Sveštenik silovao devojčicu u crkvi kod Kovina

Umesto što se pozivate na ubijanje,kasapljenje i mučenje pedofila bolje bi vam bilo da se angažujete i da utičete na sudije/državu/policiju/crkvu i da zahtevate od njih da rade svoj posao za koji su debelo plaćeni. Tako rade u normalim državama a vi bi ovde uvodili šerijatske kazne...

A sta bi ja po tvom misljenju trebala da uradim? Bas me zanima

Umesto što se pozivate na ubijanje,kasapljenje i mučenje pedofila bolje bi vam bilo da se angažujete i da utičete na sudije/državu/policiju/crkvu i da zahtevate od njih da rade svoj posao za koji su debelo plaćeni. Tako rade u normalim državama a vi bi ovde uvodili šerijatske kazne...

Saglasan sam sa ovakvim stavom.
Neko zlodelo ne može nikako da bude legalan čin niti se može tako tretirati već iziskuje i zahteva i osudu i sankcionisanje počinioca toga gnusnoga zlodela,
ali naravo te ne može i ne sme u iole civilizovanome i uređenome svetu da bude okidač niti opravdanje za činjenje drugih nelegalnih radnji...

Poslednja izmena:
Pogledaj šta vi pišete i zagovarate ?!
Je li misliš da je u redu na zlo odgovoriti zlom ?!
Je li misliš da raspolažeš svim relevantnim informacijama i da si merodavan sudija ?!
Ne verujem ni da si to ti, kao što nisam ni ja,...
Imaju nadležni organi, imaju i zakoni ovozemaljsk, koji se odnose i na onakve gnusne činove i one koji su ih počinili...i neka bude po njima, bez izuzetka..
I je li misliš da imaš u sebi više prezira, gnušanja isl pa i gneva po pitanju ovoga gnusnoga čina
od recimo mene ili od nekoga trećega ?!

tamantije, ono shto ja mislim jeste da je pedofilija vrsta neiskorenjivog zla, i da ne postoji zadovoljavajuca kazna za istu od strane nadleznih organa... takodje mislim da nije zlo lishiti zivota onog ko je pochinio, jer se tako spashava ko zna koliko josh zivota nevine dece... dakle, ja i ti imamo apsolutno razlichite poglede po pitanju samog zla i svaka naredna prepiska izmedju mene i tebe je suvishna...

... Ja prosto ne mogu da zamislim kaznu koja bi bila dovoljno ...

Grešiš !
Za prava silovanja
( silovanje nepoznatih osoba uz pretnju i primenu sile, pedofilija, i sl. )
ja bih primenio fizičku kastraciju ( eliminaciju testisa ).

Iz sledećih razloga :

1. Da se uklone žlezde koje su proizvodile hormone sa kojima jadnik nije mogao da izađe na kraj !
2. Da se zaštiti društvo od sigurnog ponavljanja nedela !

Pored kastracije bih odredio i zatvor
u skladu sa ponašanjem siledžije.
Znači, dati mu manji zatvor ako shvata neophodnost kastracije jer ne može da se kontroliše
ili mu dati veliku robiju, ako brani svoje ponašanje.

Valjalo bi da ne zivimo ovde.

Ja nisam za bežaniju ispred problema. Kad bi ljudi gledali šta se oko njih dešava, možda bi i videli (šta se oko njih dešava).

Ovako svi gledaju samo sebe iz dva razloga.

1. Za koji je svako individualno kriv. Stalo nam je samo do sopstvene sreće.

2. Ukoliko gledate oko sebe i reagujete na humani način, vrlo brzo će vas stići zakonodavstvo i natovariti gomilu tužbi na vrat tako da vam nikad više na pamet ne padne ni da pomognete starici da pređe ulicu.

Osudiste osumljičenog pre suda. Ova priča ima mnogo rupa. Moguće je da je novinar prilično dosolio da bi bila interesantnija, što je uobičajeno kod nas.
Policija utvrdila nakon tromesečne istrage da je devojčica silovana i to potvrđeno ginekološkim pregledom kad je devojčica pronađena ???
Prilično je nelogično, konfuzno i medicinski nedokazivo.
U svakom slučaju treba sačekati odluku suda. Da sam ja sudija i da je to istina dobio bi 40 godina (maximum).

Hoce reci da nije kriv silovatelj koju je napastvovao malu devojcicu nego staratelji?

Sud će se baviti ima li krivice ili ne, a za ukupno ponašanje devojčice, koja u tim godinama ima momka i nestaje od kuće na nekoliko meseci, sigurno su krivi staratelji.

- - - - - - - - - -

U "državi" Srbiji to tako funkcioniše. Sigurno je ta devojka kriva što je zavela popa,a da se neki pitaju kamenovali bi je zbog preljube ko u Saudojskoj Arabiji...

U državi Srbiji malo šta funkcioniše kako treba osim skandala u novinama i naroda koji traži da se osumnjičeni obesi pre dokazivanja krivice.

Back