sveto žensko

e, kao neki bonton i odraz zdravog muškarca je
da treba da poštuje svako žensko, da bude djentlmen, otvori vrata, uputi pijatan osmeh, da pomogne u nevolji isl.
e sad iskreno, da li se tako konstantno vladate? da li svaka žena zalužuje tu dozu pažnje?
da li iskulirate žene koje vam se na svidjaju a napnete se i paunišete pred dobrom ribom?

Ne vršim odabir na takav način. Kulturno prema svima, a ko ne zasluži, onda nema kulture.

da treba da poštuje svako žensko, da bude djentlmen, otvori vrata, uputi pijatan osmeh, da pomogne u nevolji isl.
e sad iskreno, da li se tako konstantno vladate? da li svaka žena zalužuje tu dozu pažnje?
da li iskulirate žene koje vam se na svidjaju a napnete se i paunišete pred dobrom ribom?

Verujem da ima onih koji to rade uvek, ali su, po meni, pre oni isfolirani, nego oni koji povremeno 'zaborave' da budu dzentlmeni..
Svekome je povremeno dan D, kada nisu raspolozeni da otvore vrata ni Moniki Beluci..

Ali, generalno, lakse ce se setiti manira kada je u pitanju dama..

I da ne bude zabune..ta dama moze da ima i 80 godina i da nije ni blizu idealnom izgledu..
Tesko ce prosecan muskarac da bude dzentlmen prema nadrndanoj i histericnoj zenturaci..ali, osmeh i 'zenski princip' maltene uvek deluju..
Nije taj feminizam bas sve upropastio.. :)

Eksploitativno i reformatorsko djentlmentstvo nije cesto u korelaciji s materijalistickom koncepcijom naturalistickog spolnog ozracja iako se vremenski ne podudaraju u emancijama sustinski uslovljene i afirmativne feministicko-progresivne vizije kategorickog imperativa medjunoznih impulsa koji dolaze iz cerebralno-olfaktornih stanica ali moze se putem metempsihoze korigovati ovaj proces itekako vazan za percepciju sirih, vjerovatno, intergalaktickih seksualnih dimenzija.

У манирима јесам, као што се друкчије опходим према старијим људима.
Ал у послу или у вирт. просторима, ту не признајем да има родова.

treba biti selektivan jer lepa rec je prevredna za nebitnoce

ako je neko dzentlmen po ubedjenju i u dusi, nebitni ga nece dovoditi u stanje nekulture i nevaspitanja
jer je on jel te - dzentlmen
oni koji pokazu tu svoju nevaspitanu i nekultrnu stranu, pored dzentlmena nisu ni prosli
kvazi su skroz..po svim pitanjima..

Tata dragan se pre braka druzio sa dve drugarice i mnom. za mene je reko kad smo se upoznali da zeli da me odma usvoji i nosi kuci i da zeli da ima cerku kao sto sam ja, dok sa jednom od drugarica je imao kombinaciju. znaci vidite da ne smemo da se iskoriscavamo nego da se cuva ta dobrota. hocete li da me poslusate

- - - - - - - - - -

e moj nerodjeni otac gagi je prosle godine dobio rodjenu cerku kacu i ja sam ga zvala na telefon da pricamo malo o tome. medjutim, moj broj je nakon duze vremena promenjen i vidim glas nije prepoznao pa pitam gagi pa jel znas ko je ????? iste sekunde prekida. ja okrecem ponovo, bez teorije da je pomislio da podigne. tako sam vaspitana identicno i ja, a kaca je skorpija u horoskopu sveto zensko :heart:

ako je neko dzentlmen po ubedjenju i u dusi, nebitni ga nece dovoditi u stanje nekulture i nevaspitanja
jer je on jel te - dzentlmen
oni koji pokazu tu svoju nevaspitanu i nekultrnu stranu, pored dzentlmena nisu ni prosli
kvazi su skroz..po svim pitanjima..

To je onda uvreda za bitne kad si isti prema nebitnom i bitnom onda nema bitnog

to samo cinim bolesnima i deci tj. nejaci....

ne potražuje svaka žena tu pažnju... meni smeta otvaranje vrata, desilo se par puta da mahinalno zaobiđem na vozačevu stranu. :roll:
ne zato što nisam navikla, već što takvo ponašenje nije prirodno... znači ne želim da se navikavam.
i naravno da ne treba poštovati nekoga samo zato što je žensko... trebalo bi tretirati po zasluži ili nameni. :mrgreen:

znači, ne morate to raditi, dovoljno je ne čačkati nos pred njom, ne češati mađunožje, ne podrigivati, prdeti i sl... osnovna kultura, više ti ne treba.
u nevolji vodi računa da nije tebi na štetu.

Back