Svetsko prvenstvo 2018 ko sve prolazi grupu i sta dalje ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
21.519
Svetsko.jpg

Da cujem vase tipove . evo ja da pocnem

Prvoplasirani : Urugvaj , Spanija , Francuska , Argentina , Brazil , Nemacka , Engleska , Kolumbija

Drugoplasirani : Egipat , Portugal , Danska , Hrvatska , Srbija , Meksiko , Belgija , Poljska

Poslastica osmine finala bi trebao biti susret Urugvaja i Portugala ili eventualno Spanije . evo ovde kompletan kosur ko se sa kim ukrsta https://en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup

Hrvati imaju slican put kao i mi u grupi su sa jednom top juznoamerickom selekcijom a u osmini finala ih ceka top evropska reprezentacija u njihovom slucaju Francuska . eventualnom pobedom za polufinale bi se borili upravo protiv pobednika meca Urugvaj vs Portugal a slozicete se to nisu favoriti za osvajanje . tako da moze se reci da se komsijama prolaskom grupe relativno otvara put kao polufinalu u kom bi ih cekao Brazil ako pocisti sve a mislim da hoce . jos jedna zanimljivost Brazil i Argentina ako budu prvi u svojim grupama ne mogu se sastati pre finala . ali po mom misljenju Hrvati ako budu igrali kao na Euru 2016 nije iskljuceno ni da budu prvi u grupi . tu moze nastati pometnja onda bi oni isli na Dansku ( verovatno ) a Argentina na Francuze vec u osmini finala !!!!!!

U grupi B ocekujem zastoku borbu za prvo mesto jer onaj koji izbegne Urugvaj ide na Egipat ili hajmo reci manje verovato Rusiju tako da ukoliko Spanci uzmu prvo mesto vec su u cetvrt finalu . u tom delu kostura bi smo i mi bili ukoliko prodjemo kao drugi u grupi ako se ponovi 2010. sa svabama :D u cetvrt finalu nas ceka Engleska ili Belgija ili kojim slucajem jos bolje Poljska ili Kolumbija ili u krajnjem slucaju Senegal :D a to su sve repke sa kojima moze da se igra

Ja licno na prvenstvu kao najvece favorite dozivljam Brazilce iako Francuzi , Nemci i Spanci imaju dublji kadar . jer prosto jedan Nejmar i Kutinjo i Marcelo vrede za trojicu svaki ponaosob . tu je i Vilijan igrac koga izuzetno cenim i kog bi stavio u prvu postavu .. btw dal neko zna zasto nema Dani Alvesa na spisku to je najbolji desni bek na svetu poslednjih 10 godina i jedan od najboljih u istoriji na svojoj poziciji ..

Kao sto sam rekao Nemci , Spanci i Francuzi su zbog dubine kadra i ogromne koncentracije top igraca svakako u najuzem krugu favorita uz Brazilce . u Argentini mnogi vide favorita ali ja im predvidjam ispadanje u cetvrt finalu od Spanaca naravno ne mogu da tvrdim mozda stignu i dalje ali im dajem male sanse za osvajanje . Belgija , Engleska i Portugal su favoriti iz senke ako se tako moze reci . prve dve reprezentacije nemaju neko iskustvo igranja nokaut faze ali imaju dosta igraca A klase msm kad imas u kadru Sterlinga , Rasforda i Kejna ili Azara i De Brujnea normalno da ce bukvalno svako da strahuje za svoju mrezu a sa druge strane Portugal koji zna da igra turnirski na rezultat sa sve Kristijanom najvecim egzekutorom u istoriji fudbala ..

Cesto se cuje da je kvalitet reprezentativnog fudbalo drasticno opao poslednjih godina ali ja bukvalno zivim za ovo SP jednostavno ne mogu da docekam jos ovih 15-ak dana ne samo zbog Srbije nego sam zeljan velikih utakmica sve najbolje na svetu na jednom mestu .. praznik fudbala !!! mesec dana uzivanja

Pa eto mislio sam da na ovoj temi komentarisemo SP dok modovi ne otvore zaseban PDF kad pocne Svetsko

Najvise bi voleo finale Srbija vs Hrvatska gde ces bolji trenutak da postanes svetski prvak nego protiv njih koji nam sole pamet kako su miljama ispred nas u fudbalu a najvise je realno da finale bude Brazil vs Nemacka .. a sta vi mislite

Brazil - Portugal, finale.
hm... nije nemoguce. ali njemce necu otpisat pa nek sve gori.

- - - - - - - - - -

Ja tipujem da će najprijatnija iznenađenja biti Hrvatska i Poljska a najveća razočarenja Nemačka i naravno Engleska. Tipujem da će Brazil da osvoji.
hrvati su stari. ok, kvalitetA je tu, naboj je tu ka i vazda, ali nije to to vise. svakako respekt za njih.
njemci razocaranje... uh, nemoj molim te.
ispijaci cajeva slazemo se.
najlakse je rec da kopakabana uzima Boginju. ajmo malo kreativiti yo.
svabe. yo :D

hm... nije nemoguce. ali njemce necu otpisat pa nek sve gori.

- - - - - - - - - -

hrvati su stari. ok, kvalitetA je tu, naboj je tu ka i vazda, ali nije to to vise. svakako respekt za njih.
njemci razocaranje... uh, nemoj molim te.
ispijaci cajeva slazemo se.
najlakse je rec da kopakabana uzima Boginju. ajmo malo kreativiti yo.
svabe. yo :D

Hrvati već nekoliko velikih takmičenja imaju dosta dobru ekipu i spadaju u grupu tih nekih favorita iz senke ali uvek uprskaju već u grupnoj fazi. I ove godine je sastav odličan i mislim da je vreme da konačno zablistaju. Za Poljake sam se odlučio tek onako jer na svakom takmičenju bude uvek bar jedna "random" ekipa od koje niko ništa ne očekuje koja baš zablista.
Mislim da će Nemci da razočaraju koliko god nemoguće to zvučalo. Setimo se Francuske 2002 ili Španije 2014. A i grupa im uopšte nije laka. Svašta može da bude.

Ako FIFA odlucuje, onda bez dileme Argentina uzima. Bice za mene ogromno iznenadjenje ako Mesi na svom poslednjem SP ne dobije taj trofej. Ciga Ronaldo je dobio svoj na EP.

Spanci, Brazil, Svabe i Francuzi su ostali favoriti.

Belgijanci opet razocarenje. Sjajni pojedinci, tim nula. Meksikanci uvek prolaze grupu, Saudijci ce da sluze za punjenje mreze do vrha. Sve u svemu, ne deluje da moze da bude nekih vecih iznenadjenja, nema tih ekipa sa potencijalno opasnim timom. Dosadni Svajcarci i ujke eventualno mogu nesto da pomrse, ostali truba.

Meni taj Brazil nije nista posebno,ne znam po kom osnovu su oni favorit br.1 .Spisak igraca nista spektakularno,nemaju vise toliko zvezda kao nekad .Francuska je po meni veci favorit ima bolju igru,opasne krilne igrace.I Belgija ima jaci tim od Brazila. Brazil = Neimar. To se videlo danas protiv Hrv.

Bolje obrisi ovaj post . smejace ti se ljudi

Meni taj Brazil nije nista posebno,ne znam po kom osnovu su oni favorit br.1 .Spisak igraca nista spektakularno,nemaju vise toliko zvezda kao nekad .Francuska je po meni veci favorit ima bolju igru,opasne krilne igrace.I Belgija ima jaci tim od Brazila. Brazil = Neimar. To se videlo danas protiv Hrv.

Realno, svaka ekipa ima neke slabe tacke. Brazilu je slaba tacka zadnji red i to je sve, ali ni priblizno koliko je, recimo, nas ocajan. No, tebe ce Brazilci da pritisnu cetvorkom Kutinjo-Firmino-Nejmar-Zesus napred toliko da neces ni o cemu drugom razmisljati osim da duras loptu dalje od svog gola.

Mozda je jedina prava taktika presing na njihov zadnji red. Konstantan presing i gazenje vec na sredini terena da nikako ne prebace igru na tvoju polovinu. To zahteva zivotinje na terenu koje mogu da trce 90 minuta kao sumanuti. Zato je malo timova koji ce moci da se nose s njima. Svabe padaju na pamet.

Francuzi ne ulivaju poverenje, bar ne meni. Isto kao i Belgijanci, sve to lepo deluje na papiru, ali nema te igre, nema kolektiva, nema razumevanja jednih za druge. Sve sto se odradi je na cist individualni kvalitet. Da to donosi pobede, Mesi bi imao vec 3 titule sa SP. Svabe pobedjuju bas zbog te timske igre bas kao sto su i Spanci pre 8 godina.

Ne. Nek ostane pa ce da vidimo ko ce da se smeje. Nisam to napisao zbog Srbije,nema veze. Tim koji zavisi od Neimara ne moze da bude prvak.Odbranu drzi 35 godisnji T.Silva.Prolaze grupu 101% ali 1000% ne osvajaju. Marselo,Kazemiro,Kutinjo,eventualno Kosta,ovo ostalo nije na tom nivou.Nedovoljno za svetskog prvaka.

- - - - - - - - - -

Taj Firminjo je toliko izvikan igrac.

Pa de, pola reprezentacije Brazila igra zajedno u Sitiju, nemojmo potcenjivati. Fernandinjo je 2 Matica, realno.

Marselo sa ubacivanjem kad napravi visak, tesko ce se to braniti, svako njegov ubacivanje napred bice panika na kub za odbranu. Brazil ide na to da se useres od njega i branis. Firmino je bas onakav kakav im i treba. Svi ostali su sitni i brzi, on je onaj snazni napadac koji moze da se zagradi i podeli istovremeno brazilski pas.

Zvuci suludo, ali Brazil treba napasti da bi se odbranio.

Sad vec smem da potpisem da ce bar jedan gol koji budemo primili biti rezultat brze razmene na prvu u nasem sesnaestercu izmedju ova cetiri igraca koje ce pogubljeni Rukavina i ostareli Bane da isprate pogledom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back