prvepruge
Domaćin
- Poruka
- 4.777
Ustekas neku kintu i krenes, zatim objavljujes po drustvenim mrezama i tako uzimas kintu za dalja putovanja... tako su uradili svi ti koji objavljuju na Youtube-u, deluje lako ali treba se zestoko potruditi pa ako uspes teras dalje a ako ne uspes uvek imas gde da se vratis.Voleo bih da je tako, ali ipak postoje finansijska ograničenja.
Upoznao sam jedan nas par, dosao je na neku slicnu foru u Kanadu, doduse dobili su neku radnu vizu za ulazak u zemlju, finansirali se u Kanadi nekim poslovima i putovali levo-desno (Alaska, Yukon, Oregon, Utah...), nesto objavljivali i po inteMetu ali su u jednom trenutku pukli, razisli se i svako za sebe se vratio u Srbiju. Nestali su i njihovi snimci sa Youtube-a, prosto su ljudi isparili...
A bio je na Youtubeu aktivan i nas par koji je imao naziv "Putujuci Duce", imali su oni neke putopisne vlogove iz Srbije dok se nisu otisli za USA, Cicago. Tamo su poceli raditi, praviti video zapise o njihovom zivotu, nije bas klasican traveler vlog ali pokazuje zivot negde drugde. Jednog dana su samo nestali sa interMeta i zigubih ih iz vida. Pre 2-3 godine u avionu iz Frankfurta za Beograd naletim na lika koga od nekuda znam, ko je bre on, hmm, i klik setih se, Duce sa interMeta. Pokusao sam sa tipom da pricam ali nije bio raspolozen, od.ye.bao me.