Novosti od 18 marta pišu da pojedine države povlače deponovano zlato iz Engleske pitam se
gde Srbija drži zlato i hoće li povući?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novosti od 18 marta pišu da pojedine države povlače deponovano zlato iz Engleske pitam se
Koje zlato?
Državno zlato.Pročitajte članak u novostima.
i temu otvori franak,pripadnik romske zajednice,koji živi od socijale u Švajcarskoj...
i temu otvori franak,pripadnik romske zajednice,koji živi od socijale u Švajcarskoj...
Kad otvaraš temu, onda stavi i link, pravila su pravila
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...pske-zemlje-povlace-zlato-iz-Velike-Britanije
Slabo se snalazim na srpskom zato predlažem da budete sekretarica i da mi pomažete.
Slabo se snalazim na srpskom zato predlažem da budete sekretarica i da mi pomažete.
Mani se Novosti, Telegrafa i Informera citaj neki uputni ekonomski casopis iz Svice ako se vec interesujes...
Neka fala,nisam šovinista i ne smeta mi što si rom,smeta mi što prosipaš pamet ovde,a polupismena osoba koja živi na socijali...
žalosno je što vredni ljudi u Srbiji,sa prekovremenim radom ne mogu da zarade vrednost socijale u Švajcarskoj.