Kad god vidim Milu Jovović, divim se njenoj lepoti i uživam što je naše gore list...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Украјинка је, не знам да ли и то рачунаш као нашу гору.
рођена је у украјини, а српско-руског порекла јеУкрајинка је, не знам да ли и то рачунаш као нашу гору.
рођена је у украјини, а српско-руског порекла је
Gledao sam dosta njenih filmova,ali 5-i element sa Brusom Vilisom,a pogotovo kao Jovanka Orleanka me je odusevila.I jeste prezime joj je Jovovic.Srpsko.Kad god vidim Milu Jovović, divim se njenoj lepoti i uživam što je naše gore list...
![]()
![]()
![]()
па још од времена петог елемента се знало да је из кијева дошла у америку и да јој је отац србин из цг, од васојевићаTako je...
Ima i na Googlu o njenom poreklu...
Koje to nase gore?Kad god vidim Milu Jovović, divim se njenoj lepoti i uživam što je naše gore list...
![]()
![]()
![]()
Koje to nase gore?
Da... pročitala sam taj tekst...U eri interneta i Guglanja lupa se ....
Mila Jovović je više puta govorila o svom poreklu, a jednom prilikom je i istakla da joj je krivo što je otac nije naučio jugoslovenski.
Otac joj je srpski doktor Bogdan Jovović, a majka ruska glumica Galina Loginova Jovović. Ona se zajedno sa svojom porodicom preselila u Kaliforniju kada je imala samo pet godina, a sedam meseci kasnije su se nastanili u Los Anđelesu.
Inače, Jovovići vode poreklo iz Crne Gore i prema navodima, imaju vrlo burnu istoriju. Njen pradeda Bogić Camić Jovović bio je barjaktar iz plemena Vasojevića i gardijski oficir kralja Nikole I Petrovića.
Od tate sam dobila impulsivnu stranu, neustrašivost, spremnost da ponekad uđem u rizik. Ipak sam ja potomak jedne prilično revolucionarne porodice. Verovatno sam jedini član familije Jovović koji nije bio u zatvoru. Moj deda je, a mislim i njegova braća, bio zatočenik na Golom otoku. Ta priča o tom ostrvu, fascinira me! Zato želim da sa rođakom Mirkom, koji je reditelj, snimim film o Golom otoku. Skoro sam skapirala pravo značenje tog imena, u smislu - ogoljeno ostrvo. Još više me onda interesuje ta tema. Za Amerikance bi to bilo jako zanimljivo. Volela bih da napravim film o divljoj, nasilnoj, dramatičnoj istoriji moje porodice. Nismo mogli da je izbegnemo, čak i da smo hteli - kazala je Mila jednom prilikom
Verovatno je tacan.Ima jos tekstova...Da... pročitala sam taj tekst...
Misliš li da nije tačan?