Svetionici pobijaju laznu naucnu istinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je ideja katoličke crkve!!! Baš me zanima da li je ''promiče'' neki katolički verski fanatik, na globalnom nivou...Kao što sam već pisao negde imao sam ortaka, bio kul, konzerva(tivac), zapao u neku emotivnu krizu, majka mu umrla i usput, neko negde, ga upoznao sa ovom teorijom..Za kratko vreme lik je postao bukvalno OPSEDNUT istom, tako da nismo mogli da sednemo u kafanu bez da on ne propoveda, kao neki sektaš...

Slobodno popodne u Kovinu?

Ne no kod tvoje hajše. Slobodno veče u štenari?

- - - - - - - - - -

Nema. Bice.

Do tada....

images

Prosto mi dođe neprijatno kako sve te svetske kompanije iz oblasti avio-transporta još uvek nisu upoznate sa dostignućima ravnozemljaške sekte, već lete po modelu sferične Zemlje... i brodovi se kreću po mapama projekcija sferične Zemlje... i artiljerija obračunava putanje granata uračunavajući uticaj Koriolisove sile, koja se javlja usled rotacije Zemlje, a za koju oni nisu ni čuli... a ne znaju kakvi su genijalci u sekti ravna Zemlja...

- - - - - - - - - -

Ovo je ideja katoličke crkve!!! Baš me zanima da li je ''promiče'' neki katolički verski fanatik, na globalnom nivou...Kao što sam već pisao negde imao sam ortaka, bio kul, konzerva(tivac), zapao u neku emotivnu krizu, majka mu umrla i usput, neko negde, ga upoznao sa ovom teorijom..Za kratko vreme lik je postao bukvalno OPSEDNUT istom, tako da nismo mogli da sednemo u kafanu bez da on ne propoveda, kao neki sektaš...

Nema veze sa katoličkom crkvom. Uzgred, mene jedan ravnozemljaš odavde na drugoj temi nabedio da sam katolik. O bože dragi. Ne da nisam katolik, već nisam hrišćanin uopšte. Ne verujem u Isusa Hrista i ostale obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove. :dasH: Šta sve nećeš pročitati u ludnici, pa to je strašno. Žuborim im na sektu, na sve sekte i na sve sektaše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back