Svjedocanstva CUDIMA...

Snow_Queen1

Aktivan član
Poruka
1.167
Da li ste svjedocili nekom cudu (u psiholoskim okvirima)?

Ja jesam mnogima ali sam sad ODLUCILA da svjedocim CUDU tj da ga KREIRAM, privucem snagom svojih misli i emocija.

Ide ovim redom: ZELJA, CILJ, MISAO/EMOCIJA = STVARNOST. Sve je u nama, nasim glavama i moguce je onoliko koliko snazno zelimo!

Ne ogranicavajmo UNIVERZUM....IZOBILJE, OBILJE...VORTEX!

images

- - - - - - - - - -

P.S. Misao i emocija se usklade.

"Nedavna dostignuća naučnika Bruce Liptona na području ćelijske biologije najavljuju važan evolucijski preokret. Skoro 50 godina smo se držali iluzije kako su zdravlje i sudbina isprogramirani u našim genima, koncept koji se naziva genetski determinizam.
Iako je kolektivna svest prožeta verovanjem kako je naš karakter genetski predodređen, javlja se novo radikalno shvatanje na području nauke. Stanični biolozi sada razumeju kako okolina – spoljni univerzum i naša unutrašnja fiziologija, te još bitnije, naša percepcija okoline, direktno kontrolišu aktivnost naših gena.
“Misli (NE RAZMIŠLJANJA) su energija, one su STVARNE i imaju MOĆ”
“AKO JE SADRŽAJ VAŠIH MISLI DA MOŽETE IMATI NOVAC, MA KAKO VAM TRENUTNA SITUACIJA GOVORI SUPROTNO – VI ĆETE GA IMATI, JER JE NAJMOĆNIJA MOĆ MISLI”
NEMOJTE SUMNJATI U TO ŠTO NAREĐUJETE SVOM UMU I TELU!!!
Ako su ti misli slabe i jadne i život će ti takav biti!!!
ODBACI stare navike, dogme, uverenja… koja te OGRANIČAVAJU da se ispoljiš u svoj svojoj punini, uzmi SVOJ život u svoje ruke i počni gospodariti njime.
Tebe vode u tvom životu tvoja uverenja i ubeđenja o svetu u kojem živiš, IZDIGNI se iznad svega toga i počni stvarati prvo novog sebe, pa onda novi i bolji svet oko sebe.
Kaži sebi za početak “JA SAM PREDODREĐEN DA BUDEM BOGAT I DA POMAŽEM SIROMAŠNE, DA IM OTVORIM OČI TE IM OJAČA UM I ONI SHVATE DA SVOJIM MISLIMA MOGU KREIRATI SVOJE SPOSOBNOSTI I MOGUĆNOSTI” "

Da li ste svjedocili nekom cudu (u psiholoskim okvirima)?

Ja jesam mnogima ali sam sad ODLUCILA da svjedocim CUDU tj da ga KREIRAM, privucem snagom svojih misli i emocija.

Ide ovim redom: ZELJA, CILJ, MISAO/EMOCIJA = STVARNOST. Sve je u nama, nasim glavama i moguce je onoliko koliko snazno zelimo!

Ne ogranicavajmo UNIVERZUM....IZOBILJE, OBILJE...VORTEX!

images

- - - - - - - - - -

P.S. Misao i emocija se usklade.

z:cry: Ja se takvih stvari plasim. To mi dodje ko naucna fantastika. Valjda i nemam toliku potrebu, a i vremena da se bavim samo sobom.

z:cry: Ja se takvih stvari plasim. To mi dodje ko naucna fantastika. Valjda i nemam toliku potrebu, a i vremena da se bavim samo sobom.

Hehe, jesu malo kripi ovi "pozitivci" nju ejdža, ali su okej. Ja jesam prostudirao i taj deo, povadio najbitnije stvari podvučene, veoma ih predlažem, ima dosta dobrih stvari ali ima i onih za upitnik. Bitno je da nisam postao toliki sektaš pa da toliko trubim na sve strane, i što je najbitnije, nisam se odrekao filozofije.

Uvijek, ali uvijek i sve je u vezi nas. Nasa djeca smo mi sami. Ako nisi srecan sam sa sobom ne mozes biti ni dobar roditelj. Sto ti je to vaznije od tebe same? Za sya izdvojis SVOJE vrijeme?

Ranije sam bio u tom nju ejdž fazonu, pa neću da se totalno poser.e.m. na ove „realnosti odyebi“ teme, ali ipak priznajem da ih sad malo hejtujem. jbg

z:D

Po mom misljenju tu nema nista zastrasujuce niti nerealno...

Prvo egzistencijalizam, onda... „nadogradnja“... ako se to želi, hoće, smatra potrebnim... pomenuto je bogatstvo i deljenje siromašnima u postu iznad.... znam, sad će da me jašeš i da pumpaš svoj ego pričom kako to nije „to“ bogatstvo, nego neko drugo... bla bla.... mikijeva radionica i diznilend....

Ovo za novac je samo primjer, jedan od aspekata. To sto si ti samo to vidio ili nagasio govori o tvojim interesovanjima, o tebi.

Novac jebitan ali ne presudan...

Nas zivot, nasa stvarnost je skup izbora koje smo napravili ali dobra vijest je da je nasa buducnost skup izbora koje cemo napraviti.

Promasio si temu...rijec je o kreiranju "Cuda" sopstvenom voljom...

Ogromno nepostovanje... i prema sebi. Nije dobro.
To о чему ти причаш, сама тема, није никаво чудо, већ злоупотреба духовности, вере, Цркве, хулење на Духа Светога.

Чист сатанизам, изобличавање Духа, стварање менталне подлоге лудила...

Извини, али ово је претерано.

ne mislim da je ovo hula na Duha, nego samo opasno igranje i neznanje. nadam se da će devojka, žena shvatiti to na vreme.
Јесте нажалост, сама себе уводи у лудило, и још у много гору ситуацију.

Не бих ово изнео, да није у опасности.

Моја лаичка процена...

Poslednja izmena:
To о чему ти причаш, сама тема, није никаво чудо, већ злоупотреба духовности, вере, Цркве, хулење на Духа Светога.
Чист сатанизам, изобличавање Духа, стварање менталне подлоге лудила...
Извини, али ово је претерано.

1."Zloupotreba" navedenog ne moze biti nikako kad sluzi u svrhu opsteg dobra.
2.Satanizam nije jer se zasniva na Vjeri.
3.Ludilo je potrebno da bi se izaslo iz okvira realisticnosti, da bi se drznulo do snova, da bi se hrabro zakoracilo u nepoznato...i jos zbog mnogo stvari. To je pozitivno, kontrolisano "ludilo".
4. Ne izvinjavaj se, prihvatam tudje misljenje.
5. Pretjerano izgleda nekom ko je tek zakoracio u ovu NAUKU.

Imam jedan video, malo je duzi...ako te interesuje pogledaj pa ces shvatiti. Ima dosta kvantne fizike, ne znam koliko ti je to prijemcivo...

)

Mozemo mislima kreirati stvarnost. "Kakve su ti misli takav ti je zivot!" Otac Tadej

Сад конкретно указујеш на сатанизам.

НСП негативна линија. Уништење света на најгори начин.

Не, негледам нити читам јерес, нити ме интересује сатанизам. :)

...
ODBACI stare navike, dogme, uverenja…
koja te OGRANIČAVAJU da se ispoljiš u svoj svojoj punini,
uzmi SVOJ život u svoje ruke
i počni gospodariti njime.
...

Slušaj ti,
programeru ljudskog mozga ( u pokušaju ) !

To ne ide tako.

Niko uspešan ( u bilo čemu ) nije krenuo sa takvim mislima
kakve ti savetuješ za početak "Novog ja" !

Ja sam recimo pušio 30 godina,
i ostavljao sam cigarete stotinu puta,
i sve što sam uspevao je
da jedan ili dva dana ne pušim !

Uspeo sam tek kad sam prevario sebe,
odnosno krenuo sa idejom da malo odmorim pluća
i toliko voljeni nikotin
konzumiram preko želuca.

Naravno,
to ne bi bilo moguće bez žvaka natopljenih nikotinom,
koje su se upravo tad pojavile u apotekama ( 2005. godine ).

Evo i jednog primera koji nije moj :

Ima devojaka koje isplaniraju ( umentole )
lepog muža
i srećan brak sa bar troje dece,
i kuću, baštu, putovanja ...
Pa im se sve u životu desi suprotno !

Generalno,
treba imati neki okvirni plan svog postojanja,
ali ne fix ideje,
nešto čega ćemo se bezuslovno držati,
jer naš život zavisi i od okoline.

Dakle,
imati okvirni plan,
a onda ga uskladiti sa sobom ( svojim mogućnostima )
i okolinom.

I laganeze ...

Ovo sto si citirao je samo isjecak i ne moze se tako komunicirati...

Ja jesam programer sopstvenog zivota, mozda i u pokusaju sopstvenog, nebitno, ali nikako nisam programer tudjih zivota... ja samo prenosim svoja iskustva pa kome se svidja moze i on da pokusa, nikoga ni na sta ne silim, i nisam agresivna, ko trazi savjet dobice MOJE MISLJENJE...

Ja nekad usvojim tudje misljenje ali ono naravno prvo prodje kroz reseto ili prizmu mog sopstvenog sistema vrijednosti...

Mi smo gospodari sopstvenih zivota, nasa proslost su izbori koje smo napravili a nasa buducnost oni izbori koje cemo tek napraviti. Nema tu "ispadne" kako ti kazes...

Back