DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
da li vas svlače pogledom i kako se tada osećate...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osećam se kao da sam na crvenom tepihu dok hodim ulicama.
pa kad moćno izgledaš...
i ja bi voleo tako da izgledam...
tako isto i ja imam taj osećaj...smejurija...
to se momče zove nesigurnost...
uvek na forum imam osecaj kao da neke zene zele da me siluju![]()
ih, lepotani...kakva nesigurnost? muškarac je Bog! i tačka! TAKO treba da razvijete emociju-takvim će vas i okolina posmatrati i tretirati(ali NE groteska koja para nosem oblake , već duša pitoma stamena hrabra i odana! Vi ste jedinstveni primerci svojeg roda i takvi budite u svemu!)
@ tema..i svlače i svlačimonako se skupe okice i gustira dobra anatomija ili samo poza ...mada su gluteusi poslastica
![]()
ih, lepotani...kakva nesigurnost? muškarac je Bog! i tačka! TAKO treba da razvijete emociju-takvim će vas i okolina posmatrati i tretirati(ali NE groteska koja para nosem oblake , već duša pitoma stamena hrabra i odana! Vi ste jedinstveni primerci svojeg roda i takvi budite u svemu!)
@ tema..i svlače i svlačimonako se skupe okice i gustira dobra anatomija ili samo poza ...mada su gluteusi poslastica
![]()
nesiguran nisi, ali ciničan jesi... ali Ok, među urmašima si unikat.
da li vas svlače pogledom i kako se tada osećate...?
ne mseta mi. znam tacno kada i kako, to je toliko uoscljivo. ne smeta mi uopste, jos se malo onako isprsim i izbacim batak tada. izvolte frajeru