- Poruka
- 3.912
Ne djelimo Ti ja mnogo šta, al' konkretno ovde nisi u pravu (vjerovatno si do ovoga došao zbog onog mog citiranja Margaret Dira).
Nijemci su previše veliki, da bi tu veličinu mogao da ugrozi jedan relativno kratak period kada su bili izuzetno mali.
Tako da sam ja isključivo nacifob.
Pa znas kako, hvala Bogu sto ne delimo.... za mene Ti si obican liberal i globalista, i Tvoji stavovi ne odudaraju mnogo od onih koji vladaju Srbijom i koji zele da je u potpunosti podjarme.... Iako ti navodno osudjujes one koji danas uzimaju "liberalizam" za novu religiju, vecina tvojih premisa i stavova upravo "plovi" na toj istoj matrici, i krajnjoj odrednici utapa se u isto "more"...
Iako si ocigledno zavidno obrazovan covek i teoretski solidno potkovan, znas dosta stvari (koliko sam imao prilike da Te citam) ne mora da znaci i da si nuzno na strani Dobra..... jednostavno Znanje nije uvek podudarno sa Vrlinom...
To i jeste problem velikog broja intelektualaca i postmodernista danas, a iskreno se nadam da ces imati jos vremena da se pravovremeno svrstas i opredelis..