Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Da cujem vase tipove . evo ja da pocnem
Prvoplasirani : Urugvaj , Spanija , Francuska , Argentina , Brazil , Nemacka , Engleska , Kolumbija
Drugoplasirani : Egipat , Portugal , Danska , Hrvatska , Srbija , Meksiko , Belgija , Poljska
Poslastica osmine finala bi trebao biti susret Urugvaja i Portugala ili eventualno Spanije . evo ovde kompletan kosur ko se sa kim ukrsta https://en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup
Hrvati imaju slican put kao i mi u grupi su sa jednom top juznoamerickom selekcijom a u osmini finala ih ceka top evropska reprezentacija u njihovom slucaju Francuska . eventualnom pobedom za polufinale bi se borili upravo protiv pobednika meca Urugvaj vs Portugal a slozicete se to nisu favoriti za osvajanje . tako da moze se reci da se komsijama prolaskom grupe relativno otvara put kao polufinalu u kom bi ih cekao Brazil ako pocisti sve a mislim da hoce . jos jedna zanimljivost Brazil i Argentina ako budu prvi u svojim grupama ne mogu se sastati pre finala . ali po mom misljenju Hrvati ako budu igrali kao na Euru 2016 nije iskljuceno ni da budu prvi u grupi . tu moze nastati pometnja onda bi oni isli na Dansku ( verovatno ) a Argentina na Francuze vec u osmini finala !!!!!!
U grupi B ocekujem zastoku borbu za prvo mesto jer onaj koji izbegne Urugvaj ide na Egipat ili hajmo reci manje verovato Rusiju tako da ukoliko Spanci uzmu prvo mesto vec su u cetvrt finalu . u tom delu kostura bi smo i mi bili ukoliko prodjemo kao drugi u grupi ako se ponovi 2010. sa svabama

Ja licno na prvenstvu kao najvece favorite dozivljam Brazilce iako Francuzi , Nemci i Spanci imaju dublji kadar . jer prosto jedan Nejmar i Kutinjo i Marcelo vrede za trojicu svaki ponaosob . tu je i Vilijan igrac koga izuzetno cenim i kog bi stavio u prvu postavu .. btw dal neko zna zasto nema Dani Alvesa na spisku to je najbolji desni bek na svetu poslednjih 10 godina i jedan od najboljih u istoriji na svojoj poziciji ..
Kao sto sam rekao Nemci , Spanci i Francuzi su zbog dubine kadra i ogromne koncentracije top igraca svakako u najuzem krugu favorita uz Brazilce . u Argentini mnogi vide favorita ali ja im predvidjam ispadanje u cetvrt finalu od Spanaca naravno ne mogu da tvrdim mozda stignu i dalje ali im dajem male sanse za osvajanje . Belgija , Engleska i Portugal su favoriti iz senke ako se tako moze reci . prve dve reprezentacije nemaju neko iskustvo igranja nokaut faze ali imaju dosta igraca A klase msm kad imas u kadru Sterlinga , Rasforda i Kejna ili Azara i De Brujnea normalno da ce bukvalno svako da strahuje za svoju mrezu a sa druge strane Portugal koji zna da igra turnirski na rezultat sa sve Kristijanom najvecim egzekutorom u istoriji fudbala ..
Cesto se cuje da je kvalitet reprezentativnog fudbalo drasticno opao poslednjih godina ali ja bukvalno zivim za ovo SP jednostavno ne mogu da docekam jos ovih 15-ak dana ne samo zbog Srbije nego sam zeljan velikih utakmica sve najbolje na svetu na jednom mestu .. praznik fudbala !!! mesec dana uzivanja
Pa eto mislio sam da na ovoj temi komentarisemo SP dok modovi ne otvore zaseban PDF kad pocne Svetsko
Najvise bi voleo finale Srbija vs Hrvatska gde ces bolji trenutak da postanes svetski prvak nego protiv njih koji nam sole pamet kako su miljama ispred nas u fudbalu a najvise je realno da finale bude Brazil vs Nemacka .. a sta vi mislite