Svetska impotencija

Kad smo kod impotencije i stresa možda smo na pragu otkrivanja Velike Istine...

Svi muškarci znaju koji su poslovi ranije bili stresni pa su normalni izbegavali pandurske i tome slično.
Medjutim evroatlantski milijarderi preko svojih instruktora za obuku nadri menidjera napraviše od svakog iebenog posla stres.
Da zakupiš tezgu na pijaci neće ti biti do sesa duže vreme, ovi pamenti postavljeni svuda
od prodavnice napraviše tešku nauku, dva papira da ti trebaju iz opštine ispade procedura, plaćanje računa u pošti postade umetnost

I do čega onda dolazi sa ovim kako mi to popularnije kažemo petooktobarskim izmenama?
Svuda stres, muškarcima nije do sesa, žene postaju sve nezadovoljnije i agresivnije
Po kući, pa na forumu, pa na ulici... nikom neće reći "izvinite moja greška" već nedoiebano "ma beži bre"

Znači Rotšild je imao neke ispuše u mladosti i sad se sveti ženama preko našeg kurtza
Drugi razlog za ovakva dešavanja po našoj zemlji, seksom opterećnoj, ne postoji.
Čuvajte se nejeba i kad vam darove nose.

"Rasejani Prorok" -- Ne znam dali si "rasejan",ali ti mogu reci,da si u dubokoj zabludi, sto se tice muske potencije,a jos vise iimpotencije.
Sve te "muke" koje si ti opisao,problemi sa pijacnim tezgama i bla,bla,bla.Sve su to trice i kucine.Kada s eona stvar u pantalonama "nabudzi",
svi ti "problemi",koje ti tako taksativno navodis...padaju u vodu,pred zadriglom zenskom zadnjicom,koja ti se njise ispred nosa.!!!Da ne bude
zabune,pogledaj bilo koga Roma.Platu nema ,stan ...neka sobica,jedan krevet.Ali,cetvoro petoro dece ima i...seks sa svojom "zenskom",bar dva
tri puta u toku JEDNE noci.!!! Ati samo "filozofiraj",kako si (ako sam te dobro razumeo) postao zbog zaboga mnogo problema,impotentan.
Lezi "Proroku" moj na onu "podlogu",sto nama muskarcima muti mozak...pa na posao...da vidis kako se decica slatko prave.!!!:D:heart:

Back