Disko Kauč Elita Poruka 24.596 26.08.2019. u 19:29 - Sveštenstvo #101 A je l znate da se Milanče iz serije "Otvorena vrata", Anin dečko, zamonašio u ril lajfu? Eto ja bih njega opalila
A je l znate da se Milanče iz serije "Otvorena vrata", Anin dečko, zamonašio u ril lajfu? Eto ja bih njega opalila
Padre Veoma poznat Poruka 12.741 26.08.2019. u 22:19 - Sveštenstvo #102 Manastirka: Izvadite vi bolje svešteničku odoru iz "naftalina"...možda budete bolje sreće! Kliknite za proširenje... Ja samo kažem da naše žene vole uniformu. Valjda im daje osećaj sigurnosti.
Manastirka: Izvadite vi bolje svešteničku odoru iz "naftalina"...možda budete bolje sreće! Kliknite za proširenje... Ja samo kažem da naše žene vole uniformu. Valjda im daje osećaj sigurnosti.
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.769 26.08.2019. u 22:28 - Sveštenstvo #103 Padre: Ja samo kažem da naše žene vole uniformu. Valjda im daje osećaj sigurnosti. Kliknite za proširenje... Padre: Ja samo kažem da naše žene vole uniformu. Valjda im daje osećaj sigurnosti. Kliknite za proširenje... Ili je zanimljivije jer je nedostupno..."zabranjeno voće"...
Padre: Ja samo kažem da naše žene vole uniformu. Valjda im daje osećaj sigurnosti. Kliknite za proširenje... Padre: Ja samo kažem da naše žene vole uniformu. Valjda im daje osećaj sigurnosti. Kliknite za proširenje... Ili je zanimljivije jer je nedostupno..."zabranjeno voće"...
Padre Veoma poznat Poruka 12.741 26.08.2019. u 22:44 - Sveštenstvo #104 Manastirka: Ili je zanimljivije jer je nedostupno..."zabranjeno voće"... Kliknite za proširenje... Nemam pojma ali znam da su iskušenja mnogo manja kada sam u civilnoj odeći nego u kolaru. Valjda sam zato uglavnom u civilu
Manastirka: Ili je zanimljivije jer je nedostupno..."zabranjeno voće"... Kliknite za proširenje... Nemam pojma ali znam da su iskušenja mnogo manja kada sam u civilnoj odeći nego u kolaru. Valjda sam zato uglavnom u civilu
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.769 27.08.2019. u 09:18 - Sveštenstvo #105 Адастра: ако је могла ивана жигон што не би могла и еурус Kliknite za proširenje... Da... kao šta je fatalna žena ako i papu "ne zavede"?
Адастра: ако је могла ивана жигон што не би могла и еурус Kliknite za proširenje... Da... kao šta je fatalna žena ako i papu "ne zavede"?
barisca Poznat Poruka 7.958 29.08.2019. u 08:52 - Sveštenstvo #106 Samouki duhovnjaci su najjaci, njih boli patka za sve religije i koncepte ovog sveta.