Svijanje ljubavnog gnezda

Mislim da sve pametne zene iz Srbije, koje dobro izgledaju i vode racuna o sebi, koje su obrazovane i govore bar jos 2 strana jezika, i koje zele da zive lagodno do kraja zivota, treba da odu u inostranstvo i nadju bogatog coveka i lepo se udaju, i da se po cele dane sredjuju, shoppinguju i vode ljubav svaki dan, da putuju po svetu i idu na zasluzene odmore, i po potrebi imaju neku karijeru ako im je ponekad dosadno.
Dobro je da prvo rode dete i da zadovolje majcinski instinkt jer muskarci na zapadu zele svo vreme samo za provod pa nema vremena za bebe.
Kakva muka, kakvi poslovi gde se ne prima plata... nema od toga nista...

Kako vi planirate da se skucite ili skrasite?
Da li mislite da ce to sve da funkcionise i da cete vi i vas partner biti srecni?
Da li mislite da ste sposobni da nekoga ucinite srecnim?
Da li mislite da cete vi biti srecni?

ovo je kao oglas za prostituciju.

maskirala si nazivom teme.

ima i on s nekom zapadnjakinjom za koje ne znas naravno,ona se razvela i presla na teret drzavi ko i ostale zbog cega im pucaju ekonomije , posle uradio vazektomiju il tako nesto ,sluzis mu za izivljavanje i pokazivanje egzoticna istocnoevropljanka , i cim budes "neraspolozena" il neces sodomiju ima da te pedalira u buljanfer bez karte sa sve kuferima u srbiju da ti se svi smeju :lol: ... jer drzavljanstvo nemas niti dete s njim pa da se vadis...
mislis ti da su to tolike budale na zapadu? da padaju na fore da ste drugacije od njihovih zena i da jos nije stigo da vas iskvari zapadnjacko potrosacki virus?
blajvanje zapadnjacke qurcine nije nikakva specijalnost ima pored srbije i ukrajina to je jedna velika zemlja 50 mil ljudi. pa rumunija bugarska moldavija poljska ihaaaj ima ih , ...mozda se probije 1 od 50 pa se javi preko foruma :hahaha:,ostale zna se gde zavrse:per: , ali samo napred pametnice i lepotice i curkice....navalite :lol:

Imam 2 drzavljanstva i trece treba uskoro da dobijem, a imam i svoj stan.
Ali mislim da si u pravu sto se tice svega sto si napisao. Zene uvek treba da imaju bar 2, 3 backup plana u slucaju da naidju na idiota, nebitno u kojoj su drzavi.

Urnebesno mi je ovo "sve koje su lepe, pametne, ovakve, onakve, treba da odu i da se dobro udaju", nema problema, onda ćemo i mi da dovedemo ovde neke iste takve samo strankinje, a šta će onda ogromna većina ovih odavde što nije ni lepa ni pametna, da ne pričam o znanju jezika? :D Pametno si ti to uredila, samo glupe i ružne da nam ostanu ovde... Ja već odavno govorim da ovde ne treba tražiti ženu. :D

Back