Svi marš na ples!

retko : )) tezi 0
mada posto sam isla na ples nekad opterecena sam time jer to vise nikako ne radim i onda kad kaze neko ples pomislim na taj ples i casove plesa i brojanje, ne kao gadno nego samo tako
i korake i to. malo ova recenica u nijansi

moj dragi ne plese :ljutko: a ja od mature do mature :rumenko: a bas mi zao... a nemas, brate mili, gde ni plesati... ono na svadbama mi je tako trulo, svi se kao povataju kad krene neki narodnjacki sentis, cisto da izreklamiraju svadbarsko odelo i aljince, i da se vidi ko je ciji, da ne bude prepadanja tudjih zena/muzevapo wc-u kafane

Ni ja (mi) ne plešem često, i žao mi je zbog toga... jer je ples jedna lepa stvar koju muškarac i žena mogu zajedno da rade, ništa ne košta, a puno ti srce... Ja ni ne znam da li i dalje postoje te igranke za matorce, recimo u Mažestiku u 5, lepo se obušeš (kostimiraš :) ) i igraš do 9 - što sa svojim muškarcem, što sa nepoznatim entuzijastima. Baš bih išla na takvu igranku.

Ni ja (mi) ne plešem često, i žao mi je zbog toga... jer je ples jedna lepa stvar koju muškarac i žena mogu zajedno da rade, ništa ne košta, a puno ti srce... Ja ni ne znam da li i dalje postoje te igranke za matorce, recimo u Mažestiku u 5, lepo se obušeš (kostimiraš :) ) i igraš do 9 - što sa svojim muškarcem, što sa nepoznatim entuzijastima. Baš bih išla na takvu igranku.

ne bih da rizikujem :lol: jos kad popije malo istripuje se da zna da igra... e tek je to horor :lol:

ha! pazi da ne krene :lol: vec ga vidim kako vadi pljosku krisom :zcepanje: necu vise da ti spamujem temu, majke mi :zag:

Ma nema veze : ) Ali znaš o čemu pričam, starinska igranka, ono staromodno - klasično - muško žensko druženje. Nema farmerki, nema ravnih cipela, nema puštene čupave kose, nego se udidiš i ideš da plešeš. Za takvu priliku valja nositi kombinezon (veoma ženstven odevni predmet koji je nekako ispao iz upotrebe), iako ga niko neće videti, i cipele sa kaišićem.

Inače je zaista lepo plesati - čak i ako neko nije vrhunski plesač!

Slažem se, uopšte nije važno (iako je lepo videti) da se bude super plesač, važna je radost : )
Da!!! Ne mora on bas tako da se razbacuje, mogu i svedeniji pokreti, ali da je sex-i, jeste :zaljubljena:

Da, ovi se malo razbacuju, može im se, ali salsa stvarno jeste seksi ples. Ali tu moraš bar malo da znaš korake...

Back