Zivotinje.Mi sa Balkana smo fora divljaci ovo ono a EU nam nudi u svilenim rukavicama sta..bolest.sigurno si nekad nekom partneru pričala seksi priče u tom fazonu... kako su reagovali?
- - - - - - - - - -
nikad mi nećemo u EU![]()
cuj sad ovu budalu
- - - - - - - - - -
uvek inventivna kad dodje do mucenja![]()
au bre pa to je drugo,ta nevaljala saputanja o toj i slicnim temama su drugo a akcija je trece
zove me drug,kaze,Cheri devojka me za vikend vodi u svingerski klub.ok nije ovo tema o moralu itd mada ce se u to pretvoriti kao i uvek.zanima me sta mislite koliki je to nivo poverenja,ljubavi ili cega god,pa da sa partnerom udjete u tako neku akciju.
a mozes biti i hebanLicno nisam za tu varijantu......najbolja varijanta je 1 na 1.....
inace tu se ulaz placa.....vise nije nista dzabe........sve u svemu to nije interesantna varijanta