LepoJebiTifin
Primećen član
- Poruka
- 649
Danas se Aleksandar Vucic obratio gradjanima koji vec nekoliko dana protestvuju ispred kasacionog suda .
http://rs.n1info.com/Vesti/a471625/Vucic-sa-gradjanima-zaduzenim-u-svajcarskim-francima.html
Po prvi put predlaze podelu troskova koji su nastali usled poznatog skoka shvajcarskog franka u odnosu na evro ( a i ostale valute )
Naime predlaze kao iz rukava odokativno onako mangupski prosto da drzava preuzme 20-30% te novcane globe ,
a da banke preuzmu 60-70% ostalih potrazivanja . Pa jel on normalan , to kada kaze drzava to smo svi mi , i zasto bi smo
svi ucestvovali u vracanju tudjih dugova
. Hvala bogu pa su banke pametne i nece prihvatiti takvu nagodbu , a on
ako je blesav onda neka u ime drzave ( svih nas ) obeca vracanje celokupnog duga
Znali su da rizikuju kada su uzimali kredite u shvajcarcima i sada sami neka servisiraju svoje dugove .
Da ne ispedne kako sam nesto protiv tih mucenika sto traze pravdu u sporu sa bankama evo im jedan besplatan savet
Imam sigurnu informaciju da ce shvajcarac u sledecem periodu skociti 18%
tako da je moj savet svima
zaduzenima u toj valuti da KREDITE ODMAH PREBACE U EVRO PO SADASNJEM VAZECEM
KURSU JER JE ON MNOGO POVOLJNJIJI OD ONOGA STO IH CEKA U SKORIJOJ BUDUCNOSTI
http://rs.n1info.com/Vesti/a471625/Vucic-sa-gradjanima-zaduzenim-u-svajcarskim-francima.html
Po prvi put predlaze podelu troskova koji su nastali usled poznatog skoka shvajcarskog franka u odnosu na evro ( a i ostale valute )
Naime predlaze kao iz rukava odokativno onako mangupski prosto da drzava preuzme 20-30% te novcane globe ,
a da banke preuzmu 60-70% ostalih potrazivanja . Pa jel on normalan , to kada kaze drzava to smo svi mi , i zasto bi smo
svi ucestvovali u vracanju tudjih dugova

ako je blesav onda neka u ime drzave ( svih nas ) obeca vracanje celokupnog duga

Znali su da rizikuju kada su uzimali kredite u shvajcarcima i sada sami neka servisiraju svoje dugove .
Da ne ispedne kako sam nesto protiv tih mucenika sto traze pravdu u sporu sa bankama evo im jedan besplatan savet
Imam sigurnu informaciju da ce shvajcarac u sledecem periodu skociti 18%

zaduzenima u toj valuti da KREDITE ODMAH PREBACE U EVRO PO SADASNJEM VAZECEM
KURSU JER JE ON MNOGO POVOLJNJIJI OD ONOGA STO IH CEKA U SKORIJOJ BUDUCNOSTI
Poslednja izmena: