Svingeri

Lola 111

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
169
Da li ste se nekada okushali u avanturi svingera???
Da li bi smeli da ponudite svojoj devojci, ili supruzi, ulazak u avanturu zvanu svingeri ???
Da li bi mogao da podnesesh da ti neko kara ribu, a da ti to gledash ???
Ja sam u nekom fazonu , da bih vishe voleo da karam Milicu, a da njen suprug gleda, ali da ne dira moju zenu, a da istovremeno i ona gleda mene u akciji.
Jednostavno,
Ja bih da karam, ali u tudjoj kuci!!!

Shta mislite o svingerima ???

Lola 111:
Da li ste se nekada okushali u avanturi svingera???
Da li bi smeli da ponudite svojoj devojci, ili supruzi, ulazak u avanturu zvanu svingeri ???
Da li bi mogao da podnesesh da ti neko kara ribu, a da ti to gledash ???
Ja sam u nekom fazonu , da bih vishe voleo da karam Milicu, a da njen suprug gleda, ali da ne dira moju zenu, a da istovremeno i ona gleda mene u akciji.
Jednostavno,
Ja bih da karam, ali u tudjoj kuci!!!

Shta mislite o svingerima ???
Nemaš krevet u svojoj ?!? :shock:

Copy_Cat:
pffffff shto mi je odvratan ovaj lola bash onako antipatichan

Shto sam ti odvratan ???

Sigurno bih te odushevio, ali nemoj ni da pokushavash da me kontaktirash !!!

Ja sam idealan, evo... osoba koja voli hard rock, za koju bi se mnogi zakleli da nikada ne bi slushala ritam, stvoren savremenom tehnologijom, upravo sada luduje po kuci i pishe ti ovaj tekst, ali uz shta luduje ??? " Sexy body" od Colonije, eto, hoce mi se.
Mene su roditelji napravili da uzivam.
Vratio se sa posla, klinac u shkoli, supruga zamenila mene na poslu, a ja sam u kuci.
Kupanje (nikada nisam umeo da se tushiram), hladno pice i zestok ritam.
Meni je diskoteka u glavi preko cele nedelje.
Zove supruga sa posla: " Manijache, oslobodi mi liniju, radnja mi puna kupaca, a ne mogu da te dobijem, skini se sa te tvoje kanalizacije (net), pochni da ruchash dok se kupus nije ohladio, pa onda seri na forumu do mile volje".

Ho, ho, ho... josh ne moze da se oporavi od juchashnjeg seksa.
"Nemoj da dodjem , a da nema tople vode", ho, ho, ho...

Hajde kazi mi da si nechiji klon i da je svo ovo karam/pijem/karam/pijem buncanje samo losha zajebancija za provociranje forumasha.
Sama pomisao da postoji chovekolika osoba sa takvom septichkom jamom u glavi i da dotichna nije pod stalnim nadzorom belih mantila vec se slobodno sheta ulicama... jeziva je, brate.

a shta je colonija?
ja sam neshto propustila.....
e super ti je to... ti bi da karash milicu, bole tebe a supruga da gleda......
e nisi ti retard.... blago tvojoj zheni

Iivija:
a shta je colonija?
ja sam neshto propustila.....
e super ti je to... ti bi da karash milicu, bole tebe a supruga da gleda......
e nisi ti retard.... blago tvojoj zheni
Colonia - najgori šljam od popdiskotehno mešavine, grupa netalentovanih likova iz Hrvatske.
Postoji teorija po kojoj je Hrvatska obaveštajna služba stvorila tu grupu i poslala je u Srbiju da definitivno kontaminira ovdašnji kulturni prostor, kao odgovor na (uspešan) pokušaj naše DB da se Cecom, Lunom i sličnima osveti Hrvatima za sva zla koja su nam učinili.

a pishe se colonia.... a dop je gore napisala sa j.... nema veze... nashla sam na netu.... zanimljivo.... a secjam se da je jednom komentarisao kako neko ko poshtuje staru shkolu... i slusha deep purple ne mozhe da voli pepperse..... zanimljivo.... colonia i deep purple rame uz rame.... hard rock jel?

Josh je besmrtna Fahreta u antologijskoj "pesmi kompromisa" srochila: "da budemo blisko, blisko/ harmonika svira disko". Niko tada nije ni slutio kakav uticaj ce tih nekoliko mudrih stihova imati po Srbistansku kulturu.

LePiaf:
Hajde kazi mi da si nechiji klon i da je svo ovo karam/pijem/karam/pijem buncanje samo losha zajebancija za provociranje forumasha.
Sama pomisao da postoji chovekolika osoba sa takvom septichkom jamom u glavi i da dotichna nije pod stalnim nadzorom belih mantila vec se slobodno sheta ulicama... jeziva je, brate.

Imam podatak da u ovom momentu Beogradom slobodno seta 20.000 REGISTROVANIH ludaka. Pitam se koliko ih ima stvarno?

Niste razumeli, postavljenu paraleu izmedju Colonie i Led Zeppelin.
Samo sam hteo da vam predochim koliko sam slobodna lichnost i kako ne robujem nichemu, pa i tako, kada osetim potrebu za elektronskim ritmom, bez obzira shto preferiram hard rock, ja cu ceo danm da slusham Coloniu. Pepersi su ***** ritma i zvuka... Svako ko je rastao uz iskreni ritam, on to zna, ali poshtujem, ko voli naka izvoli.
Coloniu sam navodio kao idealnu za seks, tj. da se seksa uz njihov ritam, ali uzalud je pisati....

ggolub:
Colonia - najgori šljam od popdiskotehno mešavine, grupa netalentovanih likova iz Hrvatske.
Postoji teorija po kojoj je Hrvatska obaveštajna služba stvorila tu grupu i poslala je u Srbiju da definitivno kontaminira ovdašnji kulturni prostor, kao odgovor na (uspešan) pokušaj naše DB da se Cecom, Lunom i sličnima osveti Hrvatima za sva zla koja su nam učinili.

Kada je vodja Crvenih Kmera doshao na vlast u Kambodzi, on je naredio da se prvo ubijaju svi stanovnici koji nose naochare, smatrao je da svo zlo dolazi od pismenih ljudi, a oni su valjda "ocoravili" od chitanja.
Nikada nisam sumnjao da ce radikali , kada dodju na vlast, streljati sve koji nisu chlanovi SRS.

Back