Svi mladi Srbije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam ja nista protiv penzionera, nego sam njih uzeo za primer kako bi trebalo i mladi da funkcionisu!
Koja prava su uskracena?
1.Radna mesta
2.Povecavanje skolarina
A o socijalnim pravima da nepricam!

Penzioneri su jedna od najugrozenijih socijalnih grupa u Srbiji, tako da oni ne trebaju da budu reper za mlade.

1.Ko ti uskracuje pravo da radis?
2.Ako se povecanjem skolarina krsi pravo, onda se afirmise tako sto se skolarine smanjuju, zar ne? Gde to ima jos?

Na koja socijalna prava mislis?

Penzioneri su jedna od najugrozenijih socijalnih grupa u Srbiji, tako da oni ne trebaju da budu reper za mlade.

1.Ko ti uskracuje pravo da radis?
2.Ako se povecanjem skolarina krsi pravo, onda se afirmise tako sto se skolarine smanjuju, zar ne? Gde to ima jos?

Na koja socijalna prava mislis?

Pa u kojoj ti zemlji zivis? Izadji malo iz svoje kosnice i pitaj bilo koga dali je zadovoljan svojim zivotom, ako od sto nadjes deset skidam kapu!

Dosta je bilo potcinjavanja nas mladih. vreme je da preuzmemo stvari u svoej ruke. Dosta je bilo skupih skolarina, dosta je bilo nenagradjivanje talenata (poput mene) dosta je bilo opresije starijih.
POGLEDAJTE STA SU ODRASLI URADILI OD OVE ZEMLJE??
90 posto mladih zeli da pobegne, mi smo tu da im pruzimo utehu, mi smo tu da ih vratimo ovde gde i pripadaju.
Mi imamo razvojni program jasno definisanu politiku. Mi vas necemo izneveriti
Koalicija Pravde Mladih- Dr Anita Jelisic

Mi, slobodoljubiva i pravdoljubiva omladina srpskog naroda, ujedinjena u zajedničkom naporu zbacivanja okova hegemonije Matoraca, objavljujemo stvaranje naše udarne pesnice, Stranke Mladih Srbije (skraćeno SMS) i u shodu sa tim iznosimo osnove svog programa.

1. Objavljujemo totalni napad na nakaznu kulturu Matoraca svim potrebnim sredstvima, uključujući je8anje na ulici.

2. Objavljujemo borbu do smrti za univerzalno pravo na slobodnu travu, slobodnu pičetinu, i slobodan čips za sve.

3. Zahtevamo momentalan kraj dominaciji Matoraca u osnovnim školama, srednjim školama, fakultetima, zoo vrtovima, i bilo gde.

4. Zahtevamo jednaku raspodelu reputacionih resursa u vidu bona za sve.

5. Zahtevamo ukidanje smrtne kazne, eutanazije, abortusa, vremena, i prostora.

6. Zahtevamo da Vlada donese zakon po kome maksimalno tri Zemunca mogu da gledaju u zid u isto vreme.

7. Zahtevamo da ''Što ja volim taj seks'' postane nova himna Srbije.

Sa ostalim detaljima o našem programu ćete biti pravovremeno upoznati.

Hvala na pažnji.

Nasi mladi su vekovima u tiraniji odraslih, nasi mladi su pod losim uticajem svojih roditelja. I zato se pretvaraju u zveri, mi hocemo da to promenimo. Da smaknemo vladu, da dovedemo nase celnike, ne zato sto mi zelimo novac, vec zato sto zelimo boljitak ovoj zemlji

Dosta je bilo potcinjavanja nas mladih. vreme je da preuzmemo stvari u svoej ruke. Dosta je bilo skupih skolarina, dosta je bilo nenagradjivanje talenata (poput mene) dosta je bilo opresije starijih.
POGLEDAJTE STA SU ODRASLI URADILI OD OVE ZEMLJE??
90 posto mladih zeli da pobegne, mi smo tu da im pruzimo utehu, mi smo tu da ih vratimo ovde gde i pripadaju.
Mi imamo razvojni program jasno definisanu politiku. Mi vas necemo izneveriti
Koalicija Pravde Mladih- Dr Anita Jelisic

Zasluzila si mesto predsednika, sto je vise takvih kao ti pre ce biti revolucija.

Mi, slobodoljubiva i pravdoljubiva omladina srpskog naroda, ujedinjena u zajedničkom naporu zbacivanja okova hegemonije Matoraca, objavljujemo stvaranje naše udarne pesnice, Stranke Mladih Srbije (skraćeno SMS) i u shodu sa tim iznosimo osnove svog programa.

1. Objavljujemo totalni napad na nakaznu kulturu Matoraca svim potrebnim sredstvima, uključujući je8anje na ulici.

2. Objavljujemo borbu do smrti za univerzalno pravo na slobodnu travu, slobodnu pičetinu, i slobodan čips za sve.

3. Zahtevamo momentalan kraj dominaciji Matoraca u osnovnim školama, srednjim školama, fakultetima, zoo vrtovima, i bilo gde.

6. Zahtevamo da Vlada donese zakon po kome maksimalno tri Zemunca mogu da gledaju u zid u isto vreme.

Hvala na pažnji.

Nazalost OTADZBINSKI KONGERS MLADIH samnom na celu je odlucio da jedino tacka 4 moze se usvrstati u oficijalnu politiku nase divne stranke

Hvala na pažnji.

Molim lepo.

Nazalost OTADZBINSKI KONGERS MLADIH samnom na celu je odlucio da jedino tacka 4 moze se usvrstati u oficijalnu politiku nase divne stranke

Ma vi iz takozvane OKM ste obične duše prodane.

Zaboravili ste kako ste nam na ramenima plakali dok smo vas tešili zbog silnih ostvarenih i neostvarenih ljubavnika i ljubavnica.

Ništa vam nije sveto. Dabogda vam potomci bili sterilni sve do sedmog kolena!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back