Свет је добио првог Кинеза - усташу

Poruka
18.999

На видео-снимку који се појавио на друштвеним мрежама виде се Хрват и Кинез како прво певају навијачку песму „Неописиво“, а затим уз подизање деснице у ваздух узвикују „За дом спремни“, преноси „Слободна Далмација“.

Како се наводи, утврђено је да је споменути садржај снимљен на улици и у угоститељском објекту у Имотском, а њих двојица су данас због тога дали изјаве у Прекршајном суду.

Пре неки дан један наш колега сусјед рече да Хрвати не воле ћирилицу јер их подсећа на нека лоша времена. Претпостављам да их усташки поклик ''За дом спремни'', којег толико форсирају у последње време, подсећа на нека лепша времена.

А где не би? Тада су први пут у модерној историји имали ''независну'' државу. Још једна бедна слика једног бедног култа.

A mi im dali zlato,srebro,dukate i bakar.

Није то до Кинеза, шта Кинез зна о историји са овог простора.

Проблем је у томе што Хрвати ово пропагирају као нешто добро и као неки понос, што јесте бедно.

Није то до Кинеза, шта Кинез зна о историји са овог простора.

Проблем је у томе што Хрвати ово пропагирају као нешто добро и као неки понос, што јесте бедно.

Si Đinping da se izvini srpskom narodu a ove kineze da smesti u rudnik da kopaju.

Јесте.

Баш Кинеза из Јапан боли паткица за наше локалне ствари.

Ovaj forum je pun likova koji brane Japan oko bačenih atomskih bombi na njih. Zanimljivo bi bilo pitati Kineze šta misle o tome što neki Srbi brane japanske ustaše. A verujem da se svaki Kinez radovao kada su sprženi Hirošima i Nagasaki a i danas se raduju.

Мислиш на његову жуту паткицу?
Геју ниједан...z:mrgreen:

Роки, ја мислим да смо ономад утврдили да си ти тај који свуда види жуту боју.

Што се тиче мог горњег поста, акценат није на паткици већ на томе да Кинеза вероватно не интересују наше локалне ствари и локални односи који су компликовани и за оне који су нам далеко ближи, него тамо неки Кинези којих има две милијарде и баш их брига и за Хрвате и Србе и њихов однос и Усташе и све остало што се на Балкану дешавало, јер они већ имају своју историју, па им туђа баш и није потребна за проучавање.

Back