G gost 304860 Buduća legenda Poruka 44.400 18.01.2008. u 13:21 - Svršim, a ne mogu da se napalim.. #51 betmenov_prijatelj: penis bonus, pax im domus. inace latinski govorim kao da je zivi jezik Kliknite za proširenje... Ko je ko živ? Penis ili latinski? Ili ti je samo živ jezik?
betmenov_prijatelj: penis bonus, pax im domus. inace latinski govorim kao da je zivi jezik Kliknite za proširenje... Ko je ko živ? Penis ili latinski? Ili ti je samo živ jezik?
Fibo Ističe se Poruka 2.313 18.01.2008. u 13:38 - Svršim, a ne mogu da se napalim.. #52 betmenov_prijatelj: penis bonus, pax im domus. inace latinski govorim kao da je zivi jezik Kliknite za proširenje... Amice certe, hvala na ispravci
betmenov_prijatelj: penis bonus, pax im domus. inace latinski govorim kao da je zivi jezik Kliknite za proširenje... Amice certe, hvala na ispravci
PetrolBoy Poznat Poruka 7.577 18.01.2008. u 14:28 - Svršim, a ne mogu da se napalim.. #53 Blago tebi ne moras da se naprezes...da ti nisi popusio kakvu bolest.. pa ti curi cuna
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 18.01.2008. u 19:28 - Svršim, a ne mogu da se napalim.. #54 Tsutomu: Dešava mi se gore pomenuto, da li je to normalno; i kako se uzdržati od istog? Kliknite za proširenje... ma znala sam da ti nije lako
Tsutomu: Dešava mi se gore pomenuto, da li je to normalno; i kako se uzdržati od istog? Kliknite za proširenje... ma znala sam da ti nije lako
dr.peca Početnik Poruka 44 18.01.2008. u 21:39 - Svršim, a ne mogu da se napalim.. #55 Tsutomu: Dešava mi se gore pomenuto, da li je to normalno; i kako se uzdržati od istog? Kliknite za proširenje... potpali brate8-)
Tsutomu: Dešava mi se gore pomenuto, da li je to normalno; i kako se uzdržati od istog? Kliknite za proširenje... potpali brate8-)