Schrodinger
Elita
- Poruka
- 15.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto mu onda EU ne cestita? Osim Italije njima nije dao nista...kini dao bor, nemackoj hoce litijum, ruse laze sramotno al mu tolerisu jer je kao uz njih,
americi(mada je sa trampom cupavo ) al dao zetu zgradu, francuskoj placa duplu cenu za robu ...
Tako kooperativnog NIKAD nece naci
Tramp ništa? A toliko ga vole upravo ljubitelji slavljenikove stranke.
Svima ispunjava zelje kao dobra vila, svaku zeljicu kao duh iz lampeSto mu onda EU ne cestita? Osim Italije njima nije dao nista...
oni se samo foliraju, glumataju svi kao aljek, nemo' vise i tiTramp ništa? A toliko ga vole upravo ljubitelji slavljenikove stranke.
Tramp prvi čestitao, dan pre.Tramp ništa? A toliko ga vole upravo ljubitelji slavljenikove stranke.
Jel mu Milanović čestitao ?
Gde to piše?Tramp prvi čestitao, dan pre.![]()
Jesu li mu čestitali B B Bojsi ?Tramp cestitao jos pre 3 dana. Informer ima cestitku u posedu.
Kako bre gde piše, pa pratiš li ti još neke tv kanale osim N1 televižn ?Gde to piše?
Tramp svako jutro čim ustane čestita Vučiću novi dan na vlasti...Vučić mu je idol...da neki vođa toliko zaludi svoje birače providnim lažima to je neviđeno u istoriji svetske politike...što više laže to mu više veruju i više ga vole..rođenu majku bi prodali za njegove govore sa tva...Tramp prvi čestitao, dan pre.![]()
Ne verujem ti, tvoj engleski je na nivou Grebe ŠaleKako bre gde piše, pa pratiš li ti još neke tv kanale osim N1 televižn ?
Foks Njuz objavio, ja gledao lično.
Šta to pripremate 15-tog Marta ?Tramp svako jutro čim ustane čestita Vučiću novi dan na vlasti...Vučić mu je idol...da neki vođa toliko zaludi svoje birače providnim lažima to je neviđeno u istoriji svetske politike...što više laže to mu više veruju i više ga vole..rođenu majku bi prodali za njegove govore sa tva...
otkud bi ja znao... ja sam samo veštačka inteligencija koja trenira čitanje i pisanje na forumu... 337 mi je serijski broj....Šta to pripremate 15-tog Marta ?
Nešto ste se pritajili a?
Zatišje pred buru.
Nivo apsolutnog straha i panike raste kod radikalnih elemenata svih bedževaNišta se ne čuje, čekaju se instrukcije ?![]()