Svetsko prvenstvo 2006. u Nemačkoj

Dokle cemo dogurati?

  • Ispadamo u grupi

  • 1/8 finala

  • 1/4 finale

  • 1/2 finale

  • finale

  • Ma,osvajamo!


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Можемо проћи ако Петковић ИЗБАЦИ из стартне поставе Милошевића и нека одигра последњих пар минута да набије већ ту јеб... 100 утакмицу и ауфвидерзен. ЖИГИЋ мора да почне од почетка!
 
batka_mija:
bebidoll, ti se ocigledno mnogo razumes u fudbal... "...koja moze da primi onakav gol...' a kakav je gol to bio? dva su protivnicka igraca izradila nasu zadnju liniju i hop... sam ispred golmana... klasican gol jednog odlicno uigranog napada...
nema veze i da ne prodjemo... bitno je da smo tamo... pa da vidimo gde nam je mesto i da sto bolje odigramo kvalifikacije za evropsko... zanima me kako ce se stvari odvijati protiv obale slonovace... mada mislim da ih dobijamo...


ne razumem se "mnogo u fudbal", ali imam pravo da izjavim svoje misljenje kakvo god bilo.
ako ti mozda fali replay pogledaj ponovo...jer mi se cini da je bio 1 prot i 1 nas igrac.... a sto se tice golmana, trebao ja da ostane gde je bio a ne da izlazi 30 ft.
 
bebidoll... to je bila neuspela ofsajd zamka... desava se stalno kad je odbrana neuigrana... djordjevic je igrac koji nije igrao stalno i koji realno nije na visini jednog takvog zadatka... to je bila greska... djordjevic je greska!!! i golman mora da izadje da skrati ugao... ma jbt, sto li se ja trudim uopste??!! uzivaj...
 
68Charger440:
Yep. Kasnije i u Benfiki i Laciju. Trenutno igra u Dinamu, gde je i poceo karijeru.
Da ljudi ne bi pobrkali Dinamo sa Dinamom iz Moskve ili Kijeva i jios nekim Dinamima. POBORSKI trenutno igra u DINAMU iz Ceskih Budjejovica. DRUGA CESKA LIGA!
Igrao je za prasku SPARTU pa je zbog nesuglasica sa trenerom otisao u Dinamo u kome ima vlastite akcije (mislim vecinske, nisam siguran).
Inace ja ga ne volim uopste jer se bio neverovatno nekorektan prema Igoru Gluscevicu koji je igrao za Spartu. Huskao je svoje saigrace da Gluscevicu ne dodaju loptu (djubre jedno) a ovaj se nije u Sparti naigrao. Bio je ljubomoran i na njegovu platu jer je imao isto kao i on 1.000.000 kruna mesecno (oko 30.000 eura). A isti problem sa Poborskim je imao i Stajner, koga je Sparta angazovala na gostovanje na pola godina da joj pomogne u ligi sampiona. Poborski je te godine bio najuticajnija licnost u Sparti pa ga je i trener Kotrba slusao. (Yebali mater svoju)

PS. Ne volim Spartu od onda kada su u polufinalu kupa sampiona izgubili od Partizana u Beogradu 5:0 i pored pobede u Pragu od 4:1. Piz"e jedne, Partizan je onda usao u finale.
 
Kraj Mundijala za Vidića!

Fudbalski reprezentativac SCG Nemanja Vidić zbog povrede neće nastupati na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Vidić je na treningu u ponedeljak doživeo težu povredu kolena, a posle detaljnog lekarskog pregleda ispostavilo se da neće biti u stanju da igra bar nekoliko nedelja. Radi se o povredi kolateralnog unutrašnjeg ligamenta levog kolena.

Odbrambeni igrač Mančester Junajteda nije igrao u prvom meču šampionata sveta s Holandijom zbog suspenzije.

Tokom kvalifikacija on je bio ključni igrač odbrane, koja je primila samo jedan gol, što je najbolji skor u kvalifikacijama za bilo kog od 32 učesnika šampionata. Reprezentacija SCG u petak igra sa Argentinom, a posle toga, 21. juna, u trećem kolu sa Obalom Slonovače.
 

Back
Top