Svjetski dan osmijeha

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.598
Danas, 3. oktobra širom svijeta slavi se Svjetski dan osmijeha – dan posvećen jednostavnom, a tako važnom izrazu koji nas povezuje, opušta i vraća radost u svakodnevicu. Osmijeh je univerzalan jezik koji svi razumijemo
Koliko se često smijete? Svaki dan? Svaki sat?

Volim se osmijehnuti osobama koje sretnem, tada je komunikacija nekako lakša pa čak i kada su teške teme u pitanju.
Takđer sam primijetila da postoje ljudi koji su stalno ozbiljni i nikada se ne smiju čak niti kada su sretni ili im je nešto lijepo.
U koju grupu spadate? Stalne smijalice ili ozbiljni?

Danas, 3. oktobra širom svijeta slavi se Svjetski dan osmijeha – dan posvećen jednostavnom, a tako važnom izrazu koji nas povezuje, opušta i vraća radost u svakodnevicu. Osmijeh je univerzalan jezik koji svi razumijemo
Koliko se često smijete? Svaki dan? Svaki sat?

Volim se osmijehnuti osobama koje sretnem, tada je komunikacija nekako lakša pa čak i kada su teške teme u pitanju.
Takđer sam primijetila da postoje ljudi koji su stalno ozbiljni i nikada se ne smiju čak niti kada su sretni ili im je nešto lijepo.
U koju grupu spadate? Stalne smijalice ili ozbiljni?
A ja sam mislila da je to 1.4. sada sam saznala nešto novo. Ili je 1.4. dan šale pa sam zato pomešala. Naravno da sebe ubrajam u smejalice, često se smejem, mene i ovde mnogi zaista nasmeju. A onda se sebi smejem jer se smejem na lap top, onda mi se i muž smeje i tako, smejalice smo :D . I slažem se sa tobom, teške teme se uz smeh mnogo lakše obrade.

Jednom dok sam morala obilaziti šaltere i državne službenike u vezi nekih papira dođem tako u neki ured... Vani je bio prolom oblaka, ljeto, pokisla sam kao miš. Došla tako mokra osmijeh od uha do uha, papiri su bili suhi a žene koje su sjedale za stolom samo su čudno gledale. Nije im bilo jasno kako se netko tako mokar može smijati. Kasnije kada sam izašla van komentiraju one nešto u stilu tko zna što je voj jadnoj ženi da se tako smije :zcepanje:
dučan im je bukvalno 10 koraka od radnog mjesta (osim pto se liftom moraju spustiti tih nekoliko katova) a one dalje nastavile razgovor u stilu budemo naručile hranu, ne idemo van na kišu...
Uglavnom ne mogu vjerovati da postoje ljudi kojima je čudno ako imaš osmijeh na licu... meni su čudniji ono stalno namršteni i ozbiljni

Back