Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peach:4 hladna zida
1 odaja...
...ja idem SVETLA neka ostanu...
sijace da me nadjes![]()
...pamet kad se pomeri...
nedostaje mi tvoje bliskosti
moje lice gubi boju
kao so u moru
bez tvoje neznosti...![]()
krvolok:peach:4 hladna zida
1 odaja...
sijace da me nadjes![]()
moje lice gubi boju
kao so u moru
E, k'o da slušam Slobu u Hagu, kad predlaže da ga puste da se brani sa slobode !!!![]()
omasio si! nije to pozdrav iz sheveningena,vec iz zabele...skroz druga kategorija :wink:krvolok:peach:4 hladna zida
1 odaja...
sijace da me nadjes![]()
moje lice gubi boju
kao so u moru
E, k'o da slušam Slobu u Hagu, kad predlaže da ga puste da se brani sa slobode !!!![]()
Nisam ja omašio slučajno, već CILJNO, da dam značaj tom tvom poetskom momentu, jer kako si krenula, pošećeš da citiraš i pisma sa Klise, TEŠKIH ROBIJAŠA, pritvorenih zbog krađe kukuruza !!!peach:omasio si! nije to pozdrav iz sheveningena,vec iz zabele...skroz druga kategorija :wink:krvolok:peach:4 hladna zida
1 odaja...
sijace da me nadjes![]()
moje lice gubi boju
kao so u moru
ma,neeeeeeeeeeee! znas da ja nemam zivaca za sitnu boraniju!krvolok:Nisam ja omašio slučajno, već CILJNO, da dam značaj tom tvom poetskom momentu, jer kako si krenula, pošećeš da citiraš i pisma sa Klise, TEŠKIH ROBIJAŠA, pritvorenih zbog krađe kukuruza !!!peach:omasio si! nije to pozdrav iz sheveningena,vec iz zabele...skroz druga kategorija :wink:krvolok:peach:4 hladna zida
1 odaja...
sijace da me nadjes![]()
moje lice gubi boju
kao so u moru
![]()
ZNAM !!! Zato te i nalazim ovde, na SEX - u, pošto si svojim KAPACITETOM, davno prerasla lokalni nivo, npr. " Novi Sad " !!!peach:ma,neeeeeeeeeeee! znas da ja nemam zivaca za sitnu boraniju!krvolok:Nisam ja omašio slučajno, već CILJNO, da dam značaj tom tvom poetskom momentu, jer kako si krenula, pošećeš da citiraš i pisma sa Klise, TEŠKIH ROBIJAŠA, pritvorenih zbog krađe kukuruza !!!peach:omasio si! nije to pozdrav iz sheveningena,vec iz zabele...skroz druga kategorija :wink:krvolok:peach:4 hladna zida
1 odaja...
sijace da me nadjes![]()
moje lice gubi boju
kao so u moru
![]()
![]()
ma,bice da si lose informisan...krvolok:ZNAM !!! Zato te i nalazim ovde, na SEX - u, pošto si svojim KAPACITETOM, davno prerasla lokalni nivo, npr. " Novi Sad " !!!peach:ma,neeeeeeeeeeee! znas da ja nemam zivaca za sitnu boraniju!krvolok:Nisam ja omašio slučajno, već CILJNO, da dam značaj tom tvom poetskom momentu, jer kako si krenula, pošećeš da citiraš i pisma sa Klise, TEŠKIH ROBIJAŠA, pritvorenih zbog krađe kukuruza !!!peach:omasio si! nije to pozdrav iz sheveningena,vec iz zabele...skroz druga kategorija :wink:krvolok:peach:4 hladna zida
1 odaja...
sijace da me nadjes![]()
moje lice gubi boju
kao so u moru
![]()
![]()
![]()
Tebi dosadno, pa bi da se družiš sa ostalom decom, koju baš i ne voliš previše, kada su te tvoji drugariiiii ostavili na cedilu, a ?!?storm cloud:Hehe, NS čet+kilometarski citati.![]()
Aha !!! Igraćemo se " doktora " ( shodno podforumu ! ), pa ti počni ...storm cloud:Pa dosadno mi je.A je l' me ne primate da se sigram sa vama?
![]()
msch81:Nocas su ovde ravnodusne sene i kada spavam pokrivam lice i uvek sanjam tople usne zene...