svrati kod nindze...

batka_mija

Domaćin
Poruka
3.233
dugo sam razmisljao i na pamet mi je pala odlicna ideja! otvoricu mesto koje ce biti KAFANA I FRIZERAJ U JEDNOM! znaci, vi, forumasi, stalno zaposleni i honorarno zaposleni u mom preduzecu, dodjite, svratite u kafanu i frizeraj i chatujte do mile volje... rodice se ovde mnoge nove ljubavi, mnoge nove frizure i mnoga nova pijanstva... radno vreme od 07-04... od 04-07 cemo sredjivati pazar...
(prvih deset imaju pice za dz ili besplatno shishanje!!!)
DOBRODOSLI - WELCOME!!!

dobrodos'o barabo! ti ces odma' dobiti ponudu za mesto sankera koji ce ujedno biti i za kasom... posten si decko, vidim ja... a i umes sa parama... mesto izbacivaca cu najverovatnije ponuditi bilderu... posto si za sankom, samoseposluzi... :-D

Jel' batache, neshto razmishljam... Kolko ce vremena trebati da se pojavi UltraGigaMega ili Aragorn i da ti zatvori ovu divnu butiGu?
e088.gif

hm... ocekivao sam tako nesto... pos'o uvek krene lose... ali, moracu vec da razmislim o novim koracima.. moram da odem na neki razvojni trening koji ce me nauciti kako da razradim pos'o... gledajte, vec sam stavio i nove slike... devojka koja stopira sa gitarom na ramenu... devojka koji se vozi na motoru... oni kako se ljube na motoru... hm... vec izgleda lepse... :-D

ko je ultramegagiga i aragorn? sto da je zatvore? pa sve je legalno... placam porez, fiskalna kasa, kuhinja cista, toalet se riba... plafon visok 3,2m... imam radnike, penzioni i sve to... mislis da to nece biti dovoljno? ma nema sanse... dobrodosli... :-D

ma ko ga yebe... rek'o sam mu jednom da je glup zato sto prica kao zena o drugim forumasima... tracari i proziva... zato me ne voli... a to je samo bila dobronamerna kritika... ali je dobrodos'o svakako... i ima pice ili shishanje za dz, kako sam obecao... dobrodosli...

evi, 'de si? konacno neko ko ce mi stvarno ulepsati mesto... s'o qe pijes? kako ti se svidja? iznajmio sam najpoznatije dizajnere da mi osmisle mesto... sad jos malo i treba medved veliki da mi stigne... da ga stavim iza vrata...

moze... daj i meni jedno... ne, ja cu sok od maline... jel se secate profesionalca filma i scene kad on udje u kafanu gde su 'opozicionari' mrtvi pijani i kad ga pitaju sta ce da popije? a on kaze: sok od maline... sok od maline? i kako se osecas kad popijes sok od maline? sok od maline, yeee......

doktore, stvarno tako mislis... pa ja imam... godina i opet mi je interesantna... ne znas vise da se igras... jel chatovanje zabranjeno u kafani? pa nije... samo da se ne prica o politici i karateu... mi nindze ne volimo karate... mislimo da je to nizi nivo... sunjam se kroz mrak i potpuno sam nevidljiv... moze votka? cista? pa nego sta...

Ej batka pa di si? Jel mogu ja da dobijem neko pice? A moze i shishanje ali samo krajeva....Mada bi mi i posao dobro dosao ako ima upraznjenih mesta...nesto sto se dobro placa a nista se ne radi...Jel ima , a? A?

batka_mija:
doktore, stvarno tako mislis... pa ja imam... godina i opet mi je interesantna... ne znas vise da se igras... jel chatovanje zabranjeno u kafani? pa nije... samo da se ne prica o politici i karateu... mi nindze ne volimo karate... mislimo da je to nizi nivo... sunjam se kroz mrak i potpuno sam nevidljiv... moze votka? cista? pa nego sta...

jesil ti nindza ili ******?

Back