Svim antifašistima foruma

Ne djelimo Ti ja mnogo šta, al' konkretno ovde nisi u pravu (vjerovatno si do ovoga došao zbog onog mog citiranja Margaret Dira).

Nijemci su previše veliki, da bi tu veličinu mogao da ugrozi jedan relativno kratak period kada su bili izuzetno mali.

Tako da sam ja isključivo nacifob.

Pa znas kako, hvala Bogu sto ne delimo.... za mene Ti si obican liberal i globalista, i Tvoji stavovi ne odudaraju mnogo od onih koji vladaju Srbijom i koji zele da je u potpunosti podjarme.... Iako ti navodno osudjujes one koji danas uzimaju "liberalizam" za novu religiju, vecina tvojih premisa i stavova upravo "plovi" na toj istoj matrici, i krajnjoj odrednici utapa se u isto "more"...

Iako si ocigledno zavidno obrazovan covek i teoretski solidno potkovan, znas dosta stvari (koliko sam imao prilike da Te citam) ne mora da znaci i da si nuzno na strani Dobra..... jednostavno Znanje nije uvek podudarno sa Vrlinom...
To i jeste problem velikog broja intelektualaca i postmodernista danas, a iskreno se nadam da ces imati jos vremena da se pravovremeno svrstas i opredelis..

Ej, vi svi koji ste tako zustro napali coveka nemate pravo da ga vredjate posto zlocine rezima iz Srbije umanjujete i cesto ne priznajete i negirate. Moralnog prava nemate.

hmmm...ja se nesto ne sjecam da sam "umanjivala" bilo cije zlocine...
uostalom, sve i da to zelim, a ne zelim - to prosto ne ide...od samog sebe se ne moze pobjeci*...

* ovo ide i tebe, koliko god "liberalan" bio...sorry...

хвала
........................
CCCC

Ти држиш Чичину слику и захваљујеш се?! Кад се каже антифашисти Србије мисли се на Тита и компанију. Главни непријатељи Српства у другом светском рату су били комунисти, усташе, шиптари, тим редом!

Hvala!
Pobedili smo 3 rajh i ovaj 4. ćemo!

Ко је победио? Црвена армија, зар не?

Ти држиш Чичину слику и захваљујеш се?! Кад се каже антифашисти Србије мисли се на Тита и компанију. Главни непријатељи Српства у другом светском рату су били комунисти, усташе, шиптари, тим редом!

i ČIČA je bio antifašista:wink:

i ČIČA je bio antifašista:wink:

Борио се против Шваба, али је себе звао часним и поносним српским националистом који се бори за слободу свога народа. Термин антифашиста је Тића већ на почетку рата резервисао за себе...

jes,al' do '43-tje...posle je usho u dil sa shvabama..znam iz prve ruke,pricho mi deda..

твој деда је био код Чиче па зна

-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
stop teroru
stopterorupo4.jpg

твој деда је био код Чиче па зна

stop teroru
stopterorupo4.jpg

jes moj deda je bijo za kralja i kidno je 43-tje zato shto nije hteo da se bori protiv srba pa bili oni i komunjare..i do smrti je govorio da dok ne bude bilo kralja nece biti ni srbije..i mrzeo je tita iz dna dushe..eto..

@Sivonja

Svašta si Ti meni prišio ovde.

Liberal jesam.
Ako pojam liberalizma maksimalno vulgarizujemo svodeći ga na ekonomski i politički segment, onda ja stojim samo iza njegovog političkog segmenta.
Ekonomski segment prihvatam samo u onom modifikovanom welfare state obliku (ako je to uopšte još uvijek liberalizam) i pošto sam ubijeđeni ljevičar, za to sam da se on i još više produbljuje.

Globalista isto jesam, ali nisam pristalica tog globalizma na koji Ti misliš, već onoga koji njegov glavni promotor Čomski zove, pokretom za globalnu pravdu.

Postmodernista nikako nisam i žudim za sistemom.

Moja osuda religioznog prihvatanja liberalizma nije navodna i ona nije ograničena samo na liberalizam, već i na sve drugo - na naciju, klasu, rasu, državu i bilo kakvu drugu ideju.

Da li moji stavovi ne odudaraju mnogo od stavova onih koji vladju Srbijom (i ono dalje što si napisao) ne znam (o tome bi se dalo raspravljati, za mene je DS samo nužno zlo), ali sigurno znam da npr. od stavova SRS-a i LDP-a odudaraju mnogo, mnogo.
(...) ,a iskreno se nadam da ces imati jos vremena da se pravovremeno svrstas i opredelis.
Ja sam se već svrstao i opredjelio .., a stara Vlaha ne poturči.

Back