Svijanje ljubavnog gnezda

Ms Bejb

Ističe se
Poruka
2.465
Mislim da sve pametne zene iz Srbije, koje dobro izgledaju i vode racuna o sebi, koje su obrazovane i govore bar jos 2 strana jezika, i koje zele da zive lagodno do kraja zivota, treba da odu u inostranstvo i nadju bogatog coveka i lepo se udaju, i da se po cele dane sredjuju, shoppinguju i vode ljubav svaki dan, da putuju po svetu i idu na zasluzene odmore, i po potrebi imaju neku karijeru ako im je ponekad dosadno.
Dobro je da prvo rode dete i da zadovolje majcinski instinkt jer muskarci na zapadu zele svo vreme samo za provod pa nema vremena za bebe.
Kakva muka, kakvi poslovi gde se ne prima plata... nema od toga nista...

Kako vi planirate da se skucite ili skrasite?
Da li mislite da ce to sve da funkcionise i da cete vi i vas partner biti srecni?
Da li mislite da ste sposobni da nekoga ucinite srecnim?
Da li mislite da cete vi biti srecni?

Mislim da sve pametne zene iz Srbije, koje dobro izgledaju i vode racuna o sebi, koje su obrazovane i govore bar jos 2 strana jezika, i koje zele da zive lagodno do kraja zivota, treba da odu u inostranstvo i nadju bogatog coveka i lepo se udaju, i da se po cele dane sredjuju, shoppinguju i vode ljubav svaki dan, da putuju po svetu i idu na zasluzene odmore, i po potrebi imaju neku karijeru ako im je ponekad dosadno.
Dobro je da prvo rode dete i da zadovolje majcinski instinkt jer muskarci na zapadu zele svo vreme samo za provod pa nema vremena za bebe.

Da li mislite da ce to sve da funkcionise i da cete vi i vas partner biti srecni?

Pamet i lepota ne idu zajedno. Barem tako kažu.

A ti bi i jare i pare...i dobar seks i veliku lovu,e malo morgen...malo je takvih supermena koji imaju sve...obično im fali na jednoj strani...:aha:
Plus nema toga bogataša koji može biti vjeran jednoj ženi,taj će da te vara na sve strane...ali o.k,znam ja da postoji masu žena koje će preći i preko toga samo zbog sigurnosti i lagodnog života...neki ljudi ih zovu kyravice...

1. Oko 30. da stignem da rodim dete do 35.

2. Nadam se da hocemo. Ucinicemo sve potrebne korake da tako bude,
a pre svega - ne praviti kompromise kada je izbor muza u pitanju.

3.Mislim da jesam, ako moji kvaliteti i u njegovim ocima budu kvaliteti.
A i tu sam ceo zivot da ucim kako da on bude srecan :flert: :lol:

4. Bicu srecna. Ako vecina polja bude zadovoljena - bice dobro.

Ala ja uopste ne pljujem!
Ni jednom nisam spomenula nikoga iz Srbije, niti sam napisala nesto lose o nasim muskarcima.
Samo sam napisala sta mislim i pitala sta vi mislite.
Evo, Pink Pearl je sve razumela i odgovorila.
Daj Boze da svi u Srbiji budu srecni, ja nisam uspela biti srecna pa sam otisla.

A ti bi i jare i pare...i dobar seks i veliku lovu,e malo morgen...malo je takvih supermena koji imaju sve...obično im fali na jednoj strani...:aha:
Plus nema toga bogataša koji može biti vjeran jednoj ženi,taj će da te vara na sve strane...ali o.k,znam ja da postoji masu žena koje će preći i preko toga samo zbog sigurnosti i lagodnog života...neki ljudi ih zovu kyravice...

Nema toga kome je sve potaman i to nema veze sa bogatstvom.

Ni jednom nisam spomenula nikoga iz Srbije, niti sam napisala nesto lose o nasim muskarcima.
Daj Boze da svi u Srbiji budu srecni, ja nisam uspela biti srecna pa sam otisla.

Nema potrebe da se pravdas....

Moze se i u Sr. biti srecan , ako imas normalnu porodicu.

Ali ces uvek kuburiti s kucnim budzetom, mnoge stvari neces moci sebi da priustis,
i nervirace te uredjenje drzave...koje je bez zakona.

pročitaj još jednom svoj prvi pasus pa reci šta mu to dođe? :lol: prosvetljenje? :lol: ako je tako zvaćemo te Saveta :mrgreen:

Nema potrebe da se pravdas....

Moze se i u Sr. biti srecan , ako imas normalnu porodicu.

Ali ces uvek kuburiti s kucnim budzetom, mnoge stvari neces moci sebi da priustis,
i nervirace te uredjenje drzave...koje je bez zakona.

Mislim da sve pametne zene iz Srbije, koje dobro izgledaju i vode racuna o sebi, koje su obrazovane i govore bar jos 2 strana jezika, i koje zele da zive lagodno do kraja zivota, treba da odu u inostranstvo i nadju bogatog coveka i lepo se udaju, i da se po cele dane sredjuju, shoppinguju i vode ljubav svaki dan, da putuju po svetu i idu na zasluzene odmore

biraš koga ćeš da voliš? takve narod zove starletama :lol:
mada ok je to, sve što ima cenu nije skupo samo je pitanje želi li to neko da plati
valjda imam pravo na svoje mišljenje kao i vi :)

Pa normalno da te ona kuži,jer je ista ka ti...prodaje svoje tijelo i dušu za lagodan život,šoping...ne znam samo kako ćete uspjeti da se pogledate u ogledalo kao stare bakice same pred sobom kad budete sabirale utiske na kraju...ako vam ikad dođe iz dupeta u glavu..:(

Pa normalno da te ona kuži,jer je ista ka ti...prodaje svoje tijelo i dušu za lagodan život,šoping...ne znam samo kako ćete uspjeti da se pogledate u ogledalo kao stare bakice same pred sobom kad budete sabirale utiske na kraju...ako vam ikad dođe iz dupeta u glavu..:(

Ove optuzbe nemaju osnova.

Ali mislimo da nas zasluzuje samo sposoban muskarac, koji je u stanju da se snadje u zivotu,
ako zivi u jednoj uredjenoj drzavi, u kojoj je sasvim moguce steci kapital na legalan nacin.

ili Perlice što moraš otići na zapad?
uvati ovde nekog tajkuna ili njegovog sina i život će ti biti pesma a živećeš još bolje nego tamo + ne moraš se cimat da učiš jezik i njihove zakone :ok:

Ja vec znam jezik, a znam i zakone ;)

Ne bi se udala za nekog ko je neposteno stekao svoj imetak.

U urejdenim drzavama, svako kome je to cilj,
i radi vredno i pametno, moze da stekne za jako lep zivot.

- - - - - - - - - -

Nije rec o tajkunima, koji su i onako neposteni...
pa jos da varaju zenu - nije im to nista.

Vec o normalnim ljudima.

djokovic-svadba1.jpg

Ja vec znam jezik, a znam i zakone ;)

Ne bi se udala za nekog ko je neposteno stekao svoj imetak.

U urejdenim drzavama, svako kome je to cilj,
i radi vredno i pametno, moze da stekne za jako lep zivot.

- - - - - - - - - -

Nije rec o tajkunima, koji su i onako neposteni...
pa jos da varaju zenu - nije im to nista.

Vec o normalnim ljudima.

hahahhhhaahahahahha
ma ko se obogatio od poštenog rada? :rotf:
kad tad je morao steći početni kapital na mutan način, osim ako nije neki genijalac kojih je jako malo.
ali i to je jedna velika sposobnost, ja recimo nisam sposoban za tako nešto, njima skidam kapu što jesu.
možda imaju sve što požele i proživeće svoje živote bolje nego ja ali gledano po njihovom kriterijumu, po mom oni nisu srećniji od mene jer nedefinišemo svi sreću na isti način :)

eto nećem više na tu temu, kome merak od mene mu sevap

Poslednja izmena:
Ove optuzbe nemaju osnova.

Ali mislimo da nas zasluzuje samo sposoban muskarac, koji je u stanju da se snadje u zivotu,
ako zivi u jednoj uredjenoj drzavi, u kojoj je sasvim moguce steci kapital na legalan nacin.

Da mi je samo znati koje Sveto Pismo ti čitaš,to mora da je neko posebno izmijenjeno izdanje...ili si toliko šašava da lažeš sebe i praviš se blentava..

Mislim da moze.

A i mnogi koji nisu 1.koleno u toj zemlji,
imaju drugaciji start.... jer nastave porodican biznis ili ime nko iz porodice pomogne da brze stanu na noge.

Jedino sam dobila utisak da je sada vrhunac karijere, u mnogim profesijama oko 60.godine.
Barem za muskarce.

Mislim da moze.

A i mnogi koji nisu 1.koleno u toj zemlji,
imaju drugaciji start.... jer nastave porodican biznis ili ime nko iz porodice pomogne da brze stanu na noge.

Jedino sam dobila utisak da je sada vrhunac karijere, u mnogim profesijama oko 60.godine.
Barem za muskarce.

Da, ali nasi ljudi ne vide dalje od nosa
Oni misle da tamo svi pocinju sa ulice i ne shvataju da su njihove drzave izasle is "survival mede-a" pre vise od 10 vekova

- - - - - - - - - -

I misle da njihovi muskarci ne znaju da vole
Da su nesposobni da imaju noramlan zivot i da ne znaju sta je sreca
Samo u Srbiji sve to znaju, ali ima nikako ne polazi za rukom

- - - - - - - - - -

Komri, ja sam vise od 5 godina zivela u inostranstvu...

i vratila se pre godinu dana.

To zna ceo forum, ali je eto tebi promaklo..tako da - prestani da se blamiras ~~~ :heart:

Sve mi je i vise nego jasno...

Meni pozli svaki put kad svratim "kuci"

Ja imam sestru koja je rođena u Švajcarskoj, ima državljanstvo već 35 godina, završila je ahitekturu, čak je i poznato ime u tom delu Evrope u svojoj oblasti.
Njena plata je 3 puta veća od prosećne plate u Švajcarskoj.
Može sebi priuštiti svašta, ali još uvek ne može dobiti kredit za kuću, to je sebi mogla priuštiti tek kad se udala jer im trebaju dve plate za tako nešto.
da ne idem sad u detalje, voleo bih da vidim kako to neko sa prosečnom platom u Švajcarskoj može super lepo da živi i nemora da misli na svaki franak gde će potrošiti kad eto ona sa svojom ne može?

+ jako bitna stvar, Vafla je u postavci teme napisala LAGODAN ŽIVOT što po njoj podrzumeva ŠOPINGOVANJE itd da ne pišem ponovo sve.

Poslednja izmena:
Ja imam sestru koja je rođena u Švajcarskoj, ima državljanstvo već 35 godina, završila je ahitekturu, čak je i poznato ime u tom delu Evrope u svojoj oblasti.
Njena plata je 3 puta veća od prosećne plate u Švajcarskoj.
Može sebi priuštiti svašta, ali još uvek ne može dobiti kredit za kuću, to je sebi mogla priuštiti tek kad se udala jer im trebaju dve plate za tako nešto.
da ne idem sad u detalje, voleo bih da vidim kako to neko sa prosečnom platom u Švajcarskoj može super lepo da živi i nemora da misli na svaki franak gde će potrošiti kad eto ona sa svojom ne može?

+ jako bitna stvar, Vafla je u postavci teme napisala LAGODAN ŽIVOT što po njoj podrzumeva ŠOPINGOVANJE itd da ne pišem ponovo sve.

Ne zivim u inostranstvu, ali u njemu dosta boravim & radim i sretala sam se sa ovime sto ti pricas. To kako nasi zamisljaju Ameriku, okaci macki o rep. I sta se desi: odu nasi trbuhom za kruhom i ukapiraju da ni na zapadu ne cveta cvece, cak naprotiv za to cvece moras dupe da oderes od rada. I nda dodju na forum da ti pricaju kako je tamo super i kako im pozli kada dodju kuci i jedva cekaju da se vrate.

Back