Svi u Kini samo govore o Vučiću

https://www.index.hr/mobile/vijesti...82.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Iako sam njegov poštovatelj, ovo je čak i meni pomalo teško povjerovati ali opet zašto bi lagao kad se danas može lako provjeriti sve?? Dakle, virujete li?

Пола њега је савршено добро, а пола катастрофа.

За народ је битно да је она народу битна страна добра,
а то што је нарцис, има глуп наступ, глуп маркетинг, можда хомосексуалац ...

Ма то је небитно !
Разумеш ?

Будале никако да укапирају да је једино битно

- Нема инфлације
- Запосленост на историјском максимуму
- Мирољубива политика, не шаље нас у рат (чак ни у војску) нити га изазива !

Poslednja izmena:
https://www.index.hr/mobile/vijesti...82.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Iako sam njegov poštovatelj, ovo je čak i meni pomalo teško povjerovati ali opet zašto bi lagao kad se danas može lako provjeriti sve?? Dakle, virujete li?

G0BeWefWIAAW2B4.jpg

Ne laže. Mislim, u sferi Kine, naravno da se nalazi o krajnje marginalnoj pojavi koja nema nekog većeg značaja za kinesko opštestvo, ali u Kini postoji prilično brojna zajednica fan kluba Vučića.

Ona je značajno brojnija nego zajednica njegovih ljubitelja ovde u Srbiji ili uopšteno igde kod Srba u celini uzev.

Oni imaju i 577 kao šifru koju koriste, kojom označavaju bilo šta što ima veze sa Vučićem.

Ма то је небитно !
Разумеш ?

- Нема инфлације

Haha ali nema inflacije to pogotovo. :hahaha: :hahaha:

A inače normalno da je malo opao procenat nezaposlenosti kad u poslednjih 10-15 godina između pola miliona i milion radno sposobnih ljudi otišlo preko (ili zakasniš nedelju dana da se prijaviš na biro a oni te brišu sa spiska nezaposlenih, inače znam ja ljude koji zvanično nisu u radnom odnosu a godinama nisu otišli do biroa).

Inače u rat nas ne šalje ali nam stalno preti nekim sukobima i drži u stanju neizvesnosti i na taj način manipuliše putem straha (a kod njegovih glasača skuplja jeftine poene).

Ма то је небитно !
Разумеш ?

- Нема инфлације
Верујем да је добар део "дијагнозе" што је доживео од људи који нису његови љубитељи заправо пројекција истих. Морате ми мајке поверовати да је српски идентитет изграђен на нарцизму и гордости, Вучићево понекад привидно понашање које делује нарцисоидно је само последица веће проблема који изједа српско друштво већ два века уназад и више.

Док међу нама ходају људи који не знају да читају и пишу и са тиме у продужетку бивају радознали и заинтересовани за државотворење, нема хлеба ни било чега добро онда. Можемо слободно у три лепе.

Back