Свићаш ми се због тога те бацам кроз прозор!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Некада се знало ко се бије тај се воли,ако те дечак погоди каменицом у главу знак је да му се допадаш.

Времена се мењају данас те бацују кроз прозор!

Ученицу основне школе дечак је бацио кроз проз јер му се допадала

А да умало да заборавим камено доба када су жене ударали тољагом по глави

Па добро јел ко овоме учи нашу децу да се љубав исказује насиљем:eek:

Можда политичари они се тако односе према земљи Србији као волим те али ипак продаћу те ,уништићу те и разебаћу те..

ja sam poludela posle direktorove izjave : mladici simpatisali devojcicu, igrali se sa njom- ona sama skoci sa prozora, pa drugi deckic da se napravi mangup baci drugu devojcicu sa prozora :eek: :evil: :poludeo:

kao poslednji seljacina- a ne direktor osnovne skole- ebem ti drzavu !!!

Па кажу да се тако исказује љубав једном је мене моја сипатија ,када сам била мала,спуцао каменом у главу јер сам му се као каже свиђала.

Тако и деца настављају традицију.

Опет, она иста мантра, лаж...

Извини другаирце Милунка које лажи ја мантирам ?
Није истина да је Ђинђа ликовао када су нас бомбардовали ма дајте Милунка нисмо сви пали са марса

Па кажу да се тако исказује љубав једном је мене моја сипатија ,када сам била мала,спуцао каменом у главу јер сам му се као каже свиђала.

On je rekao da su se decaci igrali tako sa jednom devojcicom koja je sama skakala sa simsa ...
Da je decak gurnuo drugu devojcicu da bi ispao mangupcic !!!

To je njegova izjava, glas kojim je to cijukao meni je digao pritisak u sekundi ...
prva reakcija mi je bila: "da je moje dete u pitanju- video bi sta je ljubav"

Некада се знало ко се бије тај се воли,ако те дечак погоди каменицом у главу знак је да му се допадаш.

Времена се мењају данас те бацују кроз прозор!

Ученицу основне школе дечак је бацио кроз проз јер му се допадала

А да умало да заборавим камено доба када су жене ударали тољагом по глави

Па добро јел ко овоме учи нашу децу да се љубав исказује насиљем:eek:

Можда политичари они се тако односе према земљи Србији као волим те али ипак продаћу те ,уништићу те и разебаћу те..

Zanimljivo... Gađanje kamenom je baš način da se iskaže ljubav prema nekome :hahaha:

A o ovome nemam komentar... Znam šta bih da sam ja otac te male...
A inače... obratite pažnju na ovu budalu od direktora kako sve ovog govori :hahaha:

Kako romantično :heart:

:hahaha:

Ne mlati... Ja dosad nijesam čuo za slučaj gađanja kamenom ili fizičkog povrjeđivanja nekog ko ti se dopada... Mene su učili da pošaljem cvijeće, da poljubim ili da častim piće

Колико ја позанајем историју Црне Горе удварање се базира на каменовању ,загаранотовано!

Ma taj te nije volio. Ja te toliko volim da bih te najradije spucao kamionom. :cmok:

Back