svojatanje...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
muškarci koji svojataju svaku ribu koju vide, koja im se približi...ova će biti moja, ova je garant moja, ovu ću da smuvam, a ovu čuvam za posle ove...
šta mislite o njima...? jel to posledica velike potencije ili opičenosti u glavu (ego problem)...?

Ma to su sve isti jadni likovi koji imaju price poput sledecih: Hebo sam ovu (nije !!!), ova ti je dr'olja, ne prilazi joj, sa svima se hebe (ne hebe se), "E brate ko je ova devojka, deluje interesantno" "Ha, brate, nemoj nju, znam je ja, ona ti je bla bla bla". Lako prepoznas takvog "ortaka", kloni ga se jer ti nije prijatelj, nema mooda sam da uradi nesto, pa druge obeshrabuje time sto ih stigmatizuje na razne nacine.

Jedno jedino pravilo vazi. Ako se njemu svidi, i kaze hej prilazim ovoj devojci, ili hocu da nesto uradim povodom toga...pusti ga neka uradi i ne uleci mu u radnju. E ako samo tako ide i balavi, onda ko ga hebe.

Ma to su sve isti jadni likovi koji imaju price poput sledecih: Hebo sam ovu (nije !!!), ova ti je dr'olja, ne prilazi joj, sa svima se hebe (ne hebe se), "E brate ko je ova devojka, deluje interesantno" "Ha, brate, nemoj nju, znam je ja, ona ti je bla bla bla". Lako prepoznas takvog "ortaka", kloni ga se jer ti nije prijatelj, nema mooda sam da uradi nesto, pa druge obeshrabuje time sto ih stigmatizuje na razne nacine.

To je krajnje neugodno, stigmatizacija, to je moje.:lol:

muškarci koji svojataju svaku ribu koju vide, koja im se približi...ova će biti moja, ova je garant moja, ovu ću da smuvam, a ovu čuvam za posle ove...
šta mislite o njima...? jel to posledica velike potencije ili opičenosti u glavu (ego problem)...?

moja baka je umela da kaze - dok se ne udas, svi su tvoji.

moja baka je umela da kaze - dok se ne udas, svi su tvoji.

pazi babe
smiley1277.gif

Napisala sam.
Samo nisam dodala da ima i ljubomornih muskaraca koji svoji ortake tako vide a mozda ti ortaci to i ne kazu nego su zaista sve njihove ako pozele
pa ovaj sto se zali ne moze da dodje do izrazaja

paj ovako...evo zamisli sad situaciju da i taj njegov ortak ima isto uspeha kod žena kao i ovaj, samo što za razliku od ovog iz uvodnog posta ume da ćuti, ne hvali se, nego ćuti i "radi" i ne meće nikakve recke...

eto...jel može tako...?

paj ovako...evo zamisli sad situaciju da i taj njegov ortak ima isto uspeha kod žena kao i ovaj, samo što za razliku od ovog iz uvodnog posta ume da ćuti, ne hvali se, nego ćuti i "radi" i ne meće nikakve recke...

eto...jel može tako...?

Pa dobro sta je tu cudno. Jedan ima uspeha i cuti drugi voli da brblja i da se pohvali drugarima. To nije izuzetak nego je cesto pravilo kod muskaraca.
Koliko je onih koji ce da potucaju neku i da cute?

Back