Svetski šampion u 2010

* IQ mi je po svemreži ispadao između 75 i 161, nikad nisam mjerodavno mjerio, no po zaključcima (svojim i drugih ljudi) smatram da bi trebao biti najmanje 152. Znao sam raspoznavati boje s 2 (prosječno ljudi to znaju s 5), čitati s 4 (prosječno ljudi to znaju sa 7), samozadovoljavao se s 8, ćirilicu naučio u 10 min, izmislio svoje potpuno novo pismo i pamtio ga mjesecima, spretan sam i precizan, dobar baratač riječima, elokventan, većina ljudi kaže da sam iznimno inteligentan, uvijek nađem prikriveno rješenje itd.

Hahahaha, au, izvinite gospodine Ajnštajn, nisam Vas odmah prepoznao. :rotf:

* IQ mi je po svemreži ispadao između 75 i 161, nikad nisam mjerodavno mjerio, no po zaključcima (svojim i drugih ljudi) smatram da bi trebao biti najmanje 152. Znao sam raspoznavati boje s 2 (prosječno ljudi to znaju s 5), čitati s 4 (prosječno ljudi to znaju sa 7), samozadovoljavao se s 8, ćirilicu naučio u 10 min, izmislio svoje potpuno novo pismo i pamtio ga mjesecima, spretan sam i precizan, dobar baratač riječima, elokventan, većina ljudi kaže da sam iznimno inteligentan, uvijek nađem prikriveno rješenje itd.[/QUOTE]

A kad si naucio da pricas?Posle 4 meseca provedena u stomaku?:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ipak, Hrvatska - Srbija 1:0 u međusobnim susretima, 4 medalje ima Hrvatska, 1 Srbija.

* 1. Hrvatska - Srbija 84:76
* 2. Hrvatska - Srbija/Srbija-Hrvatska :think:

Ona druga pobjeda 69:43 je u košarci za gluhe, ispričavam se. Zasad imamo 1 pobjedu nad Srbijom i 0 poraza u 1 susretu :plez: .

Savezna Republika Jugoslavija (skraćeno SRJ; na engleskom, Federal Republic of Yugoslavia) je bila država koja je stvorena 27. aprila, 1992, odlukom Saveznog veća SFRJ, kao zajednička država Republike Srbije i Republike Crne Gore.

A nije isto što i Srbija ;) .

Kakva gomila gluposti.....
To sto se vi odricete svega sto ima veze sa bivsom zajednickom drzavom, je vasa stvar iliti vas problem, duboko usadjen u vas mentalni sklop, pun kompleksa svih vrsta.
MOJa drzava je bila PET puta svetski prvak u kosarci, i na svakom takmicenju do sada je tukla Hrvatsku u kosarci...a to kako se ona zvala je MENI , a i SVIMA na svetu, sem vas hrvata, nije uopste vazno.
Dokaz za to pogledaj na sajtu FIBA, gde na pretragu "yugoslavia" dobijes najnovije vesti oko nase reprezentacije........

Back