Svi su lepi kad su mladi

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.793
Slika na kojoj je mladi Ckalja i nasa jako poznata glumica Radmila Savicevic kad su bili mladi. Slika je nastala 1943 godine u Krusevcu posle predstave Djido. Inace Ckalja je na slici gornji red drugi zdesna a Radmila je dole skroz gde sedi izmedju dva muskarca.

ckalja.jpg

Mene je jedna pitala dal sam Čkaljin sin....
A ja rekoh nisam....

Naravno da jesmo.
Ali da bi ostali lepi zato tokom mladosti,do 40-45, treba da pronađemo srodnu duşu i imamo porodicu,najbolje pre 35.... iako kakvi god da smo supružnici ili roditelji nema nikakve garancije da ćemo ostati lepi i u starosti....

Slika na kojoj je mladi Ckalja i nasa jako poznata glumica Radmila Savicevic kad su bili mladi. Slika je nastala 1943 godine u Krusevcu posle predstave Djido. Inace Ckalja je na slici gornji red drugi zdesna a Radmila je dole skroz gde sedi izmedju dva muskarca.

ckalja.jpg
A ostali ko su?
Şto je čkalja bio bitniji od kolega?

Koga god pretražujem, a nekako je u poznim godinama ili više nije ni živ, obavezno dodam i termin mlad/young.
I stvarno, svi su bili lepi kao mladi.
Čkalja je bio lep, Radmila je bila lepa...

Mladost sama po sebi je lepa, obično,
ali mladi ljudi retko veruju da su najlepši tada.

Ima i onih koji su neuporedivo lepši kao zreli ljudi, starenje im nekako smekša i upitomi lica i siluete...
A tek onih koji nisu lepi, ali zadivljuju, koliko je?

Mene je jedna pitala dal sam Čkaljin sin....
A ja rekoh nisam....

Naravno da jesmo.
Ali da bi ostali lepi zato tokom mladosti,do 40-45, treba da pronađemo srodnu duşu i imamo porodicu,najbolje pre 35.... iako kakvi god da smo supružnici ili roditelji nema nikakve garancije da ćemo ostati lepi i u starosti....

A ostali ko su?
Şto je čkalja bio bitniji od kolega?
Zato sto smo Paja i ja drugovi. A Vi ste kum!

Back