Parkeriss
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
Ja svoju teoriju ne temeljim na nekim tamo okultnim porijeklima i mističnim radnjama, ali ne poričem da ima nečega čudnog. Pogotovo kad je riječ o nastanku Hrišćanstva, slobodnog zidarstva, talmudizma i Starog Egipta.
Ja svoju teoriju temeljim na sledećim podatcima.
Mnogi istakuti komunisti su bili jevreji (hazari): Karl Marks (pravo ime Moses Merdici Levi), Lenjin i Trocki što vam je svima poznato. Ali ja summnjam i na Staljina, jer mislim da kod gruzijaca nema imena Josif, a čuo sam da staljinovo prezime na gruzijskom znači mali jevrejin, ne znam koliko je to tačno. Da dodam da je lenjin samo dijelimično Jevrej. U knjizi A. Složenjicina sam pročitao da mu je otac bio kamijsko-uralskog (ili tako nešto) porijkla, a sa majčine strane djed-Jerejin, baba kćerka njemca i šveđanke. Prava internacionala.
Poznato vam je i da su Roza Luksmburg i Karla Cetkin jevrejke.
Osnivač američke komunističke partije je jevrejin Gas Hal.
Jevreji su i neki veoma uticajni ljudi kao što su bankari Rošildi i Morgan koji je bio moćan na početku 20 vjeka. Zatim Rokefeleri, od kojih je najpoznatiji Dejvid Rokefeler.
Roosevelt porodica su jevreji.
Jevreji su praktično okupirali zapadu administraciju.
Henri Kisindžer- ugledni američki političar-dimplomata je Jevrej.
Robert Kagan - američki političar za vanjske odnose.
Medlin Olbrajt (pravo ime Mari Jana Korbelova- mnogo jevreja mjenja imena po potrebi), svi znamo ko je ta kučka.
NATO general Vesli Klark je jevrej.
Dijana Fajnštajn-američki senator.
Viliam Koen - američki političar, bivši sekretar odbrane.
Ričard Holbruk - američki diplomata i bankar.
Džordž Soros - američki političar, bankar.biznismen #29 najbogatiji čovjek svijeta, jedan od direktora američkog kontraverznog Savjeta za međunarodne odnose o mok je pisao Ralf Eperson.
A tu je i nama mrski Havier Solana.
Ima njih još, ali besmisleno je sad sve nabrajati.
Skoro sve ove podatke možete naću na engleskoj vikipediji, a za neke ćete se bogami morati potruditi. Pa ako mi nevjerujete, možda ćete povjerovati knjigama kao što su
"200 godina zajedno" i "Iza komunizma", a korisna je i "međunarodni jevrejin". Samo se čudim kako to da knjiga kao što je "da vinčijev kod" za čas posla postane popularna a za evo knjige malo ko i zna.
Čisto onako radi informacije reći ču vam da (što isto tako možete nači na vikipediji) su holivudski režiseri Vudi Alen i Stiven Spilberg jeveji.
Isto tako jevreji su Alber Ajnštajn čija se žena skoro i ne pominje, a nakon što se rastao sa njom i radio na novoj teoriji nije ništa napravio.
Zatim Frojd i Oto von Vajniger, s tim što ovaj zadnji nije volio svoj narod. Ovo su njegove riječi:"Apsolutni Židov nema duše. Stoga ne čudi da u Starom Zavjetu nema verovanja u besmrtnost
duše. Kako će onaj ko nema dušu osetiti potrebu za njenom besmrtnošću? Kod Židova nema ni
istinske mistike, ako se izostave puste predrasude i interpretativna magija zvana Kabala.
Židovski monoteizam nema s pravom verom u Boga ama baš nikakve veze."
Tako je

Zaboravio si samo da spomenis njihove glavne lidere, bankarsku familiju Rotshild koji su 100% Jevreji. Oni su finansirali Karla Marksa i to je dokazano postoji i chek koji su mu dali. Takodje su finansirali i Adama Vajshaupta koji je osnovao Bavarske Iluminate i koji je takodje delom bio Jevrej. Takodje su finansirali i Rusku revoluciju, sto je takodje dokazano. Oni su tvorci komunizma.
Familija Rotšild ima svoje guvernere, premijere, ministre, nadzornike koji vode računa da se sve odvija po velikom planu.
Evropsku uniju su stvorili Rotšildi(Šuman, Hazar). Rotšildi su u radni odnos primili Soroša, Berezovskog, Hodorkovskog, Kasparova, Mitale…
Rotšildi ne umiru, oni samo odlaze u istoriju, a na njihovo mesto neupadljivo dolaze njihovi sinovi i unuci.
Oni su stara satanisticka familija koja se od davnina bavi crvenom, krvavom magijom. Zbog toga su i promenili prezime u Rotshild sto u prevodu znaci, , crveni stit". Ljudi koji vladaju svetom-Hazari-jevreji, kroz vekove sa sobom nose kabalu, a kabala vuce korene iz Vavilonske i Egipatske magije.
Majer Amsel osnivac kuce Rotsild okacio je crvenu zvezdu ispred svoje poslovnice u Frankfurtu krajem 18. veka. To je sestokraka zvezda koja je postala poznata kao crveni stit(Rot Schild na nemackom), te je Majer Amsel postao Majer Amsel Rotsild. Da li je crvena sestokraka zvezda, odnosno heksagram od znacaja za uspeh dinastije koju je Majer Amsel zasnovao? Da li se prvi od Rotsildova potcinio moci Lucifera od samog pocetka? I zene koje nose rog jednoroga(poznat i kao italijanski rog) oko vrata? Zato i imaju i dan danas na porodicnom grubu jednoroga. Izvesno je da vecina ljudi danas ne zna da je rog simbol koga su stvorili druidski svestenici iz Skotske i Irske kako bi izmolili novcanu pomoc od djavola.