Evo teme, pa podelite svoja iskustva, sta bi ste menjali kad bi mogli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo teme, pa podelite svoja iskustva, sta bi ste menjali kad bi mogli![]()
Pa samo mogu da im kazem sssaaaakrrrrsssEvo teme, pa podelite svoja iskustva, sta bi ste menjali kad bi mogli![]()
Za žene je to oduvijek olakšavajuća okolnost. Žena može biti i domaćica,ali muško mora da radi da donese pare kući.Jos mi zena u studentskoj kaze drzi se ti muza,tesko ces posao naci.
Šta bih mjenjao kad bih mogao ?? Hmm svašta. Kud ne upisah zanat,daleko bolje bi prošao ili višu medicinsku pa na pranje ****** u Njemačku. Ovako sam zarobljen u idiotskoj zemlji.Evo teme, pa podelite svoja iskustva, sta bi ste menjali kad bi mogli![]()
Bas jeste,on mora poplacat rezije plus hrana sta ce se jesti.Za žene je to oduvijek olakšavajuća okolnost. Žena može biti i domaćica,ali muško mora da radi da donese pare kući.
Bi,da znadoh,pa kurs njemackog ne upisah.Šta bih mjenjao kad bih mogao ?? Hmm svašta. Kud ne upisah zanat,daleko bolje bi prošao ili višu medicinsku pa na pranje ****** u Njemačku. Ovako sam zarobljen u idiotskoj zemlji.
Zamisli da je muškarac kući ne radi,a žena na poslu ? Pa ubijen bi bio u pojam zvocanjem ljepše polovine kako ne može naći posao i kako je bespotreban. Ovako je lakše. Muškarac donosi pare kući,žena kući sjedi vesela,skuva mu, opere stvari,onda je suprug zadovoljan.Bas jeste,on mora poplacat rezije plus hrana sta ce se jesti.
Ah ima i to vjeruj mi.One rade,te kuca,djeca.To koja dozivi da on radi i donosi,je dobila na lotu.Zamisli da je muškarac kući ne radi,a žena na poslu ? Pa ubijen bi bio u pojam zvocanjem ljepše polovine kako ne može naći posao i kako je bespotreban. Ovako je lakše. Muškarac donosi pare kući,žena kući sjedi vesela,skuva mu, opere stvari,onda je suprug zadovoljan.