Svetsko prvenstvo u rukometu - Švedska 2011.

Ko osvaja SP?

• Srbija

• Hrvatska

• Španija

• Island

• Poljska

• Danska

• Nemačka

• Švedska

• Francuska

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pogodio sam da će Francuska pobjedit u produžecima. Doživio sam višestruki orgazam kad je Danska izjednačila sa sirenom i bio uvjeren da će Francuska u produžecima pasti, no to se nažalost nije dogodilo. Francuska osvaja četvrto natjecanje za redom. Iduće godine Hrvatska ih najvjerojatnije zaustavlja u završnici i u Beogradu i u Londonu.

* odigrano utakmica: 98
* ukupno pogodaka: 5 390 (55 po utakmici)
* ukupno gledatelja: 374 412 (3 821 po utakmici)
* najbolji strijelac: Mikkel Hansen (DAN) - 68 pogodaka
* najbolji igrač: Nikola Karabatić (FRA)
* najbolji vratar: Thierry Omeyer (FRA)

ZAVRŠNICA (FRA-DAN)

* pucnjevi: 37/62 - 35/59
* sedmerci: 4/7 - 3/3
* isključenja: 8 min - 10 min
* žuti kartoni: 4 - 4
* crveni kartoni: 0 - 0
* obrane: 10/45 - 22/59

* najbolji obrambeni igrač: Didier Dinart (FRA)
* fair-play nagrada: Japan
* momčad prvenstva: vratar Thierry Omeyer (FRA), lijevo krilo Håvard Tvedten (NOR), lijevi vanjski Mikkel Hansen (DAN), srednji vanjski Dalibor Doder (ŠVE), desni vanjski Alexander Petersson (ISL), desno krilo Vedran Zrnić (HRV), pivot Bertrand Gille (FRA)

KONAČNI POREDAK SP

* Francuska
* Danska
* Španjolska

* Švedska
* Hrvatska
* Island
* Mađarska

* Poljska
* Norveška
* Srbija
* Njemačka
* Argentina
* Južna Koreja
* Egipat
* Alžir
* Japan
* Slovačka
* Austrija
* Rumunjska
* Tunis
* Brazil
* Čile
* Bahrein
* Australija

U poslednjih 10 godina, 3x su bili svetski prvaci, 2x evropski prvaci, 1x olimpijski uz 3 bronzane medalje, a po igračkom kadru bi se reklo da će vladati i u narednom periodu :worth::worth: ... Ono što su Švedi bili 90-ih to su Francuzi u novom milenijumu i verovatno će i postati najbolja ekipa koja je ikad igrala rukomet ...

Karabatić perfektan na ovom prvenstvu, preuzeo ulogu glavnog razigravača i organizatora igre i to odradio na najbolji mogući način i opet pokazao zašto je najbolji igrač na svetu, jer pored savršenih napadačkih sposobnosti (i šuterskih i organizatorskih) lik igra i perfektno odbranu i zbog toga je najkompletniji i najbolji igrač na svetu ...

Mada kad pogledam njihov kadar, i ne čudi me što ovoliko dominiraju rukometom, jer imaju najboljeg golmana na svetu, najboljeg igrača na svetu, najbolje desno krilo, najboljeg pivota i najboljeg odbrambenog igrača, a uspeli su i da bez ikakvih posledica podmlade ekipu sa ova dva fantastična beka, te je to razlog zbog kog verujem da teško ko u narednom periodu može da ih svrgne sa trona ... Čak ni fantastična Danska sa ludim Hansenom ...

Ko ne uzme karte da ih gleda u Beogradu sledeće godine, propustiće stvaranje rukometne istorije ...

svaka cast Karabaticu i Francuzima, a i Danci su pokazali na ovom prvenstvu da ce se ubuduce boriti za medalje

Pogodio sam da će Francuska pobjedit u produžecima. Doživio sam višestruki orgazam kad je Danska izjednačila sa sirenom i bio uvjeren da će Francuska u produžecima pasti, no to se nažalost nije dogodilo. Francuska osvaja četvrto natjecanje za redom. Iduće godine Hrvatska ih najvjerojatnije zaustavlja u završnici i u Beogradu i u Londonu.

pa ti si onostran :lol:

Doživeo si višestruki orgazam jer si sigurno bio mesecima pod sedativima kada je ta ista Francuska usred Zagreba ponizila celu vašu naciju.Vidi se iz postova koliko su ti bola u životu francuzi naneli i da ćeš vući večitu traumu od njih.
Veruj mi,ništa lepše za videti nego kako cela dvorana plače što su im neprikosnoveni vladari planete uzeli titulu i ponizili u sred "lijepe njihove"...ahh,neverovatan prizor :D :super:
Inače,ako nisi znao,mnogo lepši je višestruki orgazam doživeti uz neku devojku nego na ped*rske oblikovane dance.

U poslednjih 10 godina, 3x su bili svetski prvaci, 2x evropski prvaci, 1x olimpijski uz 3 bronzane medalje, a po igračkom kadru bi se reklo da će vladati i u narednom periodu ... Ono što su Švedi bili 90-ih to su Francuzi u novom milenijumu i verovatno će i postati najbolja ekipa koja je ikad igrala rukomet ...

Treba im se diviti.Ove podatke neće još dugo dugo godina niko da ima u svojoj nacionalnoj biografiji.

Doživeo si višestruki orgazam jer si sigurno bio mesecima pod sedativima kada je ta ista Francuska usred Zagreba ponizila celu vašu naciju.Vidi se iz postova koliko su ti bola u životu francuzi naneli i da ćeš vući večitu traumu od njih.
Veruj mi,ništa lepše za videti nego kako cela dvorana plače što su im neprikosnoveni vladari planete uzeli titulu i ponizili u sred "lijepe njihove"...ahh,neverovatan prizor :D :super:
Inače,ako nisi znao,mnogo lepši je višestruki orgazam doživeti uz neku devojku nego na ped*rske oblikovane dance.

Na stranu što je Uzvišeni mazohista, ali po tvojim postovima se čini da i ti nisi ništa bolji. :lol:

I vi sve shvaćate doslovno. Kaže se da si doživio višestruki orgazam kad si bio iznimno sretan, jer je orgazam najveći osjećaj sreće, zadovoljstva i užitka koji ljudsko biće može postić. Naravno da sam heteroseksualac.

FRANCUSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA

* bronce: OI 1992., SP 1997., SP 2003., SP 2005., EP 2008.
* srebra: SP 1993.
* zlata: OI 2008., SP 1995., SP 2001., SP 2009., SP 2011., EP 2006., EP 2010.

I vi sve shvaćate doslovno. Kaže se da si doživio višestruki orgazam kad si bio iznimno sretan, jer je orgazam najveći osjećaj sreće, zadovoljstva i užitka koji ljudsko biće može postić. Naravno da sam heteroseksualac.

FRANCUSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA

* bronce: OI 1992., SP 1997., SP 2003., SP 2005., EP 2008.
* srebra: SP 1993.
* zlata: OI 2008., SP 1995., SP 2001., SP 2009., SP 2011., EP 2006., EP 2010.

ma nema teorije :lol: cim ti orgazmiras na Dance :lol:

Back