Svi su muškarci nekad bili žene

jeste, ne istresa se kao nekad. Naravno, problem je sitno staklo koje možemo da udišemo
mi smo kupili stan za renoviranje
i kad smo poceli skontamo da je terasa sva oblozena nekom lamperijom, a ispod stara staklena vuna, cak i na plafonu
jedva smo poskidali
to je pakao
i nece nijedna deponija to da uzme
na kraju caca nasao u oglasim nekog lika kome to treba kao izolacija za neke kokosinjce
ovaj dosao i sav sretan odnio
mi ga presretni ispratili

Smatrajte to podsetnikom na ono što je moglo biti.
Ne znam u kom kontekstu si ovo rekao, ali ja sebe svaki dan podsećam "šta je moglo biti".
Ovo što sam rekao nisam mislio da ponižavam žene nego u smislu da shvatam koliko im je teško i kolike nepravde trpe, nepravde psihički a sad si ti otvorio Pandorinu kutiju i za fizičke.
Jadne žene. Muškarci bi trebalo da budu svesni da nisu ništa "superiorniji" nego su imali sreće.
Poštujte žene. Zaslužuju.

Svi ljudi na svetu, bilo da imaju XX, XY ili atipične kombinacije polnih hromozoma, počinju razvoj sa iste početne tačke.

Tokom ranog razvoja, gonade fetusa ostaju nediferencirane; odnosno sve genitalije fetusa su isti i fenotipski su ženski.

Drugim rečima, svi muškarci su barem na kratko bili ženske... (a neki su ostali do kraja života)

Eto, ako neko nije znao (kao ja što nisam).

Pogledajte prilog 1077604
Znao sam, još je Aristotel govorio da je "žena nedovršen muškarac", čudi me da ti nisi znao.

Što se psihologije tiče, dobrim delom psihologija je uslovljena biologijom, tako da imamo termine poput "muški i ženski mozak", obično se veruje da je muški mozak više "logičko razmišljanje" i ima tu još dosta toga ali nije @tema. Na temu sam odgovorio :)

Pre bih rekla iako nisam naucnik,da su sve zene bile muskarci,dokaza ima,a za tvrdnju na temi,sve mi je sprdnja
?
Još nije rešeno da li je muškarac "mutacija" ili je žena "nedovršena", hoću reći ako smo svi prvo ženski rod, onda je dalji razvoj ili superiorniji ili obrnuto- mutant.
Da ženama uopšte ne trebaju muškarci i tu teoriju mogu da prihvatim, XX i autoreprodukcija, zapravo vrlo sam otvorenog uma ali da su svi bili prvo muškarci i još dokaz- molim te da podeliš sa nama :)

Back