Svrsavanje...

Devilishgirl:
do yaya je..to se radi samo sa veoma posebnim osobama..pa ne stavlja se ni svaki ***** u usta..

devojka je bila posebna....volela me,htela je na eskurziji sa mnom ponovo a ja sam tad imao devojku.....tesko je prebolela raskid...rekla mi je njena najbliza drygaruica....koja mi je nabacila ty drygy,ali...ii nju sam malo,zezatorski.....ipak nisam muska qrva,ali VOLIM...sta mogu,malo.......
:roll: .........a nije mi smoke...bili mladi,nije laka,mozda se postala....ne bih,ali JA nisam bio kapacitet da izdrzim svo to....bio sam pod pritiskom.....javnosti.,...(((AXxaxax)))..sto me je tada pogadjalo.... :arrow: :oops:

Nitroglicerin:
mozda probas sad !? ;) :roll:

............probacu,...ako mi mozak bude trazio........
ne volim da se davim...a alkohol tek.......zima,moze biti dosadna a i dobra....(pa videcu)...mozda prespavam k'o medved....

DANAS ovako sytra onako!.......... >>>>>ne znam za sebe<<>>>

@Silente---a ti lupash daj post!!!!!!!!.......... :arrow: :lol: :lol: :lol:

:lol:
To je bilo "dobrodsla na Krstaricu" - dobrodosla u svet podjebavanja, konfuzije, smaranja, mnogokazemalinistapametno itd, itb, itsl...
U principu nikom jos nisam pozeleo pravu dobrodoslicu ovde, bilo bi jako kvarno uraditi tako nesto.

S druge strane, vidim ja da se ti odlicno snalazis i ukalapas u ovu looney sredinu... anyway, evo nesto za tebe:

@---->------

;)

Kad_LupimLupim:
:lol:
To je bilo "dobrodsla na Krstaricu" - dobrodosla u svet podjebavanja, konfuzije, smaranja, mnogokazemalinistapametno itd, itb, itsl...
U principu nikom jos nisam pozeleo pravu dobrodoslicu ovde, bilo bi jako kvarno uraditi tako nesto.

S druge strane, vidim ja da se ti odlicno snalazis i ukalapas u ovu looney sredinu... anyway, evo nesto za tebe:

@---->------

;)

Mozda se i ne snalazim, mozda mi treba pomoc :arrow: a stidim se da pitam i trazim ;)

milina vas gledati.....(((xAxaxxaxax))...samo jedan pozzz.....
i"ne posustajte sve do pobede...".....
---------------------------------
@KLL-pravi si vragolan :);).....(hmmmm)..:):)....sada nisam sigyran da li je tako.....;)

Back