Maja Brankovic
Početnik
- Poruka
- 3
Devojke, ja pijem pilule i jesam li uvek zasticena koliko god da on svrsi u mene, bez obzira koliko kolicine sperme udje u mene? Ako baaaas mnogo svrsi u mene, nekoliko puta jesam zasticena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke, ja pijem pilule i jesam li uvek zasticena koliko god da on svrsi u mene, bez obzira koliko kolicine sperme udje u mene? Ako baaaas mnogo svrsi u mene, nekoliko puta jesam zasticena?
kako prosto izrazavanjeDevojke, ja pijem pilule i jesam li uvek zasticena koliko god da on svrsi u mene, bez obzira koliko kolicine sperme udje u mene? Ako baaaas mnogo svrsi u mene, nekoliko puta jesam zasticena?
ma otkud znamDevojke, ja pijem pilule i jesam li uvek zasticena koliko god da on svrsi u mene, bez obzira koliko kolicine sperme udje u mene? Ako baaaas mnogo svrsi u mene, nekoliko puta jesam zasticena?
Jel to znate iz iskustva zenske? Punili vas spermom pa nista..
Мени само никад неће бити јасна потреба за тим свршавањем у пизду кад имаш где друго, мсм после се вијате ту "а шта ако, па куку мени".. Стварно ми нисте јасни.. Гледајте да сваки ризик сведете на минимум или да га одстраните скроз и ћао..
Мени само никад неће бити јасна потреба за тим свршавањем у пизду кад имаш где друго, мсм после се вијате ту "а шта ако, па куку мени".. Стварно ми нисте јасни.. Гледајте да сваки ризик сведете на минимум или да га одстраните скроз и ћао..
Kao sto rekose, ako ih uzimas redovno i nemas problema sa stomakom, ne bi trebalo da bude problema, mada pilule su efektivne u 99% slucajeva cak i ako ih redovno uzimas, tako da jednom vam se moze "omaci" posle 6 meseci, godinu dana, ili dve.
Ako vec preferirate bez kondoma, moze da ga izvadi pre nego sto svrsi i mirnija vam glava malo makar.
Moze da svrsi i jednu kapljicu, 100mg, ili jedan femtogram, dovoljan je jedan spermatozoid, e sad, po nekoj logici, ako svrsi 1g normalo je da ce to biti manje spermatozoida (par milionceta) i samim tim sansa verovatno manja, tako da ne uzimajte nikada da ste 100% sigurni.
kakvo pitanje...
da se sa većom količinom sperme recipročno povećava verovatnoća da se zatrudni...![]()