- Poruka
- 92.695
pazi, čitala si sigurno kako muškarcima svakih, ne znam ni ja kolko minuta, znaš već šta prodje kroz glavu, tako...a taman si dobro krenuo
za razliku od one vasijono cujes li me teme![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi, čitala si sigurno kako muškarcima svakih, ne znam ni ja kolko minuta, znaš već šta prodje kroz glavu, tako...a taman si dobro krenuo
za razliku od one vasijono cujes li me teme![]()
pazi, čitala si sigurno kako muškarcima svakih, ne znam ni ja kolko minuta, znaš već šta prodje kroz glavu, tako...
kad to reče, pade mi na pamet kako su u starom Rimu pravili vodovod od olovnih cevi i onda se čude što su svi poludeli u ranim godinama!vidi mozda knjaz ima bromiranu vodu u ovom novom fensi asortimanu
kapiram da je tagline - izostrite um, uspavajte chula...ili tako nesto vickasto![]()
a ne padne ti nikad na pamet da su kilometri naseg vodovoda jos uvijek u olovnim cijevima?kad to reče, pade mi na pamet kako su u starom Rimu pravili vodovod od olovnih cevi i onda se čude što su svi poludeli u ranim godinama!
daj bre, natera me da se zamislim...a ne padne ti nikad na pamet da su kilometri naseg vodovoda jos uvijek u olovnim cijevima?![]()
neko vidim nista nije renovirao nikadadaj bre, natera me da se zamislim...
a ne, ja sam se uselio u novu kuću, sve novo...neko vidim nista nije renovirao nikada![]()
ne bih sad da sirim temu na azbest jel, ali...a ne, ja sam se uselio u novu kuću, sve novo...
ne! kakav azbest... ali imam staklenu vunune bih sad da sirim temu na azbest jel, ali...![]()
pa nemas ti, al imaju vodovodi neke zanimljive cijevine! kakav azbest... ali imam staklenu vunu![]()
ako je ne diraš (staklena vina) onda je okpa nemas ti, al imaju vodovodi neke zanimljive cijevi
a staklena vuna zavisi koja je
ima losa i gora![]()
zeznuo si se...ne! kakav azbest... ali imam staklenu vunu![]()
pa bolja je nego sto je bilaako je ne diraš (staklena vina) onda je ok
jeste, ne istresa se kao nekad. Naravno, problem je sitno staklo koje možemo da udišemopa bolja je nego sto je bila
mi smo kupili stan za renoviranjejeste, ne istresa se kao nekad. Naravno, problem je sitno staklo koje možemo da udišemo
čekaj, čekaj... nije to ni tako loša idejapa neces punit jorgane njom
Ja bi rekao da su neki muskarci jos uvek **cke ,gledajuci njihove karakterne osobine...Drugim rečima, svi muškarci su barem na kratko bili ženske...
Ne znam u kom kontekstu si ovo rekao, ali ja sebe svaki dan podsećam "šta je moglo biti".Smatrajte to podsetnikom na ono što je moglo biti.
Znao sam, još je Aristotel govorio da je "žena nedovršen muškarac", čudi me da ti nisi znao.Svi ljudi na svetu, bilo da imaju XX, XY ili atipične kombinacije polnih hromozoma, počinju razvoj sa iste početne tačke.
Tokom ranog razvoja, gonade fetusa ostaju nediferencirane; odnosno sve genitalije fetusa su isti i fenotipski su ženski.
Drugim rečima, svi muškarci su barem na kratko bili ženske... (a neki su ostali do kraja života)
Eto, ako neko nije znao (kao ja što nisam).
Pogledajte prilog 1077604
?Pre bih rekla iako nisam naucnik,da su sve zene bile muskarci,dokaza ima,a za tvrdnju na temi,sve mi je sprdnja