Elle 🍀 VIP Poruka 17.235 27.12.2022. u 17:40 - Svima je tačno reklo: držite 60 sekundi kašiku na jeziku i saznajte da li ste bolesni! #26 Nesnadjena: Tačno bi moji kući potvrdili da sam prsla kada bih im ponudila ovakav pregled Kliknite za proširenje... Za razliku od nas ovde
Nesnadjena: Tačno bi moji kući potvrdili da sam prsla kada bih im ponudila ovakav pregled Kliknite za proširenje... Za razliku od nas ovde
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.722 27.12.2022. u 20:20 - Svima je tačno reklo: držite 60 sekundi kašiku na jeziku i saznajte da li ste bolesni! #27 Vi niste završili kašikologiju
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.466 27.12.2022. u 23:32 - Svima je tačno reklo: držite 60 sekundi kašiku na jeziku i saznajte da li ste bolesni! #28 A sta ako je u duginim bojama...
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.722 27.12.2022. u 23:33 - Svima je tačno reklo: držite 60 sekundi kašiku na jeziku i saznajte da li ste bolesni! #29 Htedih da pitam je l kašika u duginim bojama , pa skontah da misliš na jezik onda budeš moderator ovde
Htedih da pitam je l kašika u duginim bojama , pa skontah da misliš na jezik onda budeš moderator ovde
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.466 28.12.2022. u 19:00 - Svima je tačno reklo: držite 60 sekundi kašiku na jeziku i saznajte da li ste bolesni! #30 Nesnadjena: Htedih da pitam je l kašika u duginim bojama , pa skontah da misliš na jezik onda budeš moderator ovde Kliknite za proširenje... Pa na kasiku sam i mislio.. Jos ne videh jezik u duginim bojama. Sem mozda kad tasmanijski djavo ode dr dusku dugousku na pregled..
Nesnadjena: Htedih da pitam je l kašika u duginim bojama , pa skontah da misliš na jezik onda budeš moderator ovde Kliknite za proširenje... Pa na kasiku sam i mislio.. Jos ne videh jezik u duginim bojama. Sem mozda kad tasmanijski djavo ode dr dusku dugousku na pregled..