Свићаш ми се због тога те бацам кроз прозор!

Ima tebi u glavu kamen

Znas sta Zike...Ona, Komunistkinja smatra da je normlano prema nekome biti grubi gadjati ga kamenom u vugla ako ti se taj neko svidja...E sada posto smo odrasli a i na internetu smo, ne moze da te gadja kamenjem, ali vidis i sam da te proziva i zajebava - odnosno, neprijatna je prema tebi...

E sada...na osnovu toga ja bi rek'o da se ti njoj prijatelju svidjas :-)

Tako da...znas sta ti je ciniti...ajde molim te, od onog Vracarca nema nista izgleda, nemoj i ti da nas izneveris...ajde tako ti Mila, pa da lepo skine ovaj avatar i postane pametna...hoces li Zike? Ajde, nemoj da te mrzi :-)

Znas sta Zike...Ona, Komunistkinja smatra da je normlano prema nekome biti grubi gadjati ga kamenom u vugla ako ti se taj neko svidja...E sada posto smo odrasli a i na internetu smo, ne moze da te gadja kamenjem, ali vidis i sam da te proziva i zajebava - odnosno, neprijatna je prema tebi...

Tako da...znas sta ti je ciniti...ajde molim te, od onog Vracarca nema nista izgleda, nemoj i ti da nas izneveris...ajde tako ti Mila, pa da lepo skine ovaj avatar i postane pametna...hoces li Zike? Ajde, nemoj da te mrzi :-)

Нема жике шансе друже веруј ми

Znaš kako... ja sam zauzet što se toga tiče... Ali, zarad opšteg dobra... rizikovao bih... Mada, nijesam siguran kako bi ona sa mnom kapitalistom :mrgren:

Опет, она иста мантра, лаж...

Postoji skeniran taj intervju. Postaviću ga sutra, evo obećavam, pa neka neko ko zna nemački kaže šta tu piše.
Nije nikakva laž, čovek je tražio da se nastavi bombardovanje ;) Ali lepo kaže ona poslovica - kakve su ti misli, takav ti je i život što se na njegovom primeru jasno videlo :lol:

srbin.gif

covek prosto ne zna sta da radi u takvoj situaciji. da li da pohvata ove klince i iz ciste ljubavi im podeli nekoliko vaspitno-popravnih, ali motkom u galvu ili da direktoru iskaze ljubav njegovim bacanjem, ali sa malo viseg sprata? ili da poduci roditelje tih klinaca sta je to ljubav?i na kraju da odgovara ni kriv, ni duzan, zbog budala.

Decaci tog uzrasta jos uvek imaju instinkt pecinskog coveka , a on im kaze da plen ulove toljagom..:lol: Kasnije ce postati metroseksualci i mirisace, nosice roze kosulje, otimace se sa tobom za ogledalo, a toljagu ce zameniti mobilnim,raznim gedzetima,a u usima ce da im stoje slusalice...imaces kompletnog Robokapa. :)

nisi u pravu, predskolska deca i nekako... ako nisu socijalizovana od strane porodice/okoline ...
ja odrasla u divljem okruzenju, ali ovakvih ispada nije bilo ...
danas od decije ljubavi sam puna modrica, sa sportistom imam problema posto ne shvata da je mnogo jaci iako je mali :malav:
ali, ne biju vrsnjake !!!

srbin.gif

covek prosto ne zna sta da radi u takvoj situaciji. da li da pohvata ove klince i iz ciste ljubavi im podeli nekoliko vaspitno-popravnih, ali motkom u galvu ili da direktoru iskaze ljubav njegovim bacanjem, ali sa malo viseg sprata? ili da poduci roditelje tih klinaca sta je to ljubav?i na kraju da odgovara ni kriv, ni duzan, zbog budala.

direktor je nadlezan, krivica je njegova ... za debilnu izjavu u svakom slucaju ...

Back