Svetsko prvenstvo konacan utisak

@fluid
Italijani su prosli Australiju zahvaljujuci sudijama u grupi su se isto tako provukli protiv amera u cetvrtfinalu su imali najlakseg moguceg protivnika a jedina prava utakmica im je bila protiv nemaca za razliku od Francuza koji su dobili Spaniju,Brazil i Portugal i nijedan od njih nije mogao da im pridje a da ne pricamo o finalu u kome su bili bolji celo drugo poluvreme i produzetke pa onda ti reci ko je zasluzio

A zasto su Francuzi imali tako tezak put a Italjani lak?
Pa upravo zbog toga sto su Francuzi podbacili u grupi i osvojili samo 2. mesto,pa su umesto da ukrstaju sa Ukrajnom u 1/8 otisli na Spaniju i time omogucili Italijanima da idu u 1/4 na najlaksi par Ukrajna/Svajcarska.
Takodje ne znam ko je u finalu dao gol iz penala koji nije postojao?

_Milanche_ reče i preduhitri me.
Samo imam da dodam da su to čiste izmišljotine. I Italijanima je neopravdano isključen igrač protiv Australije. Naravno i taj penal za Francusku. A i Protugal je izbačen iz penala od Francuske. Ljudi po automatizmu pričaju o Italijanima i kad igraju dobro i loše. Ta priča više ne prolazi. Italijani jednostavno znaju da pobede i kad ne blistaju.

SP je bilo prilično slabo. Prevladavali su pritisak javnosti, umorni igrači, defanzivne taktike, zasrani treneri, loši suci, provokacije i glumatanja. Najlošiji dojam (uz SCG, Poljsku i Paragvaj) ostavila je Hrvatska na čelu sa smiješnim dvojcem Kranjčar. Utakmica sa Australijom bila je sramotna (nešto kao s Englezima na EP 04) kao pravi odraz iscrpljujućih priprema, očajnih odnosa u reprezentaciji, te nastupa potpunih antitalenata kao što su Olić i Tomas. Ugodno su me iznenadili čvrsti Švicarci, ofanzivna Obala Bjelokosti i dobri Nijemci. Italija je igrala odličnu obranu, imala pravog trenera i malo sreće. Kao najgori izbornik u povijesti nogometa još se jednom potvrdio šugavi štakor Eriksson, a najviše me iritirao (osim cigana Materazzija) teški foler C.Ronaldo.

Car Zg:
SP je bilo prilično slabo. Prevladavali su pritisak javnosti, umorni igrači, defanzivne taktike, zasrani treneri, loši suci, provokacije i glumatanja. Najlošiji dojam (uz SCG, Poljsku i Paragvaj) ostavila je Hrvatska na čelu sa smiješnim dvojcem Kranjčar. Utakmica sa Australijom bila je sramotna (nešto kao s Englezima na EP 04) kao pravi odraz iscrpljujućih priprema, očajnih odnosa u reprezentaciji, te nastupa potpunih antitalenata kao što su Olić i Tomas. Ugodno su me iznenadili čvrsti Švicarci, ofanzivna Obala Bjelokosti i dobri Nijemci. Italija je igrala odličnu obranu, imala pravog trenera i malo sreće. Kao najgori izbornik u povijesti nogometa još se jednom potvrdio šugavi štakor Eriksson, a najviše me iritirao (osim cigana Materazzija) teški foler C.Ronaldo.
Care,zakuni se da stvarno ovako zovete Obalu Slonovache? :lol: :lol: :lol: Ja mislim da se zayebavas?! :lol:

Čitam neke komentare i zaključujem da pošto je on veliki igrač ima pravo da udara kog i kako hoće. Alo breee!!!
lose citas, jos gore zakljucujes... :roll:

Znači on ima takav kredibilitet da može da ubije čoveka.

alo...! gde si ti otisao... :shock:

A otkad to ne može odbrambeni igrač da bude najbolji igrač? To bi isto bilo kao kad bi te na ulici neko napao da te izudara, a ti se lepo odbraniš kako treba i oni sa strane ti priđu i kažu da se to ne računa i da moraš ubuduće prvi da napadaš. Ajde bre nemoj da izvodiš filozofiju bez ikakvog smisla.
Ma da, skroz isto! 8-)

Izbor Zidana za najboljeg igrača prvenstva je veliki propust. Zar može da dobije titulu najboljeg onaj ko ne poštuje fer plej?

Angazovani su citaci sa usana, koji su utvrdili da je Materaci rekao Zidanu da je sin teroristicke ku.r.ve.

Kako se Materaci branio? Rekao je da ne zna sta je rec "terorizam" !!! Koliko covek mora biti glup da misli da su ljudi toliko glupi da ovo progutaju?

Ako ti mislis da je to fer plej, onda ti se ne moze objasniti sta je fer plej, a kamoli obraz.

ko sto je neko vec rekao:

neke stvari su iznad fudbala.
to materaci i oni koji navijaju za italiju nikad necje razumeti.

over and out.

Generalno, prvenstvo je bilo bezveze bar meni. Presudio je odbrambeni fubal ( za koji ne kazem da je los) koji ne volim, puno simuliranja, ocajno sudjenje.Ekipe od kojih se dosta ocekivalo su razocarale, nije mi zao Brazila ili Enegleske, vec sto nije bilo njihovog dobrog fudbala. Dobra stvar su uvek puni stadioni, dobra atmosfera i naravno Zigicev gol :)

Evo sad se javljaju novi momenti na relaciji Materaci-Zidan. Prve reči na utakmici je, samo nekoliko trenutaka pre reakcije Zidana, uputio Zidan Materaciju nešto u stilu "Šta je hoćeš da ti dam dres?" i to posle povlačenja u šesnaestercu. To su sa snimka pročitali čitači sa usana.

uytuytuyt:
Angazovani su citaci sa usana, koji su utvrdili da je Materaci rekao Zidanu da je sin teroristicke ku.r.ve.

Kako se Materaci branio? Rekao je da ne zna sta je rec "terorizam" !!! Koliko covek mora biti glup da misli da su ljudi toliko glupi da ovo progutaju?
Ma da, sad svako svoju priču priča sve pod geslom "Znam iz prve ruke". Sve u skladu sa svojim nickom. Haotično.

Ja sam čuo još pet verzija koje ne liče uopšte na ovu tvoju. Tako da je uopšte glupo o tome razgovarati kako ti razgovaraš kao da si u najmanju ruku bio na terenu. Čuo sam i jedno deset verzija Materacijeve izjave.

Ono što je viđeno i što je izvesno je, da je Zidan udario glavom na sred utakmice Materacija. Tu prestaje svaka filozofija. Kada bi se svaka provokacija na utakmici završavala tako onda bi na terenu trebao da bude još jedan sudija koji sudi bokserske mečeve.

Sta reci igrace se nova prvenstva, bice fudbala i bez Zidana, ali ostaje da je rec o najvecem fudbaleru svih vremena uz cuveno El Pibea - Maradonu. Slava majstoru, i trebao je da zakuca onog Sljama od Materacija u vugla a ne u grudi, jer rec je o najvecem idiotu od svih igraca koje sam gledao, ne znam secate li se ali pre jedno 3 godine u derbiju sa Milanom covek je isao kramponima na Sevcenkovo koleno, igrom slucaj ga nije onesposobio za citav zivot. Dakle zao mi je sto Francuska nije osvojila a jos vise sto onog Materacija Zi Zu nije bacio u Knockdown.

Uopsteno,sto se ovog SP-a tice,malo golova,previse defanzive,dosta srece(za pojedine reprezentacije)dobro organizovano,mozda malo vise iskomercijalizovano,nema mnogo skandala......sve u svemu OK!
E sad:Izuzetno su me razocarali Englezi,Brazilci,mozda cak i Italijani(u utakmici protiv australije), Nemci su bili fenomenalni,odlican Portugal,pokazao da vredi,gana me odusevila,trebala je da izbaci brazil,ukrajinci savrseni........Hrvati nezasluzeno ostali u grupi,a sto se nasih tice nemam reci....... izuzetno neorganizovani,dosadni,sa najubedljivijim porazom,pokazali su da smo bili i ostali najgori.
Finale:U finalu sam ocekivala nemacku i francusku,i pobedu nemaca,i ako sam navijala za trikolore.Azuri su iznenadili u polufinalu,ali su u finalu pobedili na srecu.Nisam gledala mec za trece mesto,bila sam na moru(bila sam ustvari za sve 4 utakmice),ali sam cula da su ubedljivo trebali portugalci da trijumfuju......ne znam koliko je to tacno........sve u svemu,mnogo mi je zao sto se zavrsilo!

Back