Svi naši šefovi

Postujem hijerarhiju. Ali ne dozvoljavam da mi S..re po glavi.
Priznam kad pogresim i drzim se dogovora,nikad mi nije bilo tesko da ostajem duze ali zaista kad ima posla,a gadim se na ostajanje preko radnog vremena iz psiholoskog momenta kao sad je bas glupo da idem ajd da sedim za dzzz,....
imala sam priliku da radim sa takvim Volovima od sefova da je to cudo. Ali svaka im cast za prodaju lepo se prodali pa sefuju a ostali grbace za njih...Toga valjda svugde ima pomalo.

moj šef je kul lik. mislim, ne u onom smislu "kul" da je neka fascinatna pojava, nego je jednostavno čovek koji mi uliva sigurnost i poverenje. mnogo je stariji od mene, samim tim i iskusniji, i dobro zna šta može da očekuje od mene, a šta ne, koliko treba da me optereti, ume da se postavi zaštitnički. naravno, ima i on mana, ali u poređenju sa vrlina su nebitne. ne strepim od njega, ne maltretira me, ne leči komplekse na meni,... ja sam zadovoljna. e, ali zato, što imam kolege :roll: skup sitnih duša...

U poslednjih 12 godina radim u istoj firmi... bila je jedna kratka pauza... shefovica vrlo neugodna. Bas je volela da ispada glupa u drustvu, ono nekog bi da pljune ali zaboravi da se izmakne, gravitacija je o'ma snadje. Jednom prilikom je bas preterala, stala sam ispred nje i tiho rekla "Ovo si sad uradila, nemoj da pokusavas opet, polupacu te". Ubrzo sam otisla iz te firme a ona me zvala da pita eto ako se ukaze neko radno mesto za nju... No way, dude...

Kod mene i dalje isto.
Bes zivotinje je danas ekskalirao. U toku pauze za vreme jedne obuke sam rekla da cu ici da jedem. Odgovor je bio: "Ne mozes sada da jedes, nema vremena". Ali sa sve prizvukom urlika u glasu. On se sa pauze vratio posle pola sata!

Hocu drugi posao!!

Tacno znam o cemu pricas :) I kod mene je isto.
Ali cesto pomislim da bi ipak bilo bolje da ne radimo zajedno, jer nam emotivni zivot dosta trpi zbog posla.
Ja sam sam sebi sef, sam sebe nerviram, cesto se svadjam sam sa sobom, poneki puta se oteram u 3pm, neki puta ne razgovaram sam sa sobom danima jer se durim...
Problem je sto moram sa "sefom" da putujem sluzbeno, sto moram da spavam sa sefom u istom krevetu a seksa nema i problem mi je sto ne mogu da mu skresem u lice sve sto mu mislim... (jednom sam probao pred ogledalom pa smo se tako izvedjali da zamalo da se pobijem sa njim)
Ma dodje mi da dam otkaz, pa nek vidi sta ce!

Back