Svidja mi se djevojka koja je zauzeta

nije on tu ništa kriv.. ona je loš lik u ovoj priči.. msilim jadan taj njen dečko..

:)))

upravo,
ja to tvrdim ali na nacin koji podstice male sive celije

plejeri to znaju, i u skladu delaju bez ikakve buke

- - - - - - - - - -

pa ima neka siva zona ali to je valjda problematično socijalno i psihološki : =))

siva zona je zabluda
ili se kategoricki ne uplices, ili hvatas za dupe ledenog pogleda

pa postoji, kako je zabluda

pa i ja kazem da postoji, ali i da je zabluda, gubljenje vremena i cesto - besciljno razvlacenje

oprosti, ali nisam najbolje shvatio paralelu sa ova dva upravljajuca modela
mislim, poznato mi je sve to, ali prosto nisam uvideo sta & kako :)))))

Da si macan oslobodio bi je.

tako je, sasvim sigurno

ali
delajuci dosao sam do zakljucka da je najispravnije, najpravilnije - u smislu utemeljenja bilo kakvog buduceg odnosa - da ona ne sme da ostavi jednog zbog drugog. Prvi mora postati relikt proslosti iz prostog razloga sto je vise ne radi. Jednostavno, ona mora da shvati da sa njim nema to sto zeli da ima, i da napravi taj bolni rez ne trazeci alibi u nekom drugom, to je u stvari najbitnije. Za te stvari treba imati i muda i stomak, a takvih pravednika je malo.

ja cu figure da postavim tako

pa i ja kazem da postoji, ali i da je zabluda, gubljenje vremena i cesto - besciljno razvlacenje

oprosti, ali nisam najbolje shvatio paralelu sa ova dva upravljajuca modela
mislim, poznato mi je sve to, ali prosto nisam uvideo sta & kako :)))))

tako je, sasvim sigurno

ali
delajuci dosao sam do zakljucka da je najispravnije, najpravilnije - u smislu utemeljenja bilo kakvog buduceg odnosa - da ona ne sme da ostavi jednog zbog drugog. Prvi mora postati relikt proslosti iz prostog razloga sto je vise ne radi. Jednostavno, ona mora da shvati da sa njim nema to sto zeli da ima, i da napravi taj bolni rez ne trazeci alibi u nekom drugom, to je u stvari najbitnije. Za te stvari treba imati i muda i stomak, a takvih pravednika je malo.

ja cu figure da postavim tako

e pa ovo je ok ovaj kraj... mada to ispade i kao transfer iz tima u tim npr :zcepanje: da je drugi ubedi da pređe
a sistemi upravljanja, kao kad znaš unapred sliku, to je top-down... a kad kreneš od nekog dela pa popunjavaš i ne znaš unapred sliku, to je siva zona i možda bottom-up
u stvari pisala sam otprilike kao ne čitaju me možda pa sam se izrazila ; ))

Back