Svi Srbi za Mila u Crnoj Gori!

Мило је ушао у послове са свима и то ће га и коштати главе.

Овде не видим ништа лоше, ваша милогорска партија признаје да је једина црква у ЦГ Српска православна, мењате шиптарског орла у српску тробојку... А могућност повлачења признања Космета ми звучи врло примамљиво, прва земља која је повукла признање и коју ће можда следити и други. Опет ћете викати да сте српско племе.

manje zlo, ne trči pred rudo!

Čitaj šta piše. Ne razmatra se mijenjanje crnogorske zastave (ratnog stijega), već priznavanje i srpske nacionalne trobojke za crnogorsku zastavu.

I ne govori se o povlačenju priznanja Kosova sada, već nakon odluke Međunarodnog suda, u slučaju da Srbija pobijedi. Kako će to biti za više od godinu dana, tu itekako ima prostora za svašta, pa makar i crnogorska vlada to obeća NS-u i srpskom narodu.

Inače, ono što iskreno mislim jeste da će se možda izjasniti za obećanje da će to učiniti, a onda Srbija reći da je to prihvatljivo, i zatražiti imenovanje crnogorskog ambasadora u Beograd.

Pravna odluka nije tema, ali mogao bih i napomenuti da je skoro sasvim sigurno da ICJ neće reći "Kosovo je nelegalna država koja je nelegalno proglasila nezavisnost".

Sta vas heroj Milo svaka mu cast sta je sve uradijo i jos je na vlasti.

Trazio granatiranje Dubrovnika. Sad nikom nista

Svercovao sve i svasta za vreme Milosevica (malo je slobo pomagao ipak Sloba i Milo su isto pleme)

Danas prodao celu crnu goru rusima. Nikom nista.

Cveta mafija i pranje novca. Crna Gora je pre clanstvu u EU. Makar ako pitas srbe i crnogorce.

Kako sam reko protiv Mila je Putin malo dete.

Krivicu za Dubrovnik je svalio na Milosevica. Slobu je zasmetao Milo zato sto je predvidio da ce Milo da mu preuzme kontrolu nad Crnom Gorom, pa je vrsio pritisak na Momira Bulatovica da ga ukloni sa DPS-a, pa se desilo obratno.

Sverc je tada bio smatran legitimnim, jer nas je izvukao iz onakvog blagostanja koje nas je zadesilo 90-tih. Jes' da nije za ponos, ali je i to istina.

Rusi su stali sa kupovinom odjednom, pa su pale cijene nekretnima.

Oni ovu ekonomsku krizu iskoriscavaju za pranje novca. Onih 44 milion Prvoj banci je simulovan ugovor, Prva banka nije propala nego pare sluze za nesto drugo.

Za ovo zadnje se slazem :)

Nas narod nije naucio (NE ZNA) da radi na duge staze.
Logika je "bolje 100.000 eura danas nego 1.000.000 za sedam dana.
Vole da manipulisu nacionalnim osjecanjima naivnog i neukog naroda medju koje spadam i ja.
Ovo sto sam podebljao je vrlo tacno. Spadam u neuk narod i oni me trpaju medju njega ali...dobro znaju da sam iznad bar za dva-tri koplja. Je8i ga tako je to.

Pa kako će onda objasniti svom članstvu da je Milo odbio sve zahtjeve oko ovog "srpskog pitanja" u Crnoj Gori, a ovi ipak u koaliciju? :mrgreen:

Овде не видим ништа лоше, ваша милогорска партија признаје да је једина црква у ЦГ Српска православна, мењате шиптарског орла у српску тробојку... А могућност повлачења признања Космета ми звучи врло примамљиво, прва земља која је повукла признање и коју ће можда следити и други. Опет ћете викати да сте српско племе.

Dobro ti je rekao Slaven, trcis pred rudu. To je tvoja zelja koju neces docekati.

Čitaj šta piše. Ne razmatra se mijenjanje crnogorske zastave (ratnog stijega), već priznavanje i srpske nacionalne trobojke za crnogorsku zastavu.

I ne govori se o povlačenju priznanja Kosova sada, već nakon odluke Međunarodnog suda, u slučaju da Srbija pobijedi. Kako će to biti za više od godinu dana, tu itekako ima prostora za svašta, pa makar i crnogorska vlada to obeća NS-u i srpskom narodu.

Inače, ono što iskreno mislim jeste da će se možda izjasniti za obećanje da će to učiniti, a onda Srbija reći da je to prihvatljivo, i zatražiti imenovanje crnogorskog ambasadora u Beograd.

Pravna odluka nije tema, ali mogao bih i napomenuti da je skoro sasvim sigurno da ICJ neće reći "Kosovo je nelegalna država koja je nelegalno proglasila nezavisnost".

Dobro ti je rekao Slaven, trcis pred rudu. To je tvoja zelja koju neces docekati.

Видећемо, али ово је свакако позитиван помак у односу на досадашње понашање према Србима. Вероватно еј прича за широке масе, али обично ти маса и дође главе, а овај ваш се петља и са масом и са криминалцима. Ја ми типујем годину до две.

Видећемо, али ово је свакако позитиван помак у односу на досадашње понашање према Србима. Вероватно еј прича за широке масе, али обично ти маса и дође главе, а овај ваш се петља и са масом и са криминалцима. Ја ми типујем годину до две.

Godinu do dve, a istrajao 23 godine u politici? :P

Godinu do dve, a istrajao 23 godine u politici? :P

Јесте капа доле за то, то је на част глупих *********а, али ја ти рекох своје виђене да му се ближи крај. Превише се уплео, ради са црногорским подземљем, са шиптарима, хрватима, русима, београђанима... Много је куме, много је...

Srpska Narodna stranka će kako se čini ići u koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista Crne Gore, tj. sa Milom Đukanovićem, gdje je i službeno pozvana da ide:

ns.jpg

Ajmo, svi Srbi za Mila! :gace:

Samo Milo Srbe Spašava.

:hahaha:

Početak može da zbuni, jer je do prije par dana postojala stranka Srpska Narodna Stranka.
Ovjde je u pitanju Narodna Stranka.

Evo najnovijih vijesti.... nesto o tome sam rekao sinoc. Ko umije da cita izmedju redova bice mu jasno. Naime

03 Feb 2009. 07:43 | Izvor: ND Vijesti
Šoć napušta politiku

Poslanik i bivši predsjednik Narodne stranke Dragan Šoć odlučio je da prekine da se aktivno bavi politikom, potvrđeno je Vijestima.

Šoć se odlučio na ovaj korak jer je mišljenja da je “dovoljno dugo u politici” i da treba “otvoriti prostor za nove ljude”.

On je svoju odluku saopštio predsjedniku NS Predragu Popoviću. Šoć će ostati član NS, a najvjerovatnije će nakon kraće pauze početi da se bavi advokaturom.

Šoć je poslanik u Skupštini Crne Gore od 1993. godine, sa prekidom od jula 1998. do kraja 2000. godine kada je obavljao funkciju ministra pravde. Dok je bio u Vladi, Šoć je bio u središtu afere “Koding”, nastale nakon nabavke računarske opreme za Ministarstvo pravde.
=======
L I N K

i duga vijest

03 Feb 2009. 08:02 | Izvor: ND Vijesti
Popović najavio kandidaturu za lidera NS

Predsjednik Narodne stranke Predrag Popović najavio je da će se opet kandidovati za lidera NS, na Skupštini stranke 15. februara, ali je indirektno upozorio da će njegova budućnost u NS zavisiti od toga da li će na Skupštini biti prihvaćen njegov stav o tome sa kim NS treba da ide u koaliciju.

“Nakon razgovora s partnerima iz opozicije i DPS-a izložiću rezultate tih razgovora Predsjedništvu NS, a nakon toga i poslanicima 8. redovne Skupštine NS. Sudbina projekta koji budem zastupao, opredijeliće i moju političku budućnost u NS”, kazao je Popović.
=======
L I N K
=======

Eto tako ;)

Samo što zaboravljaš da NS nije u poziciji da postavlja uslove i ultimatume. Nije problem da se crkva prizna, ionako CPC još uvijek nema status crkve. E za zastavu se Peca zajeb'o, mada mislim da će on tu da popusti. Za Kosmet ćemo da vidimo, meni je svejedno

Pa, ne bi bilo ništa loše da i trobojka bude u upotrebi. Mada, mislim da to neće biti srpska trobojka, nego stara crnogorska trobojka. Moguće i srpska, ne smeta mi, Srba ipak ima 32% Srba u Crnoj Gori.

Kladim se da si mu i prije 10 godina ti tipovao godinu do dvije :hahaha:

Evo najnovijih vijesti.... nesto o tome sam rekao sinoc. Ko umije da cita izmedju redova bice mu jasno. Naime

03 Feb 2009. 07:43 | Izvor: ND Vijesti
Šoć napušta politiku

Poslanik i bivši predsjednik Narodne stranke Dragan Šoć odlučio je da prekine da se aktivno bavi politikom, potvrđeno je Vijestima.

Šoć se odlučio na ovaj korak jer je mišljenja da je “dovoljno dugo u politici” i da treba “otvoriti prostor za nove ljude”.

On je svoju odluku saopštio predsjedniku NS Predragu Popoviću. Šoć će ostati član NS, a najvjerovatnije će nakon kraće pauze početi da se bavi advokaturom.

Šoć je poslanik u Skupštini Crne Gore od 1993. godine, sa prekidom od jula 1998. do kraja 2000. godine kada je obavljao funkciju ministra pravde. Dok je bio u Vladi, Šoć je bio u središtu afere “Koding”, nastale nakon nabavke računarske opreme za Ministarstvo pravde.
=======
L I N K

i duga vijest

03 Feb 2009. 08:02 | Izvor: ND Vijesti
Popović najavio kandidaturu za lidera NS

Predsjednik Narodne stranke Predrag Popović najavio je da će se opet kandidovati za lidera NS, na Skupštini stranke 15. februara, ali je indirektno upozorio da će njegova budućnost u NS zavisiti od toga da li će na Skupštini biti prihvaćen njegov stav o tome sa kim NS treba da ide u koaliciju.

“Nakon razgovora s partnerima iz opozicije i DPS-a izložiću rezultate tih razgovora Predsjedništvu NS, a nakon toga i poslanicima 8. redovne Skupštine NS. Sudbina projekta koji budem zastupao, opredijeliće i moju političku budućnost u NS”, kazao je Popović.
=======
L I N K
=======

Eto tako ;)

I oni su i dalje toliki optimisti da kažu da pobjeđuju na izborima??

Pa, ne bi bilo ništa loše da i trobojka bude u upotrebi. Mada, mislim da to neće biti srpska trobojka, nego stara crnogorska trobojka. Moguće i srpska, ne smeta mi, Srba ipak ima 32% Srba u Crnoj Gori.

Ne vjerujem. Crnogorska trobojka nije bila narodna zastava, već državna, tako da bi zahtijevali prosto vraćanje zastave od prije 2004. godine kakva je bila (od 1993.). U pitanju je narodna, a narodna zastava Crne Gore je bila srpska trobojka.

Back