Svrab

mario80

Stara legenda
Poruka
80.518
Ne znam kako da formulišem pitanje povremeno mi se u jednoj tački na ruci pojavi svrab kao da me nešto ujelo. Nešto kao komarac. Kada se počešem taj svrab postaje ludački. Nemam nikakvu stoku niti domaće životinje ni psa ni mačku a hladno je da bi buve operetisale u dvorištu. Ugl buve bi me ujele i za neko drugo mesto.

Psihički sam ok imao sam drugara koji se češao kada je odlepio pa mi i to palo napamet.

Ovo je baš jedna tačka i prestane da svrbi kada izgrebem. Besmisleno da je samo na šakama. Bude i na prstu.

IMG_20230123_173613.jpg

Na slici se slabo vidi, samo kraste ali pretpostavljam da izgleda kao ujed komarca. U svakom slučaju niko ti ovako ništa ne može reći, idi kod dermatologa ako se već stalno ponavlja.

Uvek drugo mesto izgleda ko posle raščešanog komarca. Ovo levo samtek raščešao a ovo desno je od zamene akumulatora sad se setih :)

Zanimljivo je da i kada počešem ne vidim nikakvu promenu boje kao kod ujeda.

IMG_20230123_192707.jpg

Ne znam kako da formulišem pitanje povremeno mi se u jednoj tački na ruci pojavi svrab kao da me nešto ujelo. Nešto kao komarac. Kada se počešem taj svrab postaje ludački. Nemam nikakvu stoku niti domaće životinje ni psa ni mačku a hladno je da bi buve operetisale u dvorištu. Ugl buve bi me ujele i za neko drugo mesto.

Psihički sam ok imao sam drugara koji se češao kada je odlepio pa mi i to palo napamet.

Ovo je baš jedna tačka i prestane da svrbi kada izgrebem. Besmisleno da je samo na šakama. Bude i na prstu.

Pogledajte prilog 1287657
Mislim da forum jeste za razmenu informacija i misljenja ali kod ovakvih stvari, zdravlja, mislim da je pametnije posetiti lekara.

Uvek drugo mesto izgleda ko posle raščešanog komarca. Ovo levo samtek raščešao a ovo desno je od zamene akumulatora sad se setih :)

Zanimljivo je da i kada počešem ne vidim nikakvu promenu boje kao kod ujeda.

Pogledajte prilog 1287711

Ovako možemo da nagađamo do prekosutra, tako da ti je najsigurnije da odeš kod lekara pa da pregleda sve po redu kako treba. Može biti i ekcem i 100 drugih stvari

(ne bukvalno 100 :lol:)

Može letos sam upoznao jednu žensku koja je imala slične kao ožiljke po nogama rekla da joj je to od promene sredine i nervoze. Poslovno smo sarađivali ali nikad se ne zna. Samo da nije sifilis ili gonoreja jedino to mi fali u srbiji sve ostalo imam 🤪😱🤣

Mislio sam da je možda pauk.
Tako on ujeda
Ali se tolike rane naprave i raskrviri se, da je kao kad si mali imao na kolenima kraste od padova i slično. Užasno svrbi.

Back