Svingeri

Lola 111:
Kada je vodja Crvenih Kmera doshao na vlast u Kambodzi, on je naredio da se prvo ubijaju svi stanovnici koji nose naochare, smatrao je da svo zlo dolazi od pismenih ljudi, a oni su valjda "ocoravili" od chitanja.
Nikada nisam sumnjao da ce radikali , kada dodju na vlast, streljati sve koji nisu chlanovi SRS.
Koju ćeš muziku slušati stvar je izbora, a muzika koju slušaš gradi te u odredjenom pravcu i odredjuje te (jednim delom). U svakoj vrsti muzike postoji kvalitet i postoji sra-nje. Niko nije prokomentarisao tvoje slušanje elektronike, nego to što slušaš Coloniu. Da si rekao Euritmiks, ili Propellerheads - OK, ali Colonia!!! :shock:
To je kao kad bi neko rekao da sluša narodnu muziku, pa onda naveo Jelenu Karleušu. Ili kad bi rekao da voliš književnost, a najviše romane "Dok Holidej".
Pa još sex uz Coloniu!? :roll:
Ne treba tebi Pol Pot da te strelja, sam to sebi činiš i nemoj da demagogišeš o SRS i netoleranciji (to radiš baš u maniru gore pomenute organizacije, zamenom teza) kad ti kažem da si ljakse, uobraženi folirant i da nemaš ukusa - ja poštujem tvoje pravo na neukus. A ti ne moraš da se složiš sa mnom.

ggolub:
Koju ćeš muziku slušati stvar je izbora, a muzika koju slušaš gradi te u odredjenom pravcu i odredjuje te (jednim delom). U svakoj vrsti muzike postoji kvalitet i postoji sra-nje. Niko nije prokomentarisao tvoje slušanje elektronike, nego to što slušaš Coloniu. Da si rekao Euritmiks, ili Propellerheads - OK, ali Colonia!!! :shock:
To je kao kad bi neko rekao da sluša narodnu muziku, pa onda naveo Jelenu Karleušu. Ili kad bi rekao da voliš književnost, a najviše romane "Dok Holidej".
Pa još sex uz Coloniu!? :roll:
Ne treba tebi Pol Pot da te strelja, sam to sebi činiš i nemoj da demagogišeš o SRS i netoleranciji (to radiš baš u maniru gore pomenute organizacije, zamenom teza) kad ti kažem da si ljakse, uobraženi folirant i da nemaš ukusa - ja poštujem tvoje pravo na neukus. A ti ne moraš da se složiš sa mnom.

Molio bih te da mi objasnish, shta te to zgrazava na pomisao slushanja Colonie i seksa uz tu muziku ???
Da li mislish da ne valja ritam, da ne moze da ti se digne , da te taj zvuk dekoncentrishe, ili neshta drugo, objasni mi molim te???

Lola 111:
Molio bih te da mi objasnish, shta te to zgrazava na pomisao slushanja Colonie i seksa uz tu muziku ???
Da li mislish da ne valja ritam, da ne moze da ti se digne , da te taj zvuk dekoncentrishe, ili neshta drugo, objasni mi molim te???
Kako uopšte nekome ko sluša Coloniu, pa još uz sex, objasniti šta je tu za zgražavanje?

Neki psiholog bi verovatno sagledao i analizirao tvoj odnos prema sexu i ljubavi uopšte na osnovu toga što voliš sex uz muziku grupe Colonia.
Nisam psiholog
Mene to podseća na večeru na deponiji. Neki to rade, neki to čak i vole da rade.
Ja volim da jedam hranu iz tanjira, sa stola.
Bio sam napisao puno više, ali sam obrisao. Šta ja imam tebi, ili bilo kome da objašnjavam... slušaj bre Colon(oskop)iu koliko hoćeš... moja deca ih ne slušaju i to mi je dovoljno da budem zadovoljan.

Niko da mi odgovori,
da li bi mogao da podnese, da ti se riba kara sa drugim, a da si u istoj prostoriji u karanju sa tudjom ribom.
da li bi ljubavni zar uvenuo, da li joj stalno nabijao na nos da je vishe dahtala sa onim drugim, nego shto stenje kada je sa tobom.
Gde su iskreni odgovori ???
Forum je ovo, a ne komisija za prijem u radni odnos !!!!

Back