Ne trudite se, sam cu obrisati. 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas ljudi zive kao pozorisna publika, sede u mraku i iz mraka posmatraju svet oko sebe trazeci predstavu koja ce im popraviti raspolozenje. Ne penju se na scenu, nikada ne iskusavaju svoju hrabrost. Iz tame i udobnosti cesto zavide, bivaju tuzni, radoznali, uplaseni, do suza nasmejani...
ali nikada znatizeljni. Znatizelju su prerasli, prelezali kada su prestali da budu deca,
onda kada su sisli sa pozornice, sa svetla.
Dobacivanje nudi iluziju ucestvovanja.
Zivot je pozoriste u nama.
Život je ono što prođe dok mi radimo nešto drugo.
Lepo razmišljanje...Nu... Ko može smelo tvrditi da ono drugo, što u međuvremenu radimo, nije život isto?
I može biti da sve zavisi samo od - svetlosti... od tog uzanog raspona talasnih dužina, prilagođenog ljudskom oku, gde se pozornicom zove samo ono što vidimo kao osvetljeno.
A more bit' i da svetlost iz čoveka eruptira ... Pa se pozornica svačija, sama, uz bljesak napravi, ili se nikada ne napravi, pa se ovaj mora smestiti u neki mračniji deo sale.
Reditelj cele predstave je uvek na pozornici, čak i onda kada je u publici... čak i onda kada nije u pozorištu...Hakime, onaj si čije je srednje ime Mudrost.
Režiser cele predstave se nikada ne pojavljuje na pozornici, ali se često nađe u publici.
Tih i neprimetan.
Kada režiser primeti da se pozornica postavlja 'back on track' na racionalnu osu (u kompleksnoj ravni - kojoj je x osa realna, a y osa iracionalna sa prefiksom imaginarnog , a ovde iracionalnog broja ''i') - onda se on isključuje
povremeno od komentara i sa zadovoljstvom posmatra tuđe normalne dijaloge ... na pozornici koju je sam osmislio.
Tad si saucesnik, u najmanju ruku receptor.Možemo osetiti prisustvo drugih ljudi, nekada i udaljeni pogled.
Ne znamo naučno kako to funkcioniše.
Ako možemo osetiti prisustvo drugog, možemo možda osetiti i zlo koje nosi,
i dobro,
i razlikovati ih.
Da li smo i tada samo posmatrači?
Uz dobrog režisera i pravi izbor, masovna kultura je ipak bolja od masovne nekulture.Masovna kultura (grdnog li izraza) stvara masovnu umetnost, zver, čedo hiperprodukcije, uvećan kapital.