Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
A'll bee back! I must go fly!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какве су то НАТО ознаке на овом авиончићу?Strela:A'll bee back! I must go fly!
![]()
Neko je juče već postavio na drugoj temi delove tog teksta. Treba pročitati svakako.Pogledajre ANTIFA informator "Neće proći":
http://www.inicijativa.org/tiki/tiki-read_article.php?articleId=2015
Posto sam moga da vidim da ima zainterosovanih ljudi za akcijanje na kontra-mitingu 7 oktobra,zeleo bih ljude malo da edukujem u tom smislu.Za pocetak evo nekih klipova za razbijanje nacistickih skupova kako se to radi u inostranstvu,a vi sami dajte svoj komentar da li ste bas za ovakav metod.
Antifa Moskva
Da ne bude zabune ovo Crveni Skinheadi(Red Action) na pocetku video klipa razbijaju skup BNP-a...
Bilo da ste bliski navijackom pokretu ili ne ovo ce delotvorno uticati na vas kako u teorijskom smislu tako i na praksu.Posto ja imam iskustva ovo je pre svega usmereno na ljude koji se kolebaju oko toga.U ovom drugom klipu imate i pokazatelj kako se treba odnositi prema takvim grupama.Pazljivim prikuplanjem podataka o nacistima:Gde zive,gde se krecu...
i da ako nije problem odgovorite na postavljenu anketu!
Пази будалу, позива на ножатање. Имаш графит на Маракани: Боду само *****!
To vazi samo za navijanje i utakmice.Kada su u pitanju nacisti sva sredstva su dozvoljena,pa cak i smrtni slucajevi!
izvini ako sam te uvredio,ali svakom nacisti zelim smrtni ishod.![]()
To vazi samo za navijanje i utakmice.Kada su u pitanju nacisti sva sredstva su dozvoljena,pa cak i smrtni slucajevi!
izvini ako sam te uvredio,ali svakom nacisti zelim smrtni ishod.![]()
hahahahahahaah Pa dobro, iskreno od tebe... A ja te pitam, ako se na mrznju mrznjom odgovara, kako ce se mrznja zavrsiti? Od jaceg ima jaci, od ludjeg ima ludji... Ko mac vadi, od maca i strada...
Ako se zaista borimo za toleranciju, onda moramo ujedati prste svih onih koji su upiranje prstiju pretvorili u svoj zanat! I ne samo ujedati prste, već ih i odsecati, šake, pa i čitave glave, ako to bude neophodno...
Poenta je jasna: Ne sme biti slobode za neprijatelje slobode!
Evo jos jednog majmuna sa Storm Fronta-*****Svevlad..Мени ниси увредио, али знаш како кажу, пас који лаје, не уједа.
Чудо је једно како се последњих дана намножише све могуће протуве и ванцаге, па тако благодарећи могућностима интернета, имају и они могућности да преко тастатуре глуме опасне фаце.
Већ смо причали о особи која је на коментару Vid а на Звездином форуму Celtic.
Налетео сам на још једног опасника, на форуму Крстарице. Надимак - СССР, а на аватару застава комунистичке Немачке. Опасник. Ево неких бисера:
SSSR:
Nisi bas pratio vas forum... cak i na Storm Frontu je bilo napisano da su se mnogi slozili sa tim sto su komunisti bili da to razbijaju,a najktivniji u pohvalama su bili Srafciger,Bajba(Bad Skin) i onaj Strahinja(mamu mu je.bem...njega tek imam u planu...)...i jos neki forumasi...
Ma sta da ti kazem,toliko sam se plasio da nikada nisam ni smeo... Trebao bih da kupim neki mob sa kamerom,da uslikam ove vase kackete sa keltskim krstom i da okacim na forum...valjda ces tako da mi poverujes.Mada mi uopste nije ni stalo do tvog misljenja.
Па ево обраћања Бед Скину:
SSSR:
Tako je Jagodinac...samo ti dodji jedva cekam da te vidim.Evo Viorija te pozdravlja i kaze da bi voleo da ti ...........a mi cemo da ti nabijemo palicu u dupe,tako da setas po gradu...
Ове и остале бисере можете наћи на
pozdrav za internet huligane sa Storm fronta....![]()
Sloboda svakog čoveka je ograničena slobodom drugih ljudi.
Баш су опасни ти клинци анархо-комунисти, а посебно су опасни преко интернета.Сигуран сам да нико од нас неће моћи да спава од страха који нам уливају у кости ти храбри интернет ратници.
Свевлад немој да се оптерећујеш клинцима и њиховим глупостима на интрнету.Пусти децу нек се играју.
Не треба се уопште обазирати на такве, да не кажем људе. То је шљам људски, мислим то је свима јасно. Е сад пошто су се они осетили угроженима у овој пат позицији, морају да лају. За разлику од њих, ми знамо ко смо и шта смо. Са својим јасним циљевима, представљамо велику претњу разноразној гамади. Зна се како се поступа са гамади.. Али ако су се надали да ће добити летве и нереде, грдно су се преварили. Иако смо представљени у јавности као наказе и пропалице, још једном ће имати прилике да се увере да смо далеко изнад тога, изнад њих и њихових пласираних лажи. Иако можда изгледа као да радимо Сизифов посао, наш труд и наша борба има смисла, а тога се они и боје највише. Боје нас се, као мале џумаре које од страха не могу ништа друго урадити сем тога да лају до изнемоглости.
Ми не лајемо. Ми стварамо будућност нашој деци!! То је и нама, а и њима јасно.
Браћо и сестре, видимо се у недељу!!
...za onog ko je se odriče.sloboda je jedan od najdragocenijih poseda mashte....
jes ti ona sto je dobra sa svima ?I ja sam sa Storm Fronta!