Svjedok

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Svjedok ste dogadjaja gdje kamatar isprebija duznika, ovaj ga tuzi ... da li bi ste svjedocili, ili bi odabrali sigurniju opciju i rekli da niste nista vidjeli?

Наравно да бих сведочио у прилог каматару, мада је правилно рећи повериоцу.
Иначе дужници су обична неодговорна багра.

Svjedok ste dogadjaja gdje kamatar isprebija duznika, ovaj ga tuzi ... da li bi ste svjedocili, ili bi odabrali sigurniju opciju i rekli da niste nista vidjeli?
:pop: kamatar isprebijao duznika????
Naravno da je potrebno svedociti, samo tako moze se stati na put takvim bolesnicima.

U ovom slucaju se radi bas o ocajnickom pokusaju da se spasi posao
nije mi jasno sta ima od tog prebijanja
novac zbog batine nece dobiti nazad
valjd aje nesto dao kao garanciju za pozajmicu
tako to ide
i onda samo preuzmu garanciju i prodaju da bi isplatili ratu koju duguje ili celu sumu

nije mi jasno sta ima od tog prebijanja
novac zbog batine nece dobiti nazad
valjd aje nesto dao kao garanciju za pozajmicu
tako to ide
i onda samo preuzmu garanciju i prodaju da bi isplatili ratu koju duguje ili celu sumu

Prosli su sve faze, na red su dosle batine kao stimulans

Postoji valjda zakon. predpostavljam da se ne radi o nekoj mafiji. Naravno da istina treba da se osvetli.

Ako je tako, sva cast ... skidam kapu

Prijatelji, ovde zaboravljate osnovnu stvar:
Ni policija ne sme da bije za takve stvari.
Zna se procedura:
Tužba, sud, presuda, plenidba, prodaja na licitaciji...

Samo je pitanje dana kada će da nalete
na nekog nezgodnijeg tipa.

Nije baš adekvatan primer,
ali ovome što naplačuje vodu, došla kontrola.
Ono, platiša sam, možda neki mesec preskočim,
ali plaćam.
I Kontrolor bahato kaže da moram da platim ceo dug.
Dao sam mu 2 minuta da napusti moje imanje.
Više nije dolazio.

ako si bio na licu mesta i video makljazu i policija te evidentorala kao svedoka, dobices poziv na sud i MORAS da svedocis. meni su se dva lika potukli ispred apoteke u kojoj sa svojevremeno radio i lik je ladno rekao policiji da sam bio svedok jer je sav krvav usao u apoteku . morao sam na sud ali sam rekao na svedocenju da tucu nisam video jer sam bio u laboratoriji i pravio neki lek, sto je i bilo istina...

ako si bio na licu mesta i video makljazu i policija te evidentorala kao svedoka, dobices poziv na sud i MORAS da svedocis. meni su se dva lika potukli ispred apoteke u kojoj sa svojevremeno radio i lik je ladno rekao policiji da sam bio svedok jer je sav krvav usao u apoteku . morao sam na sud ali sam rekao na svedocenju da tucu nisam video jer sam bio u laboratoriji i pravio neki lek, sto je i bilo istina...

I ja sam rjesavao krizaljku, nista nisam vidio :D

Да ли се овде ради о зеленашима. О њима се прича, зар не. Па није ми баш јасн,колико степен очаја мора да буде, да би се неко таквима обратио. А исто тако ми није јасно, зашто човек, који је њихових канџи допао, једноставно не подигне оружје. Почисти их и онда се лепо самоубије и готова ствар.

Back