Svrsavanje Help

Devojke, ja pijem pilule i jesam li uvek zasticena koliko god da on svrsi u mene, bez obzira koliko kolicine sperme udje u mene? Ako baaaas mnogo svrsi u mene, nekoliko puta jesam zasticena?

Jasno da koriscenjem pilula nisi 100% zasticena bez obzira na kolicinu sperme.Citiracu komentar jedne zene,ginekologa pa sama proceni "Pa dovoljne su ako ih uzima svaki dan u isto vreme, ako nije gojazna, ako ne povraca, ako nema proliv, ako ne koristi antibiotike, ako ne pije sok od grejpfruta, ako ne koristi suplemente od kantariona, i ako ne koristi jos neke preparate koji ponistavaju dejstvo pilula a za koje se trenutno ne zna koji su (za grejpfrut se saznalo relativno skoro, tako da je razumno pretpostaviti da ima jos toga za sta se ne zna).

Posto sperma moze da ostane u vagini 7 dana, ako tokom tih sedam dana nakon odnosa recimo dobije stomacni virus i zbog povracanja ne moze da zadrzi pilulu u organizmu, moze da dodje do ovulacije i trudnoce. Ili ako se razboli pa pocne da uzima antibiotike. Ako hocete da budete sigurni, koristite i pilulu i kondom, onda necete imati ovih briga "sta ako".

Devojke, ja pijem pilule i jesam li uvek zasticena koliko god da on svrsi u mene, bez obzira koliko kolicine sperme udje u mene? Ako baaaas mnogo svrsi u mene, nekoliko puta jesam zasticena?

Naravno da jesi ako ih uzimas redovno.
...naravno da ako povratis u roku od sat-dva nakon unosenja da se ponistava...mislim to se valjda sa svim lekovima i podrazumeva...

Poslednja izmena:
ma otkud znam
neki veruju da,sto vise lanja hasaju,sto se manifestuje lojarskom pojavom,da im se proporcionalno uvecava bitnost i opasnost ???
vidi, njih pitaj, oni ti se u sve razumeju ????
i kod njih tako,samo im ulazi i nikada ne izlazi :lol:

Sve i da se njih deset izređa na tvojoj vagini, jedan spermatozoid (eventualno dva) će te oploditi, a njemu je vreme života u vagini 4-7 dana (najčešće 4 dana, kako su mojoj generaciji doktori govorili), tako da sa količinom sperme to nema mnogo veze. Mnogo više ima veze sa onim što su ti druge koleginice ovde napisale u vezi sa tabletama.

Kao sto rekose, ako ih uzimas redovno i nemas problema sa stomakom, ne bi trebalo da bude problema, mada pilule su efektivne u 99% slucajeva cak i ako ih redovno uzimas, tako da jednom vam se moze "omaci" posle 6 meseci, godinu dana, ili dve.
Ako vec preferirate bez kondoma, moze da ga izvadi pre nego sto svrsi i mirnija vam glava malo makar.
Moze da svrsi i jednu kapljicu, 100mg, ili jedan femtogram, dovoljan je jedan spermatozoid, e sad, po nekoj logici, ako svrsi 1g normalo je da ce to biti manje spermatozoida (par milionceta) i samim tim sansa verovatno manja, tako da ne uzimajte nikada da ste 100% sigurni.

Мени само никад неће бити јасна потреба за тим свршавањем у пизду кад имаш где друго, мсм после се вијате ту "а шта ако, па куку мени".. Стварно ми нисте јасни.. Гледајте да сваки ризик сведете на минимум или да га одстраните скроз и ћао..

Мени само никад неће бити јасна потреба за тим свршавањем у пизду кад имаш где друго, мсм после се вијате ту "а шта ако, па куку мени".. Стварно ми нисте јасни.. Гледајте да сваки ризик сведете на минимум или да га одстраните скроз и ћао..

Pa potajno žele roditeljstvo :flert: Posle se svakako svi pitaju: "а шта ако, па куку мени".. baš ovako kako si ti već i napisao :)

Sta ima i da yebes ako cemo tako gledati , izdrkaj ga i miran si.

Kao sto rekose, ako ih uzimas redovno i nemas problema sa stomakom, ne bi trebalo da bude problema, mada pilule su efektivne u 99% slucajeva cak i ako ih redovno uzimas, tako da jednom vam se moze "omaci" posle 6 meseci, godinu dana, ili dve.
Ako vec preferirate bez kondoma, moze da ga izvadi pre nego sto svrsi i mirnija vam glava malo makar.
Moze da svrsi i jednu kapljicu, 100mg, ili jedan femtogram, dovoljan je jedan spermatozoid, e sad, po nekoj logici, ako svrsi 1g normalo je da ce to biti manje spermatozoida (par milionceta) i samim tim sansa verovatno manja, tako da ne uzimajte nikada da ste 100% sigurni.

Nijedno kontraceptivno sredstvo nije 100% sigurno, kao sto ni u zivotu nije nista 100% sigurno, ali ta cinjenica ne bi trebalo da stvara niti presiju u sexu, niti u zivotu...
Sve sto mogu da urade je da kada su joj plodni dani , (a to moze lepo da se izracuna, posto se kod uzimanja pilula uredovi ciklus) da koriste i prekinut snosaj..., ako vec ne koriste kondom ili neka treca kontraceptivna sredstva.

Back